Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    161
Geri çekilmeye güvenilmez , bizde kondomdan devam.
Bide doğumdan sonra süt korur efsanesine sakın inanmıyoruz. Emziriyorum nasılsa diye hamile kalıp 5 ay anlamayan, sonra karnında bi şey kıpırdanınca doktora giden birini duydum. Çevremden. Küçük bebeği varmış. 2. Yi de doğurmuş bu şekilde. Aman he dikkat edelim

Hamilelikte içmeye uygunsa bi bakmak lazım son haftalarda en azından
Doğumdan önce bestlak içmeyi filan araştırdım bende ama etkisi yok diye okudum. Sütün gelmesi duygu ile ilişkili diyor. Doğumdan sonra bol bol temas, su içmek öneriyorlar. Ben yinede süt yapan şeylerden koyucam doğum çantama. Hemen doğumdan sonra başlıcam

Sağlık açısından doğum riskliyse dinen caiz çok hocadan dinledim çok okudum nihat hatip hoca da sağlık sorunu varsa sorun değil diyor. Benim gebeliklerim çok riskli geçiyor bu be ek bile süpriz oldu bize çünkü amh değerim sıfırdı doktor tüp bebekle anca olur diyordu ama oldu. O yüzden riske atamam. Olduğunda vicdanen ve dinen kürtaj olmakta günah sonuçta. En erken on onbes seneye menapoz desek diğer yöntemlerle uğraşmakta çok zor arkadaşımın spiral kaydı mesela oldu dördüncü bebe aldıramadı da kıyıp.

Kızlar su gelmesi nasıl bir şey:/ sabahtan beri durup dururken birden su akıyor çişimi mi tutamıyorum yoksa suyum mu yavaş yavaş akıyor anlayamıyorum hiç böyle bir şey yaşamamıştım
Benımkı aniden gelmıstı ılk hamılelıgımde tualete oturmustum aniden sankı bır posete su doldurup bırakırsın ya oyle olmustu sonrada az az gelmıstı peti dolduracak şekılde..cok mu gelıyor yoksa akıntı mı acaba

Aynen öyle bardaktan döker gibi oluyor birden bütün kıyafetimi değiştiriyorum düşün öyle ama anlık oluyor çok deği.. anlayamadım ya
Benim üçüncü gebelik acaba iyice vücudum mu yıprandı da tutamıyor tuvaletimi acaba

Kızlar su gelmesi nasıl bir şey:/ sabahtan beri durup dururken birden su akıyor çişimi mi tutamıyorum yoksa suyum mu yavaş yavaş akıyor anlayamıyorum hiç böyle bir şey yaşamamıştım
Anlatışın suyun gelmesi gibi ama bilemedim. Benim suyum geldiğinde çişim sandım. Yapıyorum bitmiyor yapıyorum bitmiyordu. rengi şeffaftı

Ceviz ağır geliyosa bi gün suda bekletip yiyebilirsin canım ben öyle yapıyorum

Yok canım sanmıyorum çiş olsun zaten diyorlar ya şu gelince öyle oluyormuş şimdi nasılsın?hala geliyormu

Negüzel düşünceli kv varmış Yapabiliyorsa yapsın sende rahat edersin. Benimkinin hiçbirşeye faydası yok. Ayda bir arar,.. ne bir kap yemek falan,.. Ama konu misafirse, sürülerce evime misafir çağırır.. Birde tatile gidip "sakın ben gelmeden doğurma" der.. Kv'ni alından öp
Canım bence hemen hastahaneye git baksınlar suyuna. Bazıları azar azar suyunu kaybedermiş birden değil. Hayırlı sonuçlar alırsın inşaallah

Yaklaşık 5yıl kullandım hiç bir yan etki yaşamadım eski bakır olanlardan deyil hormon ria taktırdım ben kanama miktarı azaldı sadece onu da zaten fazla kanaması olanlara tedavi amaçla bile takiliyormus biliyordum bu etkisini ilk 1ay dikkat etmek lazım ağır vs kaldirmamak lazım sonrasında aynı yokmuş gibi kullandım

Bence bana hormon izin vermicek ben yine konuşucam doktorla kayma sorunu çok oluyormuş hele gebe kalan bir sürü mesaj okudum ve sık sık takip etmek gerekiyormuş bunları bilmediğim için doktoruma sormadım bunların cevabını aldıktan sonra kararımı vericem sanırım birde takarken çok ağrı oluyormuş onu hiç kaldıramam eminim

Ben sedasyon eşliğinde taktırdım onun için ağrı oluyor mu olmuyor mu bilemiyorum sık sık da takip ettirmedim ilk aylar ara ara gidip baktırdım bide ağır kaldirmadim ben çok rahat kullandım bilemiyorum herkesin vücudu farklı tabi

Hastaneye git ne olur ne olmaz. Sakın erteleme. İnşallah gelmemiştir ama geldiyse de müdahale edilir. Lütfen erteleme.

Sedasyon iyiymiş iyice düşünmem lazım her kesin vücudu farklı doktorada sorularımı sorayım bakalım ne söylicek

Hamilelikte içmeye uygunsa bi bakmak lazım son haftalarda en azından
Ben de olmadı bı tanesini doğum çantasına koyayım
Eğer miden kalkmayacaksa kokla kokusuz diye okudum çişse eğer zaten kokar. 37 eşiğini gecmissin ama Rabbim kolaylık versin haberdar et bizi

Hastaneye git ne olur ne olmaz. Sakın erteleme. İnşallah gelmemiştir ama geldiyse de müdahale edilir. Lütfen erteleme
Ben de olmadı bı tanesini doğum çantasına koyayım

Eğer miden kalkmayacaksa kokla kokusuz diye okudum çişse eğer zaten kokar. 37 eşiğini gecmissin ama Rabbim kolaylık versin haberdar et bizi
Kızlar gidiyorum yoldayım ayağa kalktıkça boşalıyor ya idrar torbam patladı ya suyum geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…