Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    161
tam 1 ay. sağlıkla kucağına alırsın inşallah. sağlık olsun da napcan

Banada doktor dedi kanaman ola bilir oğlum 8 aylıkken hamile kaldım diye iyi düşünekki iyi olsun

Güzel haberlerle gel inşallah bugün büyük ihtimal belli olur ne kadar kilo aldıği hangi gün ameliyat günü verecegi

Bayağı zorlu görünsede bir çırpıda geçiyor genel anestezi de zaman saglikla gelsin bebislerimiz benimki güya Eylül bebesi de sezeryan olduğu için 38+2 de 21 Ağustosta lokal anestezi ile alınacak

Bayağı zorlu görünsede bir çırpıda geçiyor genel anestezi de zaman saglikla gelsin bebislerimiz benimki güya Eylül bebesi de sezeryan olduğu için 38+2 de 21 Ağustosta lokal anestezi ile alınacak
Ay çok az kalmış ilk bebeğimiz gelecek
Ben temizlik yapıyorum yine tozlanıyor yine aynı dağılıyor bıktım zaten sıcak evi süpürğcem bebeğim uyumuyor hep ağlayıp dışarı çıkmak istiyor . Duş alıp giynmem lazım çıkmam için ama uyumuyor ki yapayım çıldırıcam bugün çok zor geçiyor perişan oldum

Bende öyle çok yoruldum hem psikolojik hem fiziksel olarak bir an evvel doğursam diye bakıyorum sonra da kendime kızıyorum daha günü var diye

Amin canım.Biliyorum evet bebeklerimiz doğana kadar güzel alsınlar ben ilk oğlumda emmesinde o kadar sorun yaşadımki ondan gözüm korkmuş
İlkler tecrübe oluyor bizde canım benim de oğlumda sütüm gelmiyor muş bende geliyor sanıyordum. Hemşireye sormuştum sen emzirmeye devam et dedi tabi benim ilk hiçbir şey bilmiyorum mama dan bahseden yok oğlum bir gün boyunca aç kalmıştı

Bende öyle çok yoruldum hem psikolojik hem fiziksel olarak bir an evvel doğursam diye bakıyorum sonra da kendime kızıyorum daha günü var diye
Bende hep öyle diyorum, demekte istemiyorum aslında. ilk hamileliğimde de aynı böyle dedim dedim 36 da doğurdum kızım 1 hafta küvezde kaldı. çok yoruyor ama artık. allah sabır versin hepimize

Bence biz anneleri etrafımızdakiler yoruyor. Fiziksel olarak bir sıkıntım yok şükür. Dün mesela dr'a gittik eşim diyor ki bu çocuk kilo almamış 2 hafta önceye göre. Halbuki 350 gr almış daha ne alsın 10 kilo mu doğuracağım. Hiç açıp da bu hafta kaç kg olması gerekiyor diye bakmaz anca yorum yapar. Kv arıyor soruyor söylüyorum en az 3 kg olsun diyor. Görümcem eski makineler az ölçüyor sen o kilodan 200 gr daha düş diyor. Vallahi yüreğime su serpmeleri lazımken kor atıyorlar hamile insanla böyle konuşulur mu yoruldum artık.

Çok haklısın. Zaten duygusal ve fiziksel olarak müthiş bir değişim içindeyiz. Bir de çevredeki insanları yönetmeye çalışmak... onlar üstümüze titreyip ettikleri lafları iki kere düşünmeliler halbuki. En az 3 kg olsun nedir pazardan domates mi sipariş veriyor Allahım ya. Lohusalıkla ilgili ciddi endişelerim oluyo hamilelikteki tavırları yüzünden. Benim görümcem daha bekar 20 yaşında gelip bana ikinciyi de yap diyo ya sabır ya sabır deyip lafını verip geçiyorum bende

Benimkide aç kalmış 3200 doğdu 2600 çıktık hiç takip etmediler ebeler zaten Türkiye'de bilmiyorum bütün hastanelerdemi böyle doğdu doğmaz verdiler bana benim zaten ağrılarım var Allah'tan eşim becerdi bez değişmeyi ama tek onunla olmuyorki mesela bizim memlekette doğdu bebek bebeklerin kaldığı odaya götürüyorlar ve orda dört dörtlük bakıyorlar bebeklere ebeler sadece emmesinde getiriyorlar annede dinleniyor hemşireye giyim bile verilmiyor biz ama giyimine bezine kadar veriyoruz ondan ben kendimle mama götürücem gerçi ilktede götürdüm sadece çok az izin verdiler vermeye bende kaldım tek başına süt geliyormu gelmiyormu anlamadım bile aklıma gelince sinir oluyorum gercekten

Benim kv Allah'tan bu işlere karışmıyor hep bana güveniyor yapar eder diye...eşimde aynı çokta iyi diyor kilosu yine kurcalama diyor bizde ben aksine yok az diye diyorum..işte aileler farklı sen takma senin elinde diğil bütün bebekler 4 kilomu doğmalı

Offf sabır çekmekten derviş olduk gerçekten. Lohusalıkta batsam da çıksam da kendi kendime olmayı istiyorum sırf bu yüzden.

Ben çok dardayım belimden giren inanılmaz bir ağrı var duramazsam hastaneye gideceğim dua edin ve daha var diye canta bile hazırlamadım ben inşallh korktugum basıma gelmez
Canım ne yaptın gittin mi doktora
Sadece plesenta önde dedi bana sebebini pek söylemedi konuşmayı seven biri değil çok soru soramadım açıkçası Çarşamba günü bir de başka doktor kabul ederse bakacak ona sorarım bakayım ne dicek
Konuşmayı çok seven biri değil ne demek ya. Doktor değil mi niye anlatmıyor. Hay allahım
Bende de aynı sıkıntı var. Salata yaparken ikinci domatesi doğrayacak canım kalmıyor sanki bayılacağım gibi oluyor. Vitaminlerimiz yetmiyor artık büyük ihtimalle son düzlükteyiz dayanalım biraz daha. Sen işten ayrıldın mı?
Hadi güzel haberlerle gel bize. Belki gün verir sezaryen içinn
Ben lansinoh sürüyorum ya dayanamıyorum hem hassasiyet var hem kaşıntı. Biraz iyi geliyor
Eşin bilmediği için söylüyordur kilo almamış diye ama kayınvaliden beni sinir etti. Siparişle mi geliyor bebek ya allahım sağlıkla gelsin bunlar azıtmış hepsi. Tövbe ya

Ay İn şa Allah

Zorlama kendini canım Uzan ya bebegide yaninaa al kitap falan dinlemezmi alistiysa parka hep istes Bebek dogunca işin daha zor Allah yardımcinn olsungerçekten çok sıcak burda hava

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…