Aman canım düşünme bile degismiyorlar bekletiye girdigimizle kalıyoruz kızım okulu kazanınca babam bir kez hayırlı olsun dedi yoksa konuşmaya niyetim yoktu sonrasında aramami sormami bekledi ama bende artık eskisi gibi kimseyle ilgilenecek vakit enerji ve sabır yokBaşınız sağolsun köye gitmen iyi olmuş. Annen kardeşine de aynı mı yoksa sana mı böyle yapıyor gerçekten çok ayıp yazıklar olsun ne diyeyim nereye giderse gitsin sana gelip kndini düzeltmeye bile çalışmamış. Ben de sildim bu sefer annemi babamı engelledim öncesinde mesaj attım bir gün bekledim cevap bile vermeyince engelledim umurlarında olmadı amakeşke iyice saydırsaydım ama yıllardır yaptıklarını nasıl bir mesaja sığdırayım keşke yıllar önce çıkarsaymışım hayatımdan babam zaten yıllardır konuşmuyordu benimle ve eşimle çünkü biz eşimle ilk evlendiğim yıl kavga etmiştik sonra barıştık barıştığımı söyleyince babam eşimden 30 bin dolar istedi yoksa kızımı boşa dedi eşimin de parası yoktu zaten olsaydı da asla verdirmezdim para ben satılık mal mıyım . Sonra tamamen sildi bizi konuşmadı o parayla oğluna ev alacakmış bir de. neyse büyük oğlum arada bir ananesini arar konuşurdu geçen bir baktım telefonda konuşuyor oğlum annemi aramış kadın ne beni sordu ne bebeği . Neyse oğlum daha önce mesaj atmış cevap vermemiş ama arayınca direkt açmış teli. Oğlum diyor ki anne mesajıma cevap vermiyordu aradım açtı hemen çok garip bence benim mesajımı görmüştür niye cevap vermiyor diyor ah oğlum bir bilsen bu nasıl bir kötü insan işte bilmiyorsun diyemedim boşver aşkım dedim geçiştirdim. Yine destan yazdım da her gece rüyama giriyorlar
Dana olmuş dana maşallahCanım bi anda toparlar sıkma canını bende 2 tane kucuk büyüttüm bi anda toparladilar
Kızımın ilk aylıkken bi de 2.aylikken fotolarını göndereyim anlicaksn beniEki Görüntüle 3636904 Eki Görüntüle 3636905
MaşallahOooyyy gerçekten ne güzel serpilmiş benimki de böyle olur inşallahne tatlıymış balmış balll maşallah benimki şu an böyle
MasallahCanım bi anda toparlar sıkma canını bende 2 tane kucuk büyüttüm bi anda toparladilar
Kızımın ilk aylıkken bi de 2.aylikken fotolarını göndereyim anlicaksn beniEki Görüntüle 3636904 Eki Görüntüle 3636905
Bi de 6 aylik halini atsam sok olursun tombul olmustu iyice bogum bogumDana olmuş dana maşallah
Oyyy ne kadar saçlı öyle maşallahOooyyy gerçekten ne güzel serpilmiş benimki de böyle olur inşallahne tatlıymış balmış balll maşallah benimki şu an böyle
Başınız sağolsun köye gitmen iyi olmuş. Annen kardeşine de aynı mı yoksa sana mı böyle yapıyor gerçekten çok ayıp yazıklar olsun ne diyeyim nereye giderse gitsin sana gelip kndini düzeltmeye bile çalışmamış. Ben de sildim bu sefer annemi babamı engelledim öncesinde mesaj attım bir gün bekledim cevap bile vermeyince engelledim umurlarında olmadı amakeşke iyice saydırsaydım ama yıllardır yaptıklarını nasıl bir mesaja sığdırayım keşke yıllar önce çıkarsaymışım hayatımdan babam zaten yıllardır konuşmuyordu benimle ve eşimle çünkü biz eşimle ilk evlendiğim yıl kavga etmiştik sonra barıştık barıştığımı söyleyince babam eşimden 30 bin dolar istedi yoksa kızımı boşa dedi eşimin de parası yoktu zaten olsaydı da asla verdirmezdim para ben satılık mal mıyım . Sonra tamamen sildi bizi konuşmadı o parayla oğluna ev alacakmış bir de. neyse büyük oğlum arada bir ananesini arar konuşurdu geçen bir baktım telefonda konuşuyor oğlum annemi aramış kadın ne beni sordu ne bebeği . Neyse oğlum daha önce mesaj atmış cevap vermemiş ama arayınca direkt açmış teli. Oğlum diyor ki anne mesajıma cevap vermiyordu aradım açtı hemen çok garip bence benim mesajımı görmüştür niye cevap vermiyor diyor ah oğlum bir bilsen bu nasıl bir kötü insan işte bilmiyorsun diyemedim boşver aşkım dedim geçiştirdim. Yine destan yazdım da her gece rüyama giriyorlar
