Kızlarr bugün başka bi sebepten doktora gittim gitmişken kadın doğumada uğradım bebiş gözüktü ama kalp atışı için daha erken dedi normal mi acaba daha 6+3 buda kesem ve bebek hehalde bide değişik bi kese anlayamadım. Yakın olan vajinal diğeri karından
Merhaba herkese bir sorum var son adet tarihime göre 5 hafta 2 günlük, doktor ultrasondan baktı keseyi gördü ama 6 hafta 1 günlük dedi. Kese göründü ancak içi boştu sizce hangisini baz almalıyım ben ?
Merhaba herkese bir sorum var son adet tarihime göre 5 hafta 2 günlük, doktor ultrasondan baktı keseyi gördü ama 6 hafta 1 günlük dedi. Kese göründü ancak içi boştu sizce hangisini baz almalıyım ben ?
Merhabalar
sanırım kesenin büyüklüğüne göre cihaz ölçüyor onu. bazı bebekler hızlı bazıları yavaş gelişiyor. beta verdiniz mi ? bence 6+1 e göre düşünün ama kalp sesi için kesin şu haftada duyulur diye bi şeu yok. 8. haftada bile duyulabilir
stres yapmayın yani
Merhabalar
sanırım kesenin büyüklüğüne göre cihaz ölçüyor onu. bazı bebekler hızlı bazıları yavaş gelişiyor. beta verdiniz mi ? bence 6+1 e göre düşünün ama kalp sesi için kesin şu haftada duyulur diye bi şeu yok. 8. haftada bile duyulabilir
stres yapmayın yani
Geçen hafta verdim 6900 çıktı betam. Evet dediğiniz gibi keseyi ölçtükten sonra 6 hafta dedi ama embriyo görünmedi daha çok küçük ondan görünmedi dedi doktor da