gerçekten neler yaşamışsın, azmine ve tek başına bebeğinle hayata tutunmana hayran kaldımBen çocuğum olunca farkettim onlar bizi yapıp kenara attı yani annelik babalık görmedik hep şiddet hakaret soğukluk. Düşün ben annemin bana sarıldığı tek bir an hatırlamıyorum ablama da öyle sadece erkek kardeşime çok düşkünler. Bana bunlar normal gelirdi başka türlü hayat bilmiyordum çocuğum olana kadar. İlk evliliğimden ayrılırken biz sana bebeği aldır demiştik o yüzden geleceksen çocuksuz gel diye direttiler. Ben de üniversite arkadaşımın evine gittim bebeğimle. Sonra utandılar etraftan annem gel tmm diye çağırdı ama hiç bebeğimi sevmedi ilgilenmedi hep bu p.çi gönder diye babam hakaret ederdi. Çok sessiz bir insandım hiçbir şey diyemiyordum yeterki biraz çocuğum büyüsün ve işe gidebileyim diye kalacak başka yer yoktu ve her şey çok pahalı ki zaten siz beni istemiyorsunuz ben ayrı eve çıkıcam vs dersem istemezler daha çok kızarlar diye düşünüyordum . ki bir gün işten eve geldim baktım bebeğimi babasını çağırıp göndermişler! O gün mafoldum bende eski eşimin evine gittim mecbur. Sonra çalıştığım yerdeki insanlar yardım etti hızlıca bir artı bir daire tuttum herkes bir parça eşya koydu evdi bir koltuk birkaç tencere battaniye vs. Sonra kreş içinde devlet yardım etti eve yakın bir kreşe yerleştirdiler bebeğimi. Öyle onlardan tamamen kopmuş oldum. Tabii ayrı evde yaşadığım için hakaret etmeye devam ettilerkız bütün hayatımı anlatıcam nerdeyse ne anlatasım varmış neyse Kastamonu Anadolu hastanesi benim hayatımı kurtardı yani oradaki insanlar sayesinde hızlıca düzellttim durumları toparlandım yani mesleğimi iyi ama özeldeki maaş her şeye yetmiyordu yardım etmeseler yapamazdım mümkün değildi
Canim derdimi dinledim derdime igrendim senin derdini görünce kendi derdime imrendim gibi bisi oldu neler yaşamışsın kuzum sen yaa rabbim yüzünu hep güldürsün insallah hayat sana 2.sans vermiş sukur ki cocuklarinla esinle cok mutlu olBen çocuğum olunca farkettim onlar bizi yapıp kenara attı yani annelik babalık görmedik hep şiddet hakaret soğukluk. Düşün ben annemin bana sarıldığı tek bir an hatırlamıyorum ablama da öyle sadece erkek kardeşime çok düşkünler. Bana bunlar normal gelirdi başka türlü hayat bilmiyordum çocuğum olana kadar. İlk evliliğimden ayrılırken biz sana bebeği aldır demiştik o yüzden geleceksen çocuksuz gel diye direttiler. Ben de üniversite arkadaşımın evine gittim bebeğimle. Sonra utandılar etraftan annem gel tmm diye çağırdı ama hiç bebeğimi sevmedi ilgilenmedi hep bu p.çi gönder diye babam hakaret ederdi. Çok sessiz bir insandım hiçbir şey diyemiyordum yeterki biraz çocuğum büyüsün ve işe gidebileyim diye kalacak başka yer yoktu ve her şey çok pahalı ki zaten siz beni istemiyorsunuz ben ayrı eve çıkıcam vs dersem istemezler daha çok kızarlar diye düşünüyordum . ki bir gün işten eve geldim baktım bebeğimi babasını çağırıp göndermişler! O gün mafoldum bende eski eşimin evine gittim mecbur. Sonra çalıştığım yerdeki insanlar yardım etti hızlıca bir artı bir daire tuttum herkes bir parça eşya koydu evdi bir koltuk birkaç tencere battaniye vs. Sonra kreş içinde devlet yardım etti eve yakın bir kreşe yerleştirdiler bebeğimi. Öyle onlardan tamamen kopmuş oldum. Tabii ayrı evde yaşadığım için hakaret etmeye devam ettilerkız bütün hayatımı anlatıcam nerdeyse ne anlatasım varmış neyse Kastamonu Anadolu hastanesi benim hayatımı kurtardı yani oradaki insanlar sayesinde hızlıca düzellttim durumları toparlandım yani mesleğimi iyi ama özeldeki maaş her şeye yetmiyordu yardım etmeseler yapamazdım mümkün değildi
En zor zamanlar hem de hala çalışıyorsunBüyür inşallah, tam bir kara kuzu gerçekten bakalım saçlarının rengi ileride ne olacakben 36 haftadayım henüz korkunç mide yanmalarıyla mücadele ediyorum halen de çalışıyorum çok yorucu geçiyor, ilk doğumum olacak benim bakalım ne zaman gelecek
