Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Benim de evime 5 dk olan hastanede kadın doğum sırası bulunmuyor. Her hafta gel dedi doktor mhrsden sıra olmuyor hocam diyince yardımcı olurum dedi. İsterseniz siz de bir sorun sonlara yaklaştık sonuçta inşallah halledersiniz

Gİttigim hastanede yardımcı oluyorlar canım ben Riskli Gebelik grubundayim Perinatoloji doktorum tatile çıktı başka hastaneye geçmek zorunda kaldım o nedenle sıkıntı oldu

Kızlar kansızlık için tavsiye edebileceğiniz birşey var mı doktor kansızlık var dikkat et ilaçlarını kullan dedi kullanıyorum ama fayda etmedi demek ki

Kızlar kansızlık için tavsiye edebileceğiniz birşey var mı doktor kansızlık var dikkat et ilaçlarını kullan dedi kullanıyorum ama fayda etmedi demek ki
Bende de kansızlık vardı geçen hafta dr gittim ferritinim 5 e düşmüş dedim ki salondan mutfağa geçemiyorum başım dönüyo gözüm kararıyo dizlerim titriyo ben damardan istiyorum ilaçlar istiğfar yapıyordu. Raporla farancet midir nedir öyle bi ilaç damardan verdiler. Sende bi söyle istersen drna pek takmak istemiyorlar çok alerjenik bi ilaç olduğu için ama gerçekten iyi geliyor

Tam da 182'yi ara diye yazacaktım 2-3 hafta sonraya diyorlar ama talep açarsan biri randevusunu iptal edince daha erken bir vakite sana mesaj geliyor randevuyu onaylıyorsun. Başıma geldi

Acaba aile hekimine danissan olur mu bazen onlar da daha erken zamana randevu alabiliyorlar

Çok iyi canım hemen tuketmicez ya dolapta sorun olurmu bozulurmu diye korktum.. çok haklısın çalışınca dolapta hazır çok iyi oluyodur

Tahin pekmez ceviz karışım yaptım hergun 1 tatlı kaşığı tüketiyorum hem kabızlıgimi önlüyor hemde kansızlığa iyi

Başka hastaneye geçiş yapacağım doktoruma söylerim canım bende sürekli halsizim ve başım dönüyor

Tam da 182'yi ara diye yazacaktım 2-3 hafta sonraya diyorlar ama talep açarsan biri randevusunu iptal edince daha erken bir vakite sana mesaj geliyor randevuyu onaylıyorsun. Başıma geldi
Haklısın talep oluşturayım teşekkür ederim canım

Bugün kontrol nasıl geçti doktor ne dedi gelişim varmı bu hafta kilo almışmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…