- 24 Şubat 2021
- 1.784
- 2.391
- 83
Bende 34+3 te preeklampsi hellp sendromuyla doğum yaptım şuan o haftaya geldim aklım çıkıyor bir yandan 30u geçmenin rahatlığı da var ama gönül bi 37 tamamlamak istiyor sağlıklaBenim ablam doktor ve preklemsiyle 900 gr doğum yaptı seneler önce, benim de şimdi erken doğum riskim var, dün bana "Ben hep 34'ü beklemiştim o haftaya ulaşırsa korkma ondan sonrasından" dedi.
Arkadaşlarımdan iş çevremde şahit olduklarımdan gördüğümde hep iri memelerin çok sütü oldu benim küçük baya çok yetecek sütüm olmadı hiç hele iş arkadaşım bir sağardı iki biberon ben sağardım ikisinden 60 cc çıkmazdı toplamHanımlar, konuyla azıcık alakasız ama ben de bir soru soracağım; göğüsleri küçücük olup da güzelce emzirebilen var mı aramızda? Süt ve göğüs büyüklüğü ilişkili mi sizce?
Ya aslında korkmuyorum baya araştırdım dediğin gibi içim rahatladı. Hastane sancı vermiyor az önce eşim de konuştu şu an 36.2 yim. Tam 37 olunca sancı vereceklermiş. Yani 5 gün daha ben sürüneceğim buralarda kızlarBenim ablam doktor ve preklemsiyle 900 gr doğum yaptı seneler önce, benim de şimdi erken doğum riskim var, dün bana "Ben hep 34'ü beklemiştim o haftaya ulaşırsa korkma ondan sonrasından" dedi.
ay bu kadar temizlik yapmayın kızlar ya günlük yapıp geçin valla son zamanlar çünküKızlar bugün çok yoruldum ama işler bitmiyor. Halıları yıkamaya göndermek üzere topladık duvarları kapıları sildim mutfağa çok detaylı girmedim ablama sözüm var o gelince yapacak. Ne kadar yıkanacak örtü var toplayıp kimisini makinaya attım kimisini yıkadım ve hayla iş bitmiyor. Daha bebeğin kıyafetlerini yıkayıp ütülemem lazım kendim için pijama takımı bakmam lazım son 3 haftam kaldı ama işler bitmiyor
Hastanede olmak zor canım ama gününü doldurmasını beklemeleri bence çok güzel. İçerde ne kadar kalırsa o kadar iyi bence. Suyunu da kontrol ediyorlar diyorsun zaten şu an senin için en iyisini yapıyorlar. Evdeki çocuğa kim bakıyor şu an?Ya aslında korkmuyorum baya araştırdım dediğin gibi içim rahatladı. Hastane sancı vermiyor az önce eşim de konuştu şu an 36.2 yim. Tam 37 olunca sancı vereceklermiş. Yani 5 gün daha ben sürüneceğim buralarda kızlar
Eşim bakıyor gündüz yanımdalar da az önce gittiler artık uyurlar evde. Sonra sabah uyanınca geliyorlar öyle idare ediyoruzHastanede olmak zor canım ama gününü doldurmasını beklemeleri bence çok güzel. İçerde ne kadar kalırsa o kadar iyi bence. Suyunu da kontrol ediyorlar diyorsun zaten şu an senin için en iyisini yapıyorlar. Evdeki çocuğa kim bakıyor şu an?
Hiss ettik geçmiş olsun birde onun stresiKızlar depremi hissettiniz mi baya büyük olmuş. Herkes iyidir inşallah
Bence alakası yok. Ben 75 b ile hamile kalmıştım. Çok şükür kızımı 22 ay emzirmiştim. Bu tamamen çok su içmek, sağlıklı beslenmek ve çok emzirmek ile alakalıHanımlar, konuyla azıcık alakasız ama ben de bir soru soracağım; göğüsleri küçücük olup da güzelce emzirebilen var mı aramızda? Süt ve göğüs büyüklüğü ilişkili mi sizce?
Tansiyon yükseliyor mu kaşinti olduğunda canimTansiyonunu kontrol etsene bu kaşıntı zamanlarında gün içinde yükselme de görürsen hiç bekleme direk git
İstanbulda hissettikKızlar depremi hissettiniz mi baya büyük olmuş. Herkes iyidir inşallah
Benim de göğüslerim küçüktür ona rağmen tam 2 yaşına kadar emzirdim oğlumu çok şükür. İlgisi olduğunu sanmıyorum yani hiçHanımlar, konuyla azıcık alakasız ama ben de bir soru soracağım; göğüsleri küçücük olup da güzelce emzirebilen var mı aramızda? Süt ve göğüs büyüklüğü ilişkili mi sizce?
Bence büyüklük ile alakalı değil sizin psikolojiniz, genetik, bebeğin emme gücü, meme reddi gibi şeyler daha önemli. Görümcemin göğüsleri çok büyüktü 100 d cup kullanıyordu ama memeyi yönetemediği için emziremedi mesela.Hanımlar, konuyla azıcık alakasız ama ben de bir soru soracağım; göğüsleri küçücük olup da güzelce emzirebilen var mı aramızda? Süt ve göğüs büyüklüğü ilişkili mi sizce?
Bu haftalarda Benm fena başladı gece 4 5 kes kalkıyordum ama 2 gündür eşim içerde yatıyor ve ne hikmetse ben uyanmıyorumKızlar bn pek uyuyamıyorum ya uyusam bıle erkenden kalkıyorum sızde durumlar nasıl
Ah bu işler bitmez bende dün eşim evdeyken koltuğun minderlerini çıkardık yıka tak perdeleri yıkadım kavga dövüş taktırdım. Eşiyle iş yapabilenlere hayranım anamla yap diye diye bitirdi beni hiç iş yapmaya alışık değil Beşik yeri için yatak odasının şeklini değiştik ordan oraya hiç bi şekil içime sinmedi öyle kaldı bugunde yatak odasın girdim çekmeceleri yapacakken devrem oldu aşağı indik kaldı öyle yarın devamke işlere. Eşim tadilettan fazla anlamaz sehpa ayağını yaptım çekmecnın rayı kırılmıştı onu yap derken gün bittiKızlar bugün çok yoruldum ama işler bitmiyor. Halıları yıkamaya göndermek üzere topladık duvarları kapıları sildim mutfağa çok detaylı girmedim ablama sözüm var o gelince yapacak. Ne kadar yıkanacak örtü var toplayıp kimisini makinaya attım kimisini yıkadım ve hayla iş bitmiyor. Daha bebeğin kıyafetlerini yıkayıp ütülemem lazım kendim için pijama takımı bakmam lazım son 3 haftam kaldı ama işler bitmiyor
Benm kuzenimin çok küçüktü tekinden gelmedi bide tek memeyle mamasız 2 bebek emzirdi ikiside 2 sene emdiHanımlar, konuyla azıcık alakasız ama ben de bir soru soracağım; göğüsleri küçücük olup da güzelce emzirebilen var mı aramızda? Süt ve göğüs büyüklüğü ilişkili mi sizce?
Çok kötü olduk Manisa'da hissettik ben bı de İstanbul depreminde de İstanbul'daydın ama bu çok sallandı ve ben daha çok korktumKızlar depremi hissettiniz mi baya büyük olmuş. Herkes iyidir inşallah
Kontrol etmede fayda var diye yazdım.Tansiyon yükseliyor mu kaşinti olduğunda canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?