Amin canım herkesin derdi de kendine büyük derler inşallah hepimiz mutlu olalım sağlıklı olalımCanim derdimi dinledim derdime igrendim senin derdini görünce kendi derdime imrendim gibi bisi oldu neler yaşamışsın kuzum sen yaa rabbim yüzünu hep güldürsün insallah hayat sana 2.sans vermiş sukur ki cocuklarinla esinle cok mutlu ol
Bıde bunu yasatan anne baba ya ınsanın zoruna o gıder el olsa el dersın acımaz dersın Allah goruyor ne dıyım..yurtdısındaydın demı canım kac yıldır ordasın alıstın mı?bebeğimi nasıl gönderdiniz diye kriz geçirdim bağırdım evde ilk kez . Sonra üstüne dayak yedim evden zar zor çıktım koşarak sonra eski eşimin evinde allahtan herkes iyi davrandı kalmama izin verdiler ahhh neler yaşadım şimdiki hayatım o günlere göre cennetteyim zatenüzülme ama geldi geçti kurtuldum hepsi bitti çok şükür
Çıkman lazım o psikolojiden acilen iki tane çocuk vermiş durumdasın bakmak zorunda o çocuklara otursun baksın o zaman sen calisirsin sakin kendini sahipsiz hissetmeaynen ne gerek var değerimiz çiçekle hediyeyle mi ölçülecek dedikçe gözden çıkarılıyoruz iyi yapmışsın
Babaların zaten evlat duygusu yok o nesilin gerçekten azınlık bilinçli bir kesim hariç şimdiki çocuklar daha şanslı bnm gördüğüm umarım öyledir
Kocana aldır zorlamayınca yapmıyorlar da ben hiçbir şey isteyemiyorm zaten bize bakıyor benim ailem de böyle kimsesiz gibiyim vs diye kendimi ekstra borçlu hissediyorum sanki öyle değişik bir psikolojiye sahibim
Çoklu düşünme durumu dndhdhshsh evde de böyle konu birden bebeğe bağlanıyoInsta'da videolar oluyor ya sürpriz sonlu diyeHeyecanla okuyordum, son cümlede ben şok Ay hakkını helal et, kaşlarım çatık çatık okurken Gaz masajı yap diye konuyu bağladığın yerde kahkaha attım
Canım asla böyle düşünme evliyiz onun soyadını taşıyıp ona çocuk verdik borçlu niye hissediyorsun çocuklarını doğurdun. Kızınla ikinize bir bileklik alın anne kız bilekliği büyüyünce de kendi bilekliğini ona verirsinaynen ne gerek var değerimiz çiçekle hediyeyle mi ölçülecek dedikçe gözden çıkarılıyoruz iyi yapmışsın
Babaların zaten evlat duygusu yok o nesilin gerçekten azınlık bilinçli bir kesim hariç şimdiki çocuklar daha şanslı bnm gördüğüm umarım öyledir
Kocana aldır zorlamayınca yapmıyorlar da ben hiçbir şey isteyemiyorm zaten bize bakıyor benim ailem de böyle kimsesiz gibiyim vs diye kendimi ekstra borçlu hissediyorum sanki öyle değişik bir psikolojiye sahibim
Namazını bozmayan gelinjulettae canım benim okudum hayatını ve benzer o kadar çok şey gördüm ki.boşanma asamalarimda hep babam eve gelip beni kovalr tehdit ederdi hani yakalarsa napardi bilmiyorum
bende gizli boşandımüç ay sora elden duymuş hiç aramız normallesmedi. surat trip sorasinda evim ayrı yolum ayrı isim ayrı ben bir tatile gittim vay efendim benden habersiz tatile gitmis diye kardeslerimi de doldurup üstüme yürüdü hatta kardeşimin birisi beni öldürüyor du o gün anladım Türkiye de kadinin değeri yok çünkü olay sırasında 112 yi aradım şikayet edecektim ambulans çağıracaktim iki saat saçma sapan şeyler soruyorlar kardeşim mühendislik okuyor okuma hayatı biter diye şikayetçi olmaktan vazgeçtim
Aylarca antidepresant kullandım inanılmaz zoruma gitti aylar sora içimde kardeşimi affetmistim cahildi ama babamı ve o kapalı ben dayak yerken namazını bozmauan gelinimizi hiç affedemedim hala da o gelinin herkesi kiskirttigini düşünüyorum velhasıl
inan bana canım okusanda iş sahibi de olsan bazı şeyleri bu toplum henüz aşmış değil.alti yıl önce tayinimi başka şehre alıp kendi evimi bırakıp resmen uzaklaştım kırsal kesimde özellikle kadının değeri yok bu yüzden mümkün mertebe uzak mesafede durmak lazım
aynen öyle ondan kabuslar görüyorum zatenBıde bunu yasatan anne baba ya ınsanın zoruna o gıder el olsa el dersın acımaz dersın Allah goruyor ne dıyım..yurtdısındaydın demı canım kac yıldır ordasın alıstın mı?
Çok güzel fikir bir düşüneyimCanım asla böyle düşünme evliyiz onun soyadını taşıyıp ona çocuk verdik borçlu niye hissediyorsