Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    161
Kızlar hemşireye verilecek olan cantaya güzel olan isimli hastane cıkısını mı kpydunuz yoksa düz mü koydunuz hangisini koyalım
İlk görme anı aile teslim olacağı an olduğu için en güzelini koydum bide isimli müslin set var onuda çekim anında eve giderken giyer diye hedefe koydum yanı anlayacağın 2 set güzel aldım diegerleri normal

Plesantna baktıklarım bi sorun varmı diye ondandır belki bebekten kaynaklı değildir
Sadece plesenta önde dedi bana sebebini pek söylemedi konuşmayı seven biri değil çok soru soramadım açıkçası Çarşamba günü bir de başka doktor kabul ederse bakacak ona sorarım bakayım ne dicek

Sadece plesenta önde dedi bana sebebini pek söylemedi konuşmayı seven biri değil çok soru soramadım açıkçası Çarşamba günü bir de başka doktor kabul ederse bakacak ona sorarım bakayım ne dicek
Plesantan yaşlanmış kireçlenmiş filan dedimi

Plesantan yaşlanmış kireçlenmiş filan dedimi
Yok canım demedi zaten 5. Aydan beri sürekli bacak boyu kısa gelişim geriliği yada down sendromu demişti. Pazartesi karın çevresi de gerilemeye başlayınca gelişim geriliği netleşti. Sebebini sordum bunlarla kafanı yorma stres yapma dinlen dedi. 37. Haftada alırız bebeği ama gelişim geriliği devam eder de bir sıkıntı çıkarsa daha erken alırız dedi. Gelişim geriliginin sebebini bilmiyorum

Kızlar kansızlık için tavsiye edebileceğiniz birşey var mı doktor kansızlık var dikkat et ilaçlarını kullan dedi kullanıyorum ama fayda etmedi demek ki
Bendede çok az düşük çıktı değerlerim ilacımı ikiye kaldırdı sonrada tekrar kan tahlili istemedi benden doktor ama mesela kardeşim şimdi hamile ve hep kansızlık vardı öncedende şimdide tabi gebe var doktor 5 günlük serum yazmış

BAna sadece hangi ilaçları kullandığımı sordu canım bende söyledim dikkat et düzenli kullan dedi. Bende kullanıyorum dedim. Pazartesi birde gene polikliniğe kontrolüm var oraya da sorarım

BAna sadece hangi ilaçları kullandığımı sordu canım bende söyledim dikkat et düzenli kullan dedi. Bende kullanıyorum dedim. Pazartesi birde gene polikliniğe kontrolüm var oraya da sorarım
Bu kansızlık bazen ilaçla bir tek normale dönmüyor serum gerekiyor keşki yazsaydılar sana birde siyah çay tüketme ben bir tek sabah bir bardak açık çay içiyorum

Bu kansızlık bazen ilaçla bir tek normale dönmüyor serum gerekiyor keşki yazsaydılar sana birde siyah çay tüketme ben bir tek sabah bir bardak açık çay içiyorum
Çayı bir tek kahvaltı da içiyorum oda çok açık canım. Ben birde pazartesi Perinatoloji doktorunun dediklerini gebe doktoruma sorayım belki o birşeyler önerir

Çayı bir tek kahvaltı da içiyorum oda çok açık canım. Ben birde pazartesi Perinatoloji doktorunun dediklerini gebe doktoruma sorayım belki o birşeyler önerir
Sor canım gerekirse kendin söyle mesela benim vitamin d değerlerim yerlerde hatta gebelikten sonra yine böyle devam ederse serum taktırıcam normalde serum taktırmayı sevmem hasta olduğumda bile doğal yollarla iyileşmeye çalışırım

Kızlar hemşireye verilecek olan cantaya güzel olan isimli hastane cıkısını mı kpydunuz yoksa düz mü koydunuz hangisini koyalım
Ben isimli alt üst takımını koydum, isimli tulumu odada giyer diye ayırdım ama kararsız kaldım. Ablam isimliyi hemşireye verme hemen kirleniyo odaya gelince yeni giymek zorunda kalıyorlar dedi. Kararsız kaldım değiştiririm herhalde onu

Canlar günaydın
Dun göğüslerimde bir hareketlilik vardı ara ara sağ göğsüme bıçak sanki saplandı zorla uyudum
Şimdi baktımda ikiside inanılmaz şişmiş vücudumuz hormonlarimiz bizi doğuma hazırlıyor

Ben düz rahat bir şeyler koydum ilk etapta fotoğraf çekilmez diye bir sonraki gün hem kendim gecelik giyeceğim hem de bebişe aldığım tulumu giydireceğim.

Günaydın tabi bir şey kalmadı artık.Bazen bebek öyle bir sert vuruyorki çıkıcak sanırım

günaydınn
benimkilerde kaşınıyor yaa

günaydın kızlar. bu ara elim ayağım çok boşalıyor. neden olur ki ya. göbeğim artık oturunca bacaklarıma dayanıyor. 34 oldum bu arada. yoruldum kızlar ya sizde aynısınızdır eminim. psikolojik olarak yoruldum, fiziksel olarak yoruldum

Günaydın tabi bir şey kalmadı artık.Bazen bebek öyle bir sert vuruyorki çıkıcak sanırım
Benim halim yok esasende yinede çırpınıyorum hala işteyim
Evi temizledik güya ev aynı toz ve dağınık oldu sürekli düzen istiyor zaten tuttuğum kadinlar da adam akıllı temizlememis başlarında bekletmediler tülü yıkayıp guneslikleri ve digerlerini yikamamislar bebeği düşünecek vakti çok az buluyorum
doğuma annem kardeşim iki tane yeğenim gelecek cok sevindim ama benim şimdiden onlara yatak yorgan ayarlamam lazım havalar nasıl olur bilmiyorum pike eksiğim var
günaydınn
benimkilerde kaşınıyor yaa
Hareketlilik başladı kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…