Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Kendi numarası var bende ama fazla yazmam ciddi bir sözüm sorum olursa o zaman yazarım hemen cevab gelmez..
Bizimki numarayı bile teklif etmedi yani canım da değiştirmek istiyor bir türlü ısınamadım kadın çok iyi ama yine de eksik bir şeyler var gibi hissediyorum

Değil özel numarası doktorluk numarası bile yok Sadece sekreterine belirli saatler arasında ulaşabiliyorsun. Bu yurtdışında gayet normal birşey. Sorularım olduğu zaman randevuda soruyorum. Kendiside diyor zaten soruların varsa sor, hatta not et geldiğinde hepsini sorarsın unutmazsın diyor. Ama öyle arayıp veya mesaj atıp ulaşamıyorsun. Bu türkiyede nasıl oluyor bilimiyorum ama sonuçta arkadaş/koç değilki doktor

Tabii ki arkadaş değil ama bak geçtiğimiz hafta kanamam oldu 6 dk bağlanmayı bekliyorum o da kadının kendisi değil sekreteri açıp yanıtlıyor. Daha yolun başındayız bu süreçte ama mesela Çarşamba muayene oldum fitil verdi daha önceden fitile devam edeyim mi etmeyeyim mi hiçbir şey demedi. Her şey yolunda dedi yolladı. İlaç bu devam ya da tamam demedi. Ben aynı hastanede başka doktorla da görüşeceğim gibi görünüyor.

Fitil konusunu belki unutmuştur. Sordunuzmu kendisine devam edeyimmi diye? Ama diğer şeyler gayet normal canım. Belkide hamilelik hormonlarından etkiliyorsundur. Yinede için rahat etmeyecekse doktorunu değiştir Stress yapma rahat ol

Slm aranızda yeni Olcan Allah nasip ederse pazartesi günü beta 12.9 çikti SAT 31 aralik pazartesi yine gitcem inşallah yükselmiştir kese kaçinci hafta göžüktü kızlar iş yerine hamile olduğuma dair belge vercem Çalisan anneler rapor almakta çok zorlanıyorum kimse vermiyo sizler aliyonuz mu iş yeri zor izin veriyo ne yapcam bilmiyom

Kizlar bugun 8+6 yim ama 2 gundur sanki goguslerim biraz indi gibi, arada sizlardi sizlamada gitti. Bu durumu yasayan var mi ?

Ingilteredeyim. Acil e ya da ozel e gidemiyorum ultrasound icin. Kalp atisi daha duymadim. Ilk ultrason 12 haftalik iken olacak.

Selam kızlar bulantısı olan var mı. Ne yapıyorsunuz bulantı için. Çok fenayım ekmek dahil herşey kokuyor içim almıyor tecrübesi olan varsa faydalanmak isterim

Merhaba ismim listede silinmiş dünkü bakımdan dolayı sanırım. Tekrar ekler misiniz sat 21 Aralık tahmini doğum tarihi 27 eylül kese 5+4 ilk çocuk Kiiraz

Canim sat tarihimiz ayni hemen hemen benimde 30 aralik keseyi ne zaman goruruz bilmiyorum doktor sana bsy dedimi haftasyla ilgili bana 4+2dedi

Kızlar yanıtlarınız için teşekkür ederim
Canım bu süreçte böyle hissetmen doğal duygusalız ancak doktor hasta ilişkisi dediğin gibi olur. Hastalara özel numaralarını verirlerse sürekli rahatsız edilirler özel hayatları kalmaz. Ben de doktorum ilgisiz olduğu için ısınamadım ama benimki testlerimi bile yapmıyor ve 5 hafta sonraya randevu veriyor. Yani benimki ilgisiz açıkcası. Ama ısınamadıysan ve rahatça soru soramıyorsan yeni doktor ara kendine çünkü sempati duyduğumuz birine daha kolay kendimizi açıyoruz bu gerçek

Benim duyduğuma göre böyle şeyler normalmiş. Bazen göğüslerim şişiyor bazen eski haline geliyor bunlardan korkma bence

Kızlar Satlarımız neredeyse hemen hemen aynı benim de 1ocak. Pazartesi 268 çıkmıştı beta, bugün verdim 1287 çıktı çok şükür. Siz 2 günde 1 düzenli vermiyor musunuz kan ?
Canim sat tarihimiz ayni hemen hemen benimde 30 aralik keseyi ne zaman goruruz bilmiyorum doktor sana bsy dedimi haftasyla ilgili bana 4+2dedi
Ben çarşamba gittim doktora muayene bana 5’ine gel keseyi görürüz demişti. Çarşambayı bekliyorum bakalım hayırlısıyla. Beta 3000 üzerindeyken vajinal ultrasonla, 5000üzerindeyken de karından görülüyor genelde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…