İlk görme anı aile teslim olacağı an olduğu için en güzelini koydum bide isimli müslin set var onuda çekim anında eve giderken giyer diye hedefe koydum yanı anlayacağın 2 set güzel aldım diegerleri normalKızlar hemşireye verilecek olan cantaya güzel olan isimli hastane cıkısını mı kpydunuz yoksa düz mü koydunuz hangisini koyalım
Plesantna baktıklarım bi sorun varmı diye ondandır belki bebekten kaynaklı değildirFiziksel yapı olarak gelişim geriliği devam ediyor ama üç gün de 149 gram almış pazartesi 1.500 dü bugün 1.649 gram olmuş kilosu
Sadece plesenta önde dedi bana sebebini pek söylemedi konuşmayı seven biri değil çok soru soramadım açıkçası Çarşamba günü bir de başka doktor kabul ederse bakacak ona sorarım bakayım ne dicekPlesantna baktıklarım bi sorun varmı diye ondandır belki bebekten kaynaklı değildir
Teşekkür ederim canım bende deneye
RicaederimTeşekkür ederim canım bende deneyeyim
Plesantan yaşlanmış kireçlenmiş filan dedimiSadece plesenta önde dedi bana sebebini pek söylemedi konuşmayı seven biri değil çok soru soramadım açıkçası Çarşamba günü bir de başka doktor kabul ederse bakacak ona sorarım bakayım ne dicek
Yok canım demedi zaten 5. Aydan beri sürekli bacak boyu kısa gelişim geriliği yada down sendromu demişti. Pazartesi karın çevresi de gerilemeye başlayınca gelişim geriliği netleşti. Sebebini sordum bunlarla kafanı yorma stres yapma dinlen dedi. 37. Haftada alırız bebeği ama gelişim geriliği devam eder de bir sıkıntı çıkarsa daha erken alırız dedi. Gelişim geriliginin sebebini bilmiyorumPlesantan yaşlanmış kireçlenmiş filan dedimi
Bendede çok az düşük çıktı değerlerim ilacımı ikiye kaldırdı sonrada tekrar kan tahlili istemedi benden doktor ama mesela kardeşim şimdi hamile ve hep kansızlık vardı öncedende şimdide tabi gebe var doktor 5 günlük serum yazmışKızlar kansızlık için tavsiye edebileceğiniz birşey var mı doktor kansızlık var dikkat et ilaçlarını kullan dedi kullanıyorum ama fayda etmedi demek ki
BAna sadece hangi ilaçları kullandığımı sordu canım bende söyledim dikkat et düzenli kullan dedi. Bende kullanıyorum dedim. Pazartesi birde gene polikliniğe kontrolüm var oraya da sorarımBendede çok az düşük çıktı değerlerim ilacımı ikiye kaldırdı sonrada tekrar kan tahlili istemedi benden doktor ama mesela kardeşim şimdi hamile ve hep kansızlık vardı öncedende şimdide tabi gebe var doktor 5 günlük serum yazmış
Yok canım hiç isimli verilirmi zaten kirlenicek normal takım vericemKızlar hemşireye verilecek olan cantaya güzel olan isimli hastane cıkısını mı kpydunuz yoksa düz mü koydunuz hangisini koyalım
Bu kansızlık bazen ilaçla bir tek normale dönmüyor serum gerekiyor keşki yazsaydılar sana birde siyah çay tüketme ben bir tek sabah bir bardak açık çay içiyorumBAna sadece hangi ilaçları kullandığımı sordu canım bende söyledim dikkat et düzenli kullan dedi. Bende kullanıyorum dedim. Pazartesi birde gene polikliniğe kontrolüm var oraya da sorarım
Çayı bir tek kahvaltı da içiyorum oda çok açık canım. Ben birde pazartesi Perinatoloji doktorunun dediklerini gebe doktoruma sorayım belki o birşeyler önerirBu kansızlık bazen ilaçla bir tek normale dönmüyor serum gerekiyor keşki yazsaydılar sana birde siyah çay tüketme ben bir tek sabah bir bardak açık çay içiyorum
Aa hangi doktora gidiyosunuzKayseride olsan yardımcı olmak isterdim inşallah bulursun canım
Sor canım gerekirse kendin söyle mesela benim vitamin d değerlerim yerlerde hatta gebelikten sonra yine böyle devam ederse serum taktırıcam normalde serum taktırmayı sevmem hasta olduğumda bile doğal yollarla iyileşmeye çalışırımÇayı bir tek kahvaltı da içiyorum oda çok açık canım. Ben birde pazartesi Perinatoloji doktorunun dediklerini gebe doktoruma sorayım belki o birşeyler önerir
Ben isimli alt üst takımını koydum, isimli tulumu odada giyer diye ayırdım ama kararsız kaldım. Ablam isimliyi hemşireye verme hemen kirleniyo odaya gelince yeni giymek zorunda kalıyorlar dedi. Kararsız kaldım değiştiririm herhalde onuKızlar hemşireye verilecek olan cantaya güzel olan isimli hastane cıkısını mı kpydunuz yoksa düz mü koydunuz hangisini koyalım
Ben düz rahat bir şeyler koydum ilk etapta fotoğraf çekilmez diye bir sonraki gün hem kendim gecelik giyeceğim hem de bebişe aldığım tulumu giydireceğim.Kızlar hemşireye verilecek olan cantaya güzel olan isimli hastane cıkısını mı kpydunuz yoksa düz mü koydunuz hangisini koyalım
Günaydın tabi bir şey kalmadı artık.Bazen bebek öyle bir sert vuruyorki çıkıcak sanırımCanlar günaydın
Dun göğüslerimde bir hareketlilik vardı ara ara sağ göğsüme bıçak sanki saplandı zorla uyudum
Şimdi baktımda ikiside inanılmaz şişmiş vücudumuz hormonlarimiz bizi doğuma hazırlıyor
günaydınnCanlar günaydın
Dun göğüslerimde bir hareketlilik vardı ara ara sağ göğsüme bıçak sanki saplandı zorla uyudum
Şimdi baktımda ikiside inanılmaz şişmiş vücudumuz hormonlarimiz bizi doğuma hazırlıyor
Benim halim yok esasende yinede çırpınıyorum hala işteyimGünaydın tabi bir şey kalmadı artık.Bazen bebek öyle bir sert vuruyorki çıkıcak sanırım
Hareketlilik başladı kuzumgünaydınn
benimkilerde kaşınıyor yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?