Geri çekilmeye güvenilmez , bizde kondomdan devam.Çevremde spiral den memnun kalan kadar kalmayanda var kimisi enfeksiyon kapmış kimisinin adet dönemi kanaması artmış kiminin de kaymış hamile kalmış. Yıllardır sorunsuz kullanan da var. Biz 4 sene kondom ve geri çekilme yöntemiyle korunduk galiba öyle de devam edicez
Doğumdan önce bestlak içmeyi filan araştırdım bende ama etkisi yok diye okudum. Sütün gelmesi duygu ile ilişkili diyor. Doğumdan sonra bol bol temas, su içmek öneriyorlar. Ben yinede süt yapan şeylerden koyucam doğum çantama. Hemen doğumdan sonra başlıcamHamilelikte içmeye uygunsa bi bakmak lazım son haftalarda en azından
Sağlık açısından doğum riskliyse dinen caiz çok hocadan dinledim çok okudum nihat hatip hoca da sağlık sorunu varsa sorun değil diyor. Benim gebeliklerim çok riskli geçiyor bu be ek bile süpriz oldu bize çünkü amh değerim sıfırdı doktor tüp bebekle anca olur diyordu ama oldu. O yüzden riske atamam. Olduğunda vicdanen ve dinen kürtaj olmakta günah sonuçta. En erken on onbes seneye menapoz desek diğer yöntemlerle uğraşmakta çok zor arkadaşımın spiral kaydı mesela oldu dördüncü bebe aldıramadı da kıyıp.Haklısın misal tüp bağlama dinen doğru bulunmuyor ama ben hastalığım dan dolayı birçok korunma yöntemini kullanamıyorum. Açıkçası 3. Çocuk istemiyorum sağlık açısından yetemem kesin çözüm tüp bağlama. Ben artık şaşırdım ne yapacağımı bilmiyorum
Benımkı aniden gelmıstı ılk hamılelıgımde tualete oturmustum aniden sankı bır posete su doldurup bırakırsın ya oyle olmustu sonrada az az gelmıstı peti dolduracak şekılde..cok mu gelıyor yoksa akıntı mı acabaKızlar su gelmesi nasıl bir şey:/ sabahtan beri durup dururken birden su akıyorçişimi mi tutamıyorum yoksa suyum mu yavaş yavaş akıyor anlayamıyorum hiç böyle bir şey yaşamamıştım
Aynen öyle bardaktan döker gibi oluyor birden bütün kıyafetimi değiştiriyorum düşün öyle ama anlık oluyor çok deği.. anlayamadım yaBenımkı aniden gelmıstı ılk hamılelıgımde tualete oturmustum aniden sankı bır posete su doldurup bırakırsın ya oyle olmustu sonrada az az gelmıstı peti dolduracak şekılde..cok mu gelıyor yoksa akıntı mı acaba
Anlatışın suyun gelmesi gibi ama bilemedim. Benim suyum geldiğinde çişim sandım. Yapıyorum bitmiyor yapıyorum bitmiyordu. rengi şeffaftıKızlar su gelmesi nasıl bir şey:/ sabahtan beri durup dururken birden su akıyorçişimi mi tutamıyorum yoksa suyum mu yavaş yavaş akıyor anlayamıyorum hiç böyle bir şey yaşamamıştım
Ceviz ağır geliyosa bi gün suda bekletip yiyebilirsin canım ben öyle yapıyorumYazdıkların bana çok iyi geldi senin adına çok sevindim canım. Bir çoğunu yapıyorum ama dürüst olmak gerekirse ceviz çiğ badem falan yemedim hiç hemen yarın onu da yiyeyim yumurta çok az tüketiyorum onu da çoğaltayim çok teşekkür ederim canım
Ay geldi mi acabaAynen öyle bardaktan döker gibi oluyor birden bütün kıyafetimi değiştiriyorum düşün öyle ama anlık oluyor çok deği.. anlayamadım ya
Benim üçüncü gebelik acaba iyice vücudum mu yıprandı da tutamıyor tuvaletimi acaba
Yok canım sanmıyorum çiş olsun zaten diyorlar ya şu gelince öyle oluyormuş şimdi nasılsın?hala geliyormuKızlar su gelmesi nasıl bir şey:/ sabahtan beri durup dururken birden su akıyorçişimi mi tutamıyorum yoksa suyum mu yavaş yavaş akıyor anlayamıyorum hiç böyle bir şey yaşamamıştım
Negüzel düşünceli kv varmışÖyle öyle. KV nin de kötü niyeti yok biliyorum da onun bı arkadaş ekibi var topluca gelecekler onlar için ben hazırlayayım şimdiden diyor. Büyük ihtimalle hazırla diyecegim. En ihtimal börek yapar buzluğa onlar gelmeden bir gün önce o tTli yapar getirir. Kaç gündür yemek de yolluyor. Gıcık gitmek istemiyorum.
Canım bence hemen hastahaneye git baksınlar suyuna. Bazıları azar azar suyunu kaybedermiş birden değil. Hayırlı sonuçlar alırsın inşaallahKızlar su gelmesi nasıl bir şey:/ sabahtan beri durup dururken birden su akıyorçişimi mi tutamıyorum yoksa suyum mu yavaş yavaş akıyor anlayamıyorum hiç böyle bir şey yaşamamıştım
Yaklaşık 5yıl kullandım hiç bir yan etki yaşamadım eski bakır olanlardan deyil hormon ria taktırdım ben kanama miktarı azaldı sadece onu da zaten fazla kanaması olanlara tedavi amaçla bile takiliyormus biliyordum bu etkisini ilk 1ay dikkat etmek lazım ağır vs kaldirmamak lazım sonrasında aynı yokmuş gibi kullandımBende şimdi okudum nerdeyse hepsi yazmış hamile kalmış ve ya kaymış sık sık takip etmek gerekiyor vazgeçtim ya..ben kondom denemedim acaba bendemi öyle devam edeyim daha mantıklı geldi bana geri çekilme ve kondom olursa gebelik sanmıyorum olsun
Bence bana hormon izin vermicek ben yine konuşucam doktorla kayma sorunu çok oluyormuş hele gebe kalan bir sürü mesaj okudum ve sık sık takip etmek gerekiyormuş bunları bilmediğim için doktoruma sormadım bunların cevabını aldıktan sonra kararımı vericem sanırım birde takarken çok ağrı oluyormuş onu hiç kaldıramam eminimYaklaşık 5yıl kullandım hiç bir yan etki yaşamadım eski bakır olanlardan deyil hormon ria taktırdım ben kanama miktarı azaldı sadece onu da zaten fazla kanaması olanlara tedavi amaçla bile takiliyormus biliyordum bu etkisini ilk 1ay dikkat etmek lazım ağır vs kaldirmamak lazım sonrasında aynı yokmuş gibi kullandım
Ben sedasyon eşliğinde taktırdım onun için ağrı oluyor mu olmuyor mu bilemiyorum sık sık da takip ettirmedim ilk aylar ara ara gidip baktırdım bide ağır kaldirmadim ben çok rahat kullandım bilemiyorum herkesin vücudu farklı tabiBence bana hormon izin vermicek ben yine konuşucam doktorla kayma sorunu çok oluyormuş hele gebe kalan bir sürü mesaj okudum ve sık sık takip etmek gerekiyormuş bunları bilmediğim için doktoruma sormadım bunların cevabını aldıktan sonra kararımı vericem sanırım birde takarken çok ağrı oluyormuş onu hiç kaldıramam eminim
Hastaneye git ne olur ne olmaz. Sakın erteleme. İnşallah gelmemiştir ama geldiyse de müdahale edilir. Lütfen erteleme.Aynen öyle bardaktan döker gibi oluyor birden bütün kıyafetimi değiştiriyorum düşün öyle ama anlık oluyor çok deği.. anlayamadım ya
Benim üçüncü gebelik acaba iyice vücudum mu yıprandı da tutamıyor tuvaletimi acaba
Sedasyon iyiymiş iyice düşünmem lazım her kesin vücudu farklı doktorada sorularımı sorayım bakalım ne söylicekBen sedasyon eşliğinde taktırdım onun için ağrı oluyor mu olmuyor mu bilemiyorum sık sık da takip ettirmedim ilk aylar ara ara gidip baktırdım bide ağır kaldirmadim ben çok rahat kullandım bilemiyorum herkesin vücudu farklı tabi
Ben de olmadı bı tanesini doğum çantasına koyayımHamilelikte içmeye uygunsa bi bakmak lazım son haftalarda en azından
Eğer miden kalkmayacaksa kokla kokusuz diye okudum çişse eğer zaten kokar. 37 eşiğini gecmissin ama Rabbim kolaylık versin haberdar et biziKızlar su gelmesi nasıl bir şey:/ sabahtan beri durup dururken birden su akıyorçişimi mi tutamıyorum yoksa suyum mu yavaş yavaş akıyor anlayamıyorum hiç böyle bir şey yaşamamıştım
Hastaneye git ne olur ne olmaz. Sakın erteleme. İnşallah gelmemiştir ama geldiyse de müdahale edilir. Lütfen erteleme
Ben de olmadı bı tanesini doğum çantasına koyayım
Eğer miden kalkmayacaksa kokla kokusuz diye okudum çişse eğer zaten kokar. 37 eşiğini gecmissin ama Rabbim kolaylık versin haberdar et bizi
Kızlar gidiyorum yoldayım ayağa kalktıkça boşalıyor ya idrar torbam patladı ya suyum geliyorNegüzel düşünceli kv varmışYapabiliyorsa yapsın sende rahat edersin. Benimkinin hiçbirşeye faydası yok. Ayda bir arar,.. ne bir kap yemek falan,.. Ama konu misafirse, sürülerce evime misafir çağırır.. Birde tatile gidip "sakın ben gelmeden doğurma" der.. Kv'ni alından öp
Canım bence hemen hastahaneye git baksınlar suyuna. Bazıları azar azar suyunu kaybedermiş birden değil. Hayırlı sonuçlar alırsın inşaallah
Haber et canım büyümüş bebeklerimiz artık korkulucak hiçbir durum yokKızlar gidiyorum yoldayım ayağa kalktıkça boşalıyor ya idrar torbam patladı ya suyum geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?