Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Ben düzleştiricimi hastanede unuttum isteyemedim de gitti öyle siz dikkat edin eşyalarınıza

Ay bebeğe bir şey verebiliyor muyuz bana kesinlikle su bile verme dediler hep. Azıcık dediğin gibi içirsem mi çok korkuyorum tekim ya evde
He kuzum ya aslında bende içiyorum ara ara bebek konusunda tedirgin oldumda eskiler daha iyi biliyor bir iki sefer verdi babaannesi bir hemşire tanıdığımız sordum var bir çay kaşığı şekerli su sarılığa da iyi gelir bisey olmaz dedi bol bol da emziriyorum elini emiyor cadı kız bunlar bir bal nasıl şeker nasıl

Canım bi anda toparlar sıkma canını bende 2 tane kucuk büyüttüm bi anda toparladilar
Kızımın ilk aylıkken bi de 2.aylikken fotolarını göndereyim anlicaksn beni

Ay bebeğe bir şey verebiliyor muyuz bana kesinlikle su bile verme dediler hep. Azıcık dediğin gibi içirsem mi çok korkuyorum tekim ya evde
Brn vermiyorum üvey babam da çocuk doktoru asla verme diyor sadece probiyotik damla d vitamini veriyorum ben sen kendin iç gazı varsa

kız iyiki yapmışız yaa kız evlat tatmakta nasip oldu geçti şu an hala anne karnında sanki böyle sadece emip tuvalet yapıp uyuyor seninki de sürekli emmek istiyor mu öyle 2 saat falan beklemiyor benim kız

Eklentiler

• IMG_1492.webp
    21 KB · Görüntüleme: 49
Brn vermiyorum üvey babam da çocuk doktoru asla verme diyor sadece probiyotik damla d vitamini veriyorum ben sen kendin iç gazı varsa
sizin aile çok renkli ya kendim yedim kimyon bakalım
D vitamini sürümde eritip vermeye başladım dün bende

sizin aile çok renkli ya kendim yedim kimyon bakalım
D vitamini sürümde eritip vermeye başladım dün bende
Canım sorma annemle hiç kkonuşmuyorum artık cenazemiz vardı eşimi zorla yolladım annem benim yanıma gelmek yerine oraya gitmiş eşim de kızmış anneme doğurduğunu biliyorsun niye gitmiyorsun üzüyorsun çok yanlış diye eve geldi konuştuk sen şöyle ben böyle artık üvey babam geliyor arıyor sürekli. Ben de köye geldim kayınpederimin yanına en azından eşimin aklı burada kalmıyor babaannesi vefat etti ama yeri çok ayrı eşimi büyütmüş annesinden çok emeği aynı şekilde ben de çok severdim. Kaç gün oldu aramıyor hiç bu kadar kötü. Dün aradı ben de taşınıyorum dedi kız kardeşimin okuduğu şehre gidecekmiş. Gidersen git umrumda değil artık seni sildim attım kendi değerini sen belirledin dedim engelledim. Umrumda da değil. Gaz masajı ysp

Eklentiler

• 1000000686.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 46
  • 1000000687.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 20
Başınız sağolsun köye gitmen iyi olmuş. Annen kardeşine de aynı mı yoksa sana mı böyle yapıyor gerçekten çok ayıp yazıklar olsun ne diyeyim nereye giderse gitsin sana gelip kndini düzeltmeye bile çalışmamış. Ben de sildim bu sefer annemi babamı engelledim öncesinde mesaj attım bir gün bekledim cevap bile vermeyince engelledim umurlarında olmadı ama keşke iyice saydırsaydım ama yıllardır yaptıklarını nasıl bir mesaja sığdırayım keşke yıllar önce çıkarsaymışım hayatımdan babam zaten yıllardır konuşmuyordu benimle ve eşimle çünkü biz eşimle ilk evlendiğim yıl kavga etmiştik sonra barıştık barıştığımı söyleyince babam eşimden 30 bin dolar istedi yoksa kızımı boşa dedi eşimin de parası yoktu zaten olsaydı da asla verdirmezdim para ben satılık mal mıyım . Sonra tamamen sildi bizi konuşmadı o parayla oğluna ev alacakmış bir de. neyse büyük oğlum arada bir ananesini arar konuşurdu geçen bir baktım telefonda konuşuyor oğlum annemi aramış kadın ne beni sordu ne bebeği . Neyse oğlum daha önce mesaj atmış cevap vermemiş ama arayınca direkt açmış teli. Oğlum diyor ki anne mesajıma cevap vermiyordu aradım açtı hemen çok garip bence benim mesajımı görmüştür niye cevap vermiyor diyor ah oğlum bir bilsen bu nasıl bir kötü insan işte bilmiyorsun diyemedim boşver aşkım dedim geçiştirdim. Yine destan yazdım da her gece rüyama giriyorlar

kız iyiki yapmışız yaa kız evlat tatmakta nasip oldu geçti şu an hala anne karnında sanki böyle sadece emip tuvalet yapıp uyuyor seninki de sürekli emmek istiyor mu öyle 2 saat falan beklemiyor benim kız
Çok şükür diri bir kız ne değse yüzüne emmeye çalışıyor iki saati bulmuyor bizim emme saatimiz çok emerse kusuyor zorlanıyor kararında vermeye başladım sürekli bez degistir gazını al falan gün bitiyor bir yemek yapam dedim zorlandim

Herkes anne olamıyor bize ihtiyaçları hiç olmayacak herhalde. İnsan bi destek bi şefkat istiyor yok ama

Aboo okuyunca üzüldüm açıkçasi canım ya
BAzn analar bazende babalar çok değişik kızım doğdu babam ne beni nede kocamı arayıp hayırlı olsun demedi annem defalarca uyarmış ara diye seslenmemis hadi kalbin doğrulsun sinir oluyorum ama ne bilim aman bosverdim düşünmemeye çalışıyorum

Ay maşallah ne tatlıdır o dudaklar yanaklar

Insta'da videolar oluyor ya sürpriz sonlu diye Heyecanla okuyordum, son cümlede ben şok Ay hakkını helal et, kaşlarım çatık çatık okurken Gaz masajı yap diye konuyu bağladığın yerde kahkaha attım

Sevindim İnşallah ben de hemencecik iyileşirim:)
Benimki üçüncü sezeryan canım İnan zorladı ama şükür düzeldim biraz biraz toparlandım yemek yapıyorum 14 yaşında kizim var ortalığı topladık daha sora kızım evi süpürdü sildi
Darısı yakında doğum yapacaklara inşallah sağsalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…