Offffffff çıldıracağım. Misafirin mi geldiYani Allah aşkına lohusa kadının evine gelinir mi daha bir hafta oldu ya. Ayy cildiracagim. Lohusa nöbeti geliyor kendimi tutuyorum yemin ederim. KV de normalmiş gibi davranıyor
Misafir de değil günlerdir misafirlerle uğraşıyorum tamam annemler burada ama ben misafir görmek istemiyorum ki. Başlayacağım artık bu milletin adetlerineOffffffff çıldıracağım. Misafirin mi geldien istemediğim şey ya git odandan çıkma allahım akıl ver insanlara
Gelmemesi gerekiyo ama gelir canım ben de bekliyorum 2.günden gelmeye başlarlar muhtemelen, normal insanları kabullendim de hasta olan gelmese en azından bu ara salgın da varYani Allah aşkına lohusa kadının evine gelinir mi daha bir hafta oldu ya. Ayy cildiracagim. Lohusa nöbeti geliyor kendimi tutuyorum yemin ederim. KV de normalmiş gibi davranıyor
aynen ne gerek var değerimiz çiçekle hediyeyle mi ölçülecek dedikçe gözden çıkarılıyoruz iyi yapmışsınAman canım düşünme bile degismiyorlar bekletiye girdigimizle kalıyoruz kızım okulu kazanınca babam bir kez hayırlı olsun dedi yoksa konuşmaya niyetim yoktu sonrasında aramami sormami bekledi ama bende artık eskisi gibi kimseyle ilgilenecek vakit enerji ve sabır yok
Baban 30 bin doları ne sanıyor acaba kolay mı kazanılıyor. Birde kardeşine alacak evi ne ala oh .En iyisi dert etmeden dusunmeden uzak durmak ama fırsatlarını çok fazla eslerimize vermemek çünkü
eşlerimiz ailelerinin fırsatını vermiyorlar mesela buraya yazmıştım
Ben yeğeninin karısı doğum yaptı hoşgeldin bebekli cicekciden fanus aldım bu bir inceliktir ki başucu çiçek böcek fanusla doluydu eşide almış yakın cevresi de ama benim yanıma hastaneye gelirken bomboş gelmişler belki gelmeye bile usendiler diyorum eşime ne getirdiler biz bişi götürmedikki diyor dedim sen nasıl hatirlamazsin haaa evet diyor
Abisi meyve suyu kahve almış diyorki onlarda bunları getirdi nasıl savunuyor nasıl çünkü eşimde bana çiçek getirmedi nasılsa gilmors yumuşak başlı sorsan ne yani degerimiz bir çiçekle mi ölçülüyormus
Bilmiyorki cezasını kestimbir bilezik sözü vardı cezası arttı kızıma da künye yaptiracksin dedim tamam dedi
Ne bilim ya hep aman n'olacak dedikçe bizden gidiyor ailemden almadigim sevgiyi ilgiyi kocamdan almaya çalışıyorum
CanımAh canım benim o kadar haklısın ki.. iyi yapmışsın yazarak bugünleri unutmuyor insan. Okurken çok içime dokundu üzüldüm çok. Keşke böyle olmasaydı ama yapabileceğimiz bir şey yok malesef. Sen artık kendi ailene odaklan sağlıklısınız çok şükür
kara kuzum diyorum onaOyyy ne kadar saçlı öyle maşallahhala anne karnında gibi yatıyor çok tatlı
Canım merakımdan soruyorum yani benim aklım almıyor annenin ve babanın yaptıklarını yani bi sebebi mi var sana karşı neden böyleler bi anne evladına nasıl böyle davranır hani annenin babanın yüzünü eymiş olsan öfkeleri var derim anlarım ama aklım almıyor çok üzülüyorum allahtan evlatların var eşin var evladın olunca gözün birşey görmez derler gerçekten doğru annen baban bile ikinci planda kalıyorCanımdediğin gibi yapıyorum umarım hiç kimseye muhtaç kalmam çocuklar biraz büyüsün işime gerş dönedeğim o zaman her şey daha kolay olur
Ben çocuğum olunca farkettim onlar bizi yapıp kenara attı yani annelik babalık görmedik hep şiddet hakaret soğukluk. Düşün ben annemin bana sarıldığı tek bir an hatırlamıyorum ablama da öyle sadece erkek kardeşime çok düşkünler. Bana bunlar normal gelirdi başka türlü hayat bilmiyordum çocuğum olana kadar. İlk evliliğimden ayrılırken biz sana bebeği aldır demiştik o yüzden geleceksen çocuksuz gel diye direttiler. Ben de üniversite arkadaşımın evine gittim bebeğimle. Sonra utandılar etraftan annem gel tmm diye çağırdı ama hiç bebeğimi sevmedi ilgilenmedi hep bu p.çi gönder diye babam hakaret ederdi. Çok sessiz bir insandım hiçbir şey diyemiyordum yeterki biraz çocuğum büyüsün ve işe gidebileyim diye kalacak başka yer yoktu ve her şey çok pahalı ki zaten siz beni istemiyorsunuz ben ayrı eve çıkıcam vs dersem istemezler daha çok kızarlar diye düşünüyordum . ki bir gün işten eve geldim baktım bebeğimi babasını çağırıp göndermişler! O gün mafoldum bende eski eşimin evine gittim mecbur. Sonra çalıştığım yerdeki insanlar yardım etti hızlıca bir artı bir daire tuttum herkes bir parça eşya koydu evdi bir koltuk birkaç tencere battaniye vs. Sonra kreş içinde devlet yardım etti eve yakın bir kreşe yerleştirdiler bebeğimi. Öyle onlardan tamamen kopmuş oldum. Tabii ayrı evde yaşadığım için hakaret etmeye devam ettilerCanım merakımdan soruyorum yani benim aklım almıyor annenin ve babanın yaptıklarını yani bi sebebi mi var sana karşı neden böyleler bi anne evladına nasıl böyle davranır hani annenin babanın yüzünü eymiş olsan öfkeleri var derim anlarım ama aklım almıyor çok üzülüyorum allahtan evlatların var eşin var evladın olunca gözün birşey görmez derler gerçekten doğru annen baban bile ikinci planda kalıyor
Neler yasamıssın canım cok uzuldumBen çocuğum olunca farkettim onlar bizi yapıp kenara attı yani annelik babalık görmedik hep şiddet hakaret soğukluk. Düşün ben annemin bana sarıldığı tek bir an hatırlamıyorum ablama da öyle sadece erkek kardeşime çok düşkünler. Bana bunlar normal gelirdi başka türlü hayat bilmiyordum çocuğum olana kadar. İlk evliliğimden ayrılırken biz sana bebeği aldır demiştik o yüzden geleceksen çocuksuz gel diye direttiler. Ben de üniversite arkadaşımın evine gittim bebeğimle. Sonra utandılar etraftan annem gel tmm diye çağırdı ama hiç bebeğimi sevmedi ilgilenmedi hep bu p.çi gönder diye babam hakaret ederdi. Çok sessiz bir insandım hiçbir şey diyemiyordum yeterki biraz çocuğum büyüsün ve işe gidebileyim diye kalacak başka yer yoktu ve her şey çok pahalı ki zaten siz beni istemiyorsunuz ben ayrı eve çıkıcam vs dersem istemezler daha çok kızarlar diye düşünüyordum . ki bir gün işten eve geldim baktım bebeğimi babasını çağırıp göndermişler! O gün mafoldum bende eski eşimin evine gittim mecbur. Sonra çalıştığım yerdeki insanlar yardım etti hızlıca bir artı bir daire tuttum herkes bir parça eşya koydu evdi bir koltuk birkaç tencere battaniye vs. Sonra kreş içinde devlet yardım etti eve yakın bir kreşe yerleştirdiler bebeğimi. Öyle onlardan tamamen kopmuş oldum. Tabii ayrı evde yaşadığım için hakaret etmeye devam ettilerkız bütün hayatımı anlatıcam nerdeyse ne anlatasım varmış neyse Kastamonu Anadolu hastanesi benim hayatımı kurtardı yani oradaki insanlar sayesinde hızlıca düzellttim durumları toparlandım yani mesleğimi iyi ama özeldeki maaş her şeye yetmiyordu yardım etmeseler yapamazdım mümkün değildi
bebeğimi nasıl gönderdiniz diye kriz geçirdim bağırdım evde ilk kez . Sonra üstüne dayak yedim evden zar zor çıktım koşarak sonra eski eşimin evinde allahtan herkes iyi davrandı kalmama izin verdiler ahhh neler yaşadım şimdiki hayatım o günlere göre cennetteyim zatenNeler yasamıssın canım cok uzuldumAllah bundan sonra yuzunu guldursun ınsallh senden habersız cocugunu salmak ne demek ya ama eden bulur enınde sonunda
Büyür inşallah, tam bir kara kuzu gerçekten bakalım saçlarının rengi ileride ne olacakkara kuzum diyorum onabir ay içinde biraz büyür inşallah sen nasılsın nasıl geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?