- 12 Haziran 2024
- 1.161
- 919
- 43
Bizimki numarayı bile teklif etmedi yani canım da değiştirmek istiyor bir türlü ısınamadım kadın çok iyi ama yine de eksik bir şeyler var gibi hissediyorumKendi numarası var bende ama fazla yazmam ciddi bir sözüm sorum olursa o zaman yazarım hemen cevab gelmez..
Ben de doktorumun numarası var sorularım oldu mu soruyorum gayet sıcakkanlı her sorumu sabırla cevaplıyor özellikle hasta olduğum sürede çok yardımcı olduYok mu yorum yapacak bir arkadaş
Değil özel numarası doktorluk numarası bile yokKızlar doktorlarınız ile ilişkiniz ne durumda? Numarası mesela var mı ya da detaylı anlatım yapıyor mu?
Kendimi anlatmak istiyorum normal mi değil mi anlayamıyorum
Doktorumuza her gittiğimizde her şey yolunda kese iyi haftasına uygun her şey yolunda tahliller temiz diyor. Detaylı hiçbir şey konuşmadık henüz. Folik asit al kendini yorma diyor. Süreç için mi erken ben mi fazla anlam yüklüyorum doktor ilişkisine
Ay ne güzel ya maşallahBen de doktorumun numarası var sorularım oldu mu soruyorum gayet sıcakkanlı her sorumu sabırla cevaplıyor özellikle hasta olduğum sürede çok yardımcı oldu
Tabii ki arkadaş değil ama bak geçtiğimiz hafta kanamam oldu 6 dk bağlanmayı bekliyorum o da kadının kendisi değil sekreteri açıp yanıtlıyor. Daha yolun başındayız bu süreçte ama mesela Çarşamba muayene oldum fitil verdi daha önceden fitile devam edeyim mi etmeyeyim mi hiçbir şey demedi. Her şey yolunda dedi yolladı. İlaç bu devam ya da tamam demedi. Ben aynı hastanede başka doktorla da görüşeceğim gibi görünüyor.Değil özel numarası doktorluk numarası bile yokSadece sekreterine belirli saatler arasında ulaşabiliyorsun. Bu yurtdışında gayet normal birşey. Sorularım olduğu zaman randevuda soruyorum. Kendiside diyor zaten soruların varsa sor, hatta not et geldiğinde hepsini sorarsın unutmazsın diyor. Ama öyle arayıp veya mesaj atıp ulaşamıyorsun. Bu türkiyede nasıl oluyor bilimiyorum ama sonuçta arkadaş/koç değilki doktor
Beğenmiyorsan eğer bence değişBizimki numarayı bile teklif etmedi yani canım da değiştirmek istiyor bir türlü ısınamadım kadın çok iyi ama yine de eksik bir şeyler var gibi hissediyorum
Fitil konusunu belki unutmuştur. Sordunuzmu kendisine devam edeyimmi diye? Ama diğer şeyler gayet normal canım. Belkide hamilelik hormonlarından etkiliyorsundur. Yinede için rahat etmeyecekse doktorunu değiştirTabii ki arkadaş değil ama bak geçtiğimiz hafta kanamam oldu 6 dk bağlanmayı bekliyorum o da kadının kendisi değil sekreteri açıp yanıtlıyor. Daha yolun başındayız bu süreçte ama mesela Çarşamba muayene oldum fitil verdi daha önceden fitile devam edeyim mi etmeyeyim mi hiçbir şey demedi. Her şey yolunda dedi yolladı. İlaç bu devam ya da tamam demedi. Ben aynı hastanede başka doktorla da görüşeceğim gibi görünüyor.
Saol kuzum hoş bulduk site cok karisik olmuş ya Bildirim bile gelmiyorHoş geldin canım gözün aydın
Canim sat tarihimiz ayni hemen hemen benimde 30 aralikSlm aranızda yeni Olcan Allah nasip ederse pazartesi günü beta 12.9 çikti SAT 31 aralik pazartesi yine gitcem inşallah yükselmiştir kese kaçinci hafta göžüktü kızlar iş yerine hamile olduğuma dair belge vercem Çalisan anneler rapor almakta çok zorlanıyorum kimse vermiyo sizler aliyonuz mu iş yeri zor izin veriyo ne yapcam bilmiyom
Canım bu süreçte böyle hissetmen doğal duygusalız ancak doktor hasta ilişkisi dediğin gibi olur. Hastalara özel numaralarını verirlerse sürekli rahatsız edilirler özel hayatları kalmaz. Ben de doktorum ilgisiz olduğu için ısınamadım ama benimki testlerimi bile yapmıyor ve 5 hafta sonraya randevu veriyor. Yani benimki ilgisiz açıkcası. Ama ısınamadıysan ve rahatça soru soramıyorsan yeni doktor ara kendine çünkü sempati duyduğumuz birine daha kolay kendimizi açıyoruz bu gerçekKızlar yanıtlarınız için teşekkür ederim
Buradakiler daha önce zencefilli su önermişlerdi, deneyebilirsinSelam kızlar bulantısı olan var mı. Ne yapıyorsunuz bulantı için. Çok fenayım ekmek dahil herşey kokuyor içim almıyor tecrübesi olan varsa faydalanmak isterim
Benim duyduğuma göre böyle şeyler normalmiş. Bazen göğüslerim şişiyor bazen eski haline geliyor bunlardan korkma benceKizlar bugun 8+6 yim ama 2 gundur sanki goguslerim biraz indi gibi, arada sizlardi sizlamada gitti. Bu durumu yasayan var mi ?
Ingilteredeyim. Acil e ya da ozel e gidemiyorum ultrasound icin. Kalp atisi daha duymadim. Ilk ultrason 12 haftalik iken olacak.
Kızlar Satlarımız neredeyse hemen hemen aynı benim de 1ocak. Pazartesi 268 çıkmıştı beta, bugün verdim 1287 çıktı çok şükür. Siz 2 günde 1 düzenli vermiyor musunuz kan ?Slm aranızda yeni Olcan Allah nasip ederse pazartesi günü beta 12.9 çikti SAT 31 aralik pazartesi yine gitcem inşallah yükselmiştir kese kaçinci hafta göžüktü kızlar iş yerine hamile olduğuma dair belge vercem Çalisan anneler rapor almakta çok zorlanıyorum kimse vermiyo sizler aliyonuz mu iş yeri zor izin veriyo ne yapcam bilmiyom
Ben çarşamba gittim doktora muayene bana 5’ine gel keseyi görürüz demişti. Çarşambayı bekliyorum bakalım hayırlısıyla. Beta 3000 üzerindeyken vajinal ultrasonla, 5000üzerindeyken de karından görülüyor genelde.Canim sat tarihimiz ayni hemen hemen benimde 30 aralikkeseyi ne zaman goruruz bilmiyorum doktor sana bsy dedimi haftasyla ilgili bana 4+2dedi
Canım dün akşam dan beri böyle bana da bildirim gelmiyordu meğerse takipten çıkmış kendiliğindenSaol kuzum hoş bulduk site cok karisik olmuş ya Bildirim bile gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?