Canım iyi yaptın yola çıkmakla hiç şu nasıl gelir bilmiyorumKızlar gidiyorum yoldayım ayağa kalktıkça boşalıyor ya idrar torbam patladı ya suyum geliyor
Haklısın canım Rabb'im yar ve yardımcımız olsun. Sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alalım inşallah.Geçmiş olsun canım gerçekten her kesin bir derdi var ya bende gebelik boyunca ilaclarımın dozlarını doktorla takipte tutuyorum bu gün doktor diyor 2 tane yeter zaten bizde biliyoruz yeter ondan gebe kaldığım günden benimki stresli geçiyor acaba ilaçlardan dolayı bir sorun olurmu diye her ultrasona girince her testimi verince sonra doğuncada aynı 3 yaşına kadar böyle stres içinde hala oğlum 18 aylık gözüm üstünde ama hep şunu diyorum zor hamile kaldım zor gebeliğim oldu Allah yardım ediyor çok şükür ikisini verene şükür zorluk çekenin sonu güzel oluyor sende tek diğilsin sağlıkla kucağımıza alak bunları verene şükür
Maşallah gayet sağlıklı herşey yolundaTeyzosslaaar biz geldik kontroleee
35+2 yiz 2730 gram 49 cm dediler
Başı 38 haftaya yakınmıs amaaa vajinalde çok problem yasarız dedi doktorum bakalm
Eşim kesinlikle 3.ü çocuk istemiyor dedim o zaman iş sende bitiyor sen korunacanGeri çekilmeye güvenilmez , bizde kondomdan devam.
Bide doğumdan sonra süt korur efsanesine sakın inanmıyoruz. Emziriyorum nasılsa diye hamile kalıp 5 ay anlamayan, sonra karnında bi şey kıpırdanınca doktora giden birini duydum. Çevremden. Küçük bebeği varmış. 2. Yi de doğurmuş bu şekilde. Aman he dikkat edelim
Güzel haberlerle gel inşallahKızlar gidiyorum yoldayım ayağa kalktıkça boşalıyor ya idrar torbam patladı ya suyum geliyor
Tutmaya çalışsan da tutulmuyor su gelince. Benim ilkinde bir anda kovadan boşalır gibi gelmişti. Doktoruna sorabilirsen Sor istersenKızlar su gelmesi nasıl bir şey:/ sabahtan beri durup dururken birden su akıyorçişimi mi tutamıyorum yoksa suyum mu yavaş yavaş akıyor anlayamıyorum hiç böyle bir şey yaşamamıştım
Büyük ihtimal suyun geldi bizleri de haberdar et canım korkma emiKızlar gidiyorum yoldayım ayağa kalktıkça boşalıyor ya idrar torbam patladı ya suyum geliyor
Güzel haberlerle gel inşallahKızlar gidiyorum yoldayım ayağa kalktıkça boşalıyor ya idrar torbam patladı ya suyum geliyor
Gözünüz aydınKızlar benim 34+2 de sancım geldi 3 cm açılmam oldu bi anda bebek ters dihe sezaryenle doğuma alındım. Eylül annesi olmayı beklerken ağustos annesi oldum. Dualarınızı bekliyorum
Dua ediyorum canım sana doğum başladıysa kolaylıkla olur inşallah, çok heyecanlıKızlar gidiyorum yoldayım ayağa kalktıkça boşalıyor ya idrar torbam patladı ya suyum geliyor
Hiç takılma canım temizliğe filan normal şeyler sonuçta çocuklar nolucak bilemedim ama sakin olmaya çalışman lazımkızlar hepinize cevap veremiyorum nstye bağladılar 30 dk bakacaklar sonra test yapacaklar ama su akıyor halaağlama krizine girdim hazır değilim ne ev ne çocuklar ne eşya . Temizde değildim saçma sapan bir jilet yaptım geldim neyseki kalp atışı var şükürler olsun
Bır doktora gıt ıstersen ne olur ne olmaz bıde son aylar ya ınsan her seyden şüpeleniyorAynen öyle bardaktan döker gibi oluyor birden bütün kıyafetimi değiştiriyorum düşün öyle ama anlık oluyor çok deği.. anlayamadım ya
Benim üçüncü gebelik acaba iyice vücudum mu yıprandı da tutamıyor tuvaletimi acaba
Hııı o zaman bu mesele doğum sonrasına kalırDoğumdan önce bestlak içmeyi filan araştırdım bende ama etkisi yok diye okudum. Sütün gelmesi duygu ile ilişkili diyor. Doğumdan sonra bol bol temas, su içmek öneriyorlar. Ben yinede süt yapan şeylerden koyucam doğum çantama. Hemen doğumdan sonra başlıcam
Canim benim sen kv hiç takma. Bazen biz de yükseliyoruz. Sonra diyorum ki o kv yani o en fazla bu kadar olabilir diyorum. Sen de yetisemediysen yarım gün tutabiliyorsan birini tutsan evi silse supurse bile yetiyor ya da yakın bir dost. Benim burada kimsem yok gurbetteyim herkes uzağımda. Kendi donemleri ile kıyaslama zaten kaçınılmaz. Sen de ay ben yapamam de çık aradan deliye vurReginaphalange2 maşallah canım elleri öpülesi kv
Dün bizimkini bir arayalım dedik bir haftadır ne arıyor ne soruyor çünkü hep biz ariyoruz
Eşim gelinin küsüyor bak anne aramiyorsun sormuyorsun demezmi güya evde işleri yogunmus öteki torunu ile taa duzcelere gidip üniversite okuyan kıza ev tutma peşinde eşim torunun geliyor diyince ben yaşlandım ben torun bakamam dediyola nasıl gideceksin dedim yola alistim dedi ben kırıldım sanırım bebeğin doğacağı tarihî bile sormadı.hatta ben geçmişte ne bakıcı tuttum ne bir ucundan tutan oldu herşeyi kendim yaptım diye de konuşuyordu mutfağa geçtim gülerken insan ne güzelde laf sokarmış. gece uyandım kafama takıldı ne oldu bu kadına böyle dedim bu kadar değişim neden kaynaklı
Sağlıkla büyüsün inşallah. Gelmek istemiş erkenden güzellik. Sen iyi misinKızlar benim 34+2 de sancım geldi 3 cm açılmam oldu bi anda bebek ters dihe sezaryenle doğuma alındım. Eylül annesi olmayı beklerken ağustos annesi oldum. Dualarınızı bekliyorum
canından onemlı degıl temızlıgı hıc takma bosver daha kesın bır seyde yok sakin olmaya çalış elınden geldıgı kadar sakin tut kendını..son aylarındasın zaten Allahım ne hayırlısını yazdıysa o olur ınsallh..kızlar hepinize cevap veremiyorum nstye bağladılar 30 dk bakacaklar sonra test yapacaklar ama su akıyor halaağlama krizine girdim hazır değilim ne ev ne çocuklar ne eşya . Temizde değildim saçma sapan bir jilet yaptım geldim neyseki kalp atışı var şükürler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?