Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
3 yedek tulum 3 tanede iç zıbın koydum 1 tanede hastane çıkışı şal koyayım evet lazım olabilir. Saçmın içinde şuan kullanıyorum en son kapatmadan düzleştiricimi koyarım

3 yedek tulum 3 tanede iç zıbın koydum 1 tanede hastane çıkışı şal koyayım evet lazım olabilir. Saçmın içinde şuan kullanıyorum en son kapatmadan düzleştiricimi koyarım
düzleştiriciyi fırçayı bende sonra bıraktım.
havlu konusunda kararsızım bende.
özel hastanede doğum yapıcam. ilkinde hatırlamıyorum banyoda havlu var mıydı
yıkanmam ama su tutarım belden altıma
çorap mutlaka koy ama ayaklar üşüyor doğumdan sonra

Arkadaşım yeni doğum yaptı özelde banyoda vardı. O yüzden benimde havlu koymak aklıma gelmedi vardır diye düşünüyorum. Evet çorapta aklımda

Gilmors Venüs’ün çok gazı var ne baharat yiyiyorum ne süt kahve içiyorum o kadar dikkat ediyorum ama yine de kıvranıyor.. biliyor musun ne yapmam lazım :/
Canım kayın validem kimyonu sıcak suya ıslattı içine şeker attı soğuyunca üstüne çıkan sudan bir çay kaşığı veriyorduk düzeldi bayağı birde emzik başladık ben arada bir sırtına göbeğine Bebek yağı masajı yapıyorum ayaklarına bir corap daha giydirdim

Ay İn şa Allah canım İn şa Allah o kadar zorki bu ağrılarla iki çocuğa bakmak..yok ya ne uyuması annem bile olsa 2 çocuğu veremem hiç içim rahat etmez..Ben uyandırmasam uyanmaz sarılık olar diye yeniden korkuyorum dün bir arkadaşım dedi saat başı yedir hem o kadar minnakki yarın kontrölü var yeniden sarılığına bakılıcak kilo almış umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…