• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    222
Kızlar uyanık olan var mı ben sanırım lohusa depresyonu yaşıyorum ve iyi hissetmiyorum biraz konuşmaya ihtiyacım var

Kızlar bizde de sarılık sınırda çıktı 11 di en son meme reddi yaşadık en baştan memeyi kavratmakta üç gün sıkıntı yaşadım mama desteği dediler şırınga ile verdik biberonla denedik biberonu alınca memeyi bırakacak gibi oldu biberonu vermeyince şırınga az içebiliyor az beslendikçe sarılık artıyor arttıkça halsizlesiyor halsizleştikce emmiyor emmedikçe sarılık oluyor bu nasıl bir döngü çıldırcam 🥺 bugün ilk kez sağdım mememi 20ml cıktı her emmenin üstüne 10 ar ml verdim çok uyuduğu için iki saate bir uyandıramıyorum üçü buluyor her öğün arası iki saatte bir zorla mı kaldırsam

Kızlar bizde de sarılık sınırda çıktı 11 di en son meme reddi yaşadık en baştan memeyi kavratmakta üç gün sıkıntı yaşadım mama desteği dediler şırınga ile verdik biberonla denedik biberonu alınca memeyi bırakacak gibi oldu biberonu vermeyince şırınga az içebiliyor az beslendikçe sarılık artıyor arttıkça halsizlesiyor halsizleştikce emmiyor emmedikçe sarılık oluyor bu nasıl bir döngü çıldırcam 🥺 bugün ilk kez sağdım mememi 20ml cıktı her emmenin üstüne 10 ar ml verdim çok uyuduğu için iki saate bir uyandıramıyorum üçü buluyor her öğün arası iki saatte bir zorla mı kaldırsam
Zıkkım alsın bu sarılığı zıkkım. 3. kere yattık biz sarılıktan şu an yoğun bakımdayız. Zorla kaldıracaksın topuklarına fiske şeklinde vur, burnunu sık, üstünü soy, gerekiyorsa sadece bez ile emzir. Ama muhakkak kaldır. Anne sütü alıyorsa alsın ondan sonra muhakkakkkk mama takviyesi yap. Şırıngayla çok daha iyi olur yavaş yavaş ver.

Back
X