Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Geçen hafta verdim 6900 çıktı betam. Evet dediğiniz gibi keseyi ölçtükten sonra 6 hafta dedi ama embriyo görünmedi daha çok küçük ondan görünmedi dedi doktor da
normal o zaman. haftaya filan olur. hatta daha geçen konuşuldu. bazen eski cihazlar oluyor kalp sesi duyulmuyor diye, öyle bile olabilri

Selam herkese ikizlerim 5+3 te kendini gösterdi 1 tanesinde kalp atışı gördü diğeri geride kaldığı için henüz göremedi ama gelişimi iyi dedi
Eki Görüntüle 3536870
Maşallah hem ikizler hem de 5-+3’te hemen kendilerini göstermişler kalp bile görmüşsünüz harika maşallah maşallah darısı başımıza inşallah.
İkiz olduğunu ne zaman anlamıştınız?

Kızlar merhabalar, dün biz de miniğimin kalp atışını duyduk çok şükür. Sata göre 7+5olması gerekiyordu geç döllenme olmuş 6+5görüyorum dedi her şey yolunda şükürler olsun bulantılarım da hızını kesmeden devam ediyor şimdiden iki kilo verdim

Kızlar doktorlarınız ile ilişkiniz ne durumda? Numarası mesela var mı ya da detaylı anlatım yapıyor mu?
Kendimi anlatmak istiyorum normal mi değil mi anlayamıyorum
Doktorumuza her gittiğimizde her şey yolunda kese iyi haftasına uygun her şey yolunda tahliller temiz diyor. Detaylı hiçbir şey konuşmadık henüz. Folik asit al kendini yorma diyor. Süreç için mi erken ben mi fazla anlam yüklüyorum doktor ilişkisine

Maşallah hem ikizler hem de 5-+3’te hemen kendilerini göstermişler kalp bile görmüşsünüz harika maşallah maşallah darısı başımıza inşallah.
İkiz olduğunu ne zaman anlamıştınız?
Geçen hafta kese muayenesinde 2 kese çıktı öyle anladık.

Yok mu yorum yapacak bir arkadaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…