Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Kızlar ben 15 ocakta transfer oldum pozitif bugün de kese gördük çok şükür tam kaç haftalık oluyorum anlamadım.

Günün benim le aynı bende 7+3 de gidecgim kalp için devlet hastanesinemi gidiyorsun bnmde aynı görsel çok kalitesiz veriyorlar ya

Günün benim le aynı bende 7+3 de gidecgim kalp için devlet hastanesinemi gidiyorsun bnmde aynı görsel çok kalitesiz veriyorlar ya
Özele gidiyorum aslında ama ultrason cihazını doğru düzgün tutupta ayarlayamıyor anlamadım ki neden böyle. Cihazda yeni duruyor yani yeni bi hastanede

Özele gidiyorum aslında ama ultrason cihazını doğru düzgün tutupta ayarlayamıyor anlamadım ki neden böyle. Cihazda yeni duruyor yani yeni bi hastanede
Ayarlayamamış demekki normalde cillop gibi oluyor yumurta takibinde özelde çekilmiştim çok güzel çekmişti şimdiki anlamıyoruz ne neresi

Merhaba herkese bir sorum var son adet tarihime göre 5 hafta 2 günlük, doktor ultrasondan baktı keseyi gördü ama 6 hafta 1 günlük dedi. Kese göründü ancak içi boştu sizce hangisini baz almalıyım ben ?

Merhaba herkese bir sorum var son adet tarihime göre 5 hafta 2 günlük, doktor ultrasondan baktı keseyi gördü ama 6 hafta 1 günlük dedi. Kese göründü ancak içi boştu sizce hangisini baz almalıyım ben ?
Merhabalar
sanırım kesenin büyüklüğüne göre cihaz ölçüyor onu. bazı bebekler hızlı bazıları yavaş gelişiyor. beta verdiniz mi ? bence 6+1 e göre düşünün ama kalp sesi için kesin şu haftada duyulur diye bi şeu yok. 8. haftada bile duyulabilir
stres yapmayın yani

Geçen hafta verdim 6900 çıktı betam. Evet dediğiniz gibi keseyi ölçtükten sonra 6 hafta dedi ama embriyo görünmedi daha çok küçük ondan görünmedi dedi doktor da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…