Sağolun kızlarBol bol israhat etmen gerekiyor ben öyle yaptım geçti
Hiiiç keyfini kaçırma canım benim. Bak seni güldüreyim biraz. Bizim kızımız olacak, ona rağmen kayınpederim babamın ismini koyun dedi! Kızımız olacak yahu kızımızArkadaşlar bugün bişey yaşadım çok moralim bozuldu baya ağladım kimseyle de konuşamadım biz isime az çok karar verdik esimle ortak bugün eşim annesine demiş isimde bu olcak karar verdik sayılır diye kayınvalidem neden babanın adını koymuyorsun herkes koyar sen neden koymuyorsun demiş (babası vefat etmişti ) eşimde arada kalmış biraz .. çok zor hamile kaldım aşılama oldum 2 sene hastanelerde gezdim artık düşük tehlikesi yaşadım bulantilarim hala devam ediyor kimse bunları sormuyor bana isim için heveslenerek seçtik şimdi böle olunca çok üzüldüm.. düşük riski olunca sevinenedim bile ilk başlarda hep dualar ettim sağlıcakla kavusalim inşallah.. biraz uzun oldu kusura bakmayın
Tsh kaça düştü. Tsh düşükse propycil kullanılır gebelikte doğruArkadaşlar aranızda TSH düşüklüğü için Propycil 50 mg kullanan var mı
0.0884 çıkmış değerim .Anladım teşekkür ederim içerisindeki kullanma talimatı aklımı karıştırdıTsh kaça düştü. Tsh düşükse propycil kullanılır gebelikte doğru
Yaa canım geçmiş olsun, neden müşahedeye aldılar ki açıklık falan mı varmışSize yazayım derken temmuz annelerine yazmışım doğum çantası hazırlıyorlar noluyor diyorum. sabah kasıklarımda ağrı vardı geçmeyince hastaneye geldim doktor karnın sertleşmiş müşahadeye alalım dedi. Progestan iğne oldum serum taktılar bekliyorumBenimde yanımda kimse yok eşim şehir dışında ailemle zaten aynı şehirde değilim üzülmesinler diye söylemiyorum Bana da dua edin lütfen
Teşekkür ederim Zaten lekelenmem var başından beri düşük riski dedi yatış yaparkenYaa canım geçmiş olsun, neden müşahedeye aldılar ki açıklık falan mı varmış
Anladım canım endişe etme ben de öyleydim sekiz gün yattım çıktım şimdi idare edecek düzeydeyim, korkma stres olma. Stres çok etkiliyor. İnşallah düzelir bir an önceTeşekkür ederim Zaten lekelenmem var başından beri düşük riski dedi yatış yaparken
suyu az iciyor olabilrmisin canım benımde öyleydı doktor kasılman var su ıcmedıgınnıcın demıstı. Bebekler iyiydi amaKızlar karnımın alt. Kısmında sertlik var daha önce yoktu ayaga kalkınca dahada sertleşiyorgeçmezse gideyim mi doktora bebek asayami iniyor acaba
İnşallah canım, senin sürecini biliyorum takip etmiştim. Ben de sağlıkla çıkarım inşallahAnladım canım endişe etme ben de öyleydim sekiz gün yattım çıktım şimdi idare edecek düzeydeyim, korkma stres olma. Stres çok etkiliyor. İnşallah düzelir bir an öncedualarım seninle
Nasıl bir ağrı şiddetli miydi çok. Dualarım seninle canım hastanedesin zaten hiç korkma güvenli yerdesinSize yazayım derken temmuz annelerine yazmışım doğum çantası hazırlıyorlar noluyor diyorum. sabah kasıklarımda ağrı vardı geçmeyince hastaneye geldim doktor karnın sertleşmiş müşahadeye alalım dedi. Progestan iğne oldum serum taktılar bekliyorumBenimde yanımda kimse yok eşim şehir dışında ailemle zaten aynı şehirde değilim üzülmesinler diye söylemiyorum Bana da dua edin lütfen
Ay oda olabilir canım bugün 1 litre zor bitirdim hiç içesim gelmedi zorluyorum kendimisuyu az iciyor olabilrmisin canım benımde öyleydı doktor kasılman var su ıcmedıgınnıcın demıstı. Bebekler iyiydi ama
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın lekenmem devam ediyormuSize yazayım derken temmuz annelerine yazmışım doğum çantası hazırlıyorlar noluyor diyorum. sabah kasıklarımda ağrı vardı geçmeyince hastaneye geldim doktor karnın sertleşmiş müşahadeye alalım dedi. Progestan iğne oldum serum taktılar bekliyorumBenimde yanımda kimse yok eşim şehir dışında ailemle zaten aynı şehirde değilim üzülmesinler diye söylemiyorum Bana da dua edin lütfen
Oyyyyy kıyamam sakın üzülme bak hastanedesin doktorların kontrolü altındasın inşallah hiçbir şey olmadan geçecek bitecek öyle düşün, düşünelim.Size yazayım derken temmuz annelerine yazmışım doğum çantası hazırlıyorlar noluyor diyorum. sabah kasıklarımda ağrı vardı geçmeyince hastaneye geldim doktor karnın sertleşmiş müşahadeye alalım dedi. Progestan iğne oldum serum taktılar bekliyorumBenimde yanımda kimse yok eşim şehir dışında ailemle zaten aynı şehirde değilim üzülmesinler diye söylemiyorum Bana da dua edin lütfen
Hahshshs yok böyle birkaç günde bir hissetsem de yeter bana iyi olsun daYaa maşallah canım, işte her an hissetmek isteyeceksin bundan sonra ama bizimkiler kendini sakıncakuyuyorlar falan
Rabbim şifa versin canmSize yazayım derken temmuz annelerine yazmışım doğum çantası hazırlıyorlar noluyor diyorum. sabah kasıklarımda ağrı vardı geçmeyince hastaneye geldim doktor karnın sertleşmiş müşahadeye alalım dedi. Progestan iğne oldum serum taktılar bekliyorumBenimde yanımda kimse yok eşim şehir dışında ailemle zaten aynı şehirde değilim üzülmesinler diye söylemiyorum Bana da dua edin lütfen
Popişini dayamıştır belki djxjhs yapıyorlar öyle şeylerHahshshs yok böyle birkaç günde bir hissetsem de yeter bana iyi olsun daÇok güzeldi ya minik el veya ayaklarını yerim onun artık neresiyle yaptıysa dkxlwlxla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?