3 yedek tulum 3 tanede iç zıbın koydum 1 tanede hastane çıkışıbenim kızında boyu 45 cm di :)
6 eylül de kontrolüm var. o zaman konuşuruz dedi doktorum
bebek için 3 zıbın 1 hastane çıkışı mı koydun
bence 1 tulum yada alt üst takımı daha koy. kusarsa ne bileyim yedek olsun
onun dışında yazmışsın zaten kendine mutlaka çorap koy, yelek yada şal koy.
kendin ve eşin (refakatçi eşinse) için diş fırçası, diş macunu, tarak, tesettürlü değilsen saç şekillendirici. bunları da koy bence
günaydınn
ceviz ye canım, ceviz fındık avakado haşlanmış yumurta bunlar çok zenginleştiriyor.
düzleştiriciyi fırçayı bende sonra bıraktım.3 yedek tulum 3 tanede iç zıbın koydum 1 tanede hastane çıkışışal koyayım evet lazım olabilir. Saçmın içinde şuan kullanıyorum en son kapatmadan düzleştiricimi koyarım
Arkadaşım yeni doğum yaptı özelde banyoda vardı. O yüzden benimde havlu koymak aklıma gelmedi vardır diye düşünüyorum. Evet çorapta aklımdadüzleştiriciyi fırçayı bende sonra bıraktım.
havlu konusunda kararsızım bende.
özel hastanede doğum yapıcam. ilkinde hatırlamıyorum banyoda havlu var mıydı
yıkanmam ama su tutarım belden altıma
çorap mutlaka koy ama ayaklar üşüyor doğumdan sonra
Emzirme yastığı da götürcem ben sezaryen olacak ağrım filan çok olursa diye bir de emzirme örtüsüKızlar çantamın bi kısmını hazırladım. Eksik yada fazla fikri olan varsa yazarsa sevinirim
Evet o da aklımdaEmzirme yastığı da götürcem ben sezaryen olacak ağrım filan çok olursa diye bir de emzirme örtüsü
En başlarda kullanılabilir belki sonra alışırız daEvet o da aklımdaemzirme örtüsü hiç almadım aklıma gelmedi onada bakmam lazım
Ben bundan aldım baya güzel yumuşacık LUCKKA 2 Katlı Balenli Müslin Emzirme Önlüğü - Fiyatı, YorumlarıEvet o da aklımdaemzirme örtüsü hiç almadım aklıma gelmedi onada bakmam lazım
Hemen sipariş edeyim teşekkürlerBen bundan aldım baya güzel yumuşacık LUCKKA 2 Katlı Balenli Müslin Emzirme Önlüğü - Fiyatı, Yorumları
İnşallah iyi gelir. Tadı kötü değil hatta dün yedimRezene şu an yokta kimyonu deneyeyim çok teşekkür ederim
Canım kayın validem kimyonu sıcak suya ıslattı içine şeker attı soğuyunca üstüne çıkan sudan bir çay kaşığı veriyorduk düzeldi bayağı birde emzik başladık ben arada bir sırtına göbeğine Bebek yağı masajı yapıyorum ayaklarına bir corap daha giydirdimGilmors Venüs’ün çok gazı var ne baharat yiyiyorum ne süt kahve içiyorum o kadar dikkat ediyorum ama yine de kıvranıyor.. biliyor musun ne yapmam lazım :/
Yaaa ne güzelAy aynı gün doğurcaz inşallah
Kızlar çantamın bi kısmını hazırladım. Eksik yada fazla fikri olan varsa yazarsa sevinirim
Canım ben böyle bir listeyle hazırladım, buna ek çikolata, 250 cc su, kağıt havlu, şarj aleti, doğum sonu çıkış kıyafeti, erik-kayısı kurusu ekleyeceğim.
Canım öncelikle bebişin hayırlı olsunAynen belden uyuşma ile oldu benim sezeryanda
Ay İn şa Allah canım İn şa Allah o kadar zorki bu ağrılarla iki çocuğa bakmak..yok ya ne uyuması annem bile olsa 2 çocuğu veremem hiç içim rahat etmez..Ben uyandırmasam uyanmaz sarılık olar diye yeniden korkuyorum dün bir arkadaşım dedi saat başı yedir hem o kadar minnakki yarın kontrölü var yeniden sarılığına bakılıcak kilo almış umarımay inşallah çabuk geçer ağrıların yaçok zor..
Kndini suçlama bana uyanmadıkça uyandırma dediler 3,4 saati geçmedikçe. canını sıkma sende dinlenmiş oldun gündüz annen varken de uyu ki çabuk iyileş o gidince çok işler sana kalacak
Canım heralde dördüncü gün en iyi olduğum gündü birisi tutmadan yataktan kalkamıyordum çok şükür bu günümeCanım öncelikle bebişin hayırlı olsunne kadar süre sonra kendi başına yataktan kalkıp bebeğine bakabilecek seviyeye geldin?
Oy canım bilmem mi o ağrıları karnımın köşesinden bir kıvırmali sancı gelip yirmi saniye sürüyordu bunu daha önceki gebelikler imde yaşamadim yada unuttum bilmiyorum yeni yeni toparladım bol bol kayısı suyu içtim sıcak sıcak süt içtim ki inanılmaz süt yapıyor geçecek merak etme daha çok yenisinAy İn şa Allah canım İn şa Allah o kadar zorki bu ağrılarla iki çocuğa bakmak..yok ya ne uyuması annem bile olsa 2 çocuğu veremem hiç içim rahat etmez..Ben uyandırmasam uyanmaz sarılık olar diye yeniden korkuyorum dün bir arkadaşım dedi saat başı yedir hem o kadar minnakki yarın kontrölü var yeniden sarılığına bakılıcak kilo almış umarım
Ay bebeğe bir şey verebiliyor muyuz bana kesinlikle su bile verme dediler hep. Azıcık dediğin gibi içirsem mi çok korkuyorum tekim ya evdeCanım kayın validem kimyonu sıcak suya ıslattı içine şeker attı soğuyunca üstüne çıkan sudan bir çay kaşığı veriyorduk düzeldi bayağı birde emzik başladık ben arada bir sırtına göbeğine Bebek yağı masajı yapıyorum ayaklarına bir corap daha giydirdim
İnşallah canım haklısın sarılık olmasın.. büyük oğlum gündüzleri uyuyor mu? O uyurken belki dinlenebilirsin.. ben sürekli emzirmeye çalışıyorum büyüsün diye. Benimkide çok minik ve gazı var hiç kilo almış gibi de durmuyor çok üzülüyorum 2400 çok küçük:///Ay İn şa Allah canım İn şa Allah o kadar zorki bu ağrılarla iki çocuğa bakmak..yok ya ne uyuması annem bile olsa 2 çocuğu veremem hiç içim rahat etmez..Ben uyandırmasam uyanmaz sarılık olar diye yeniden korkuyorum dün bir arkadaşım dedi saat başı yedir hem o kadar minnakki yarın kontrölü var yeniden sarılığına bakılıcak kilo almış umarım
evet rahat yedim zor olmadıİnşallah iyi gelir. Tadı kötü değil hatta dün yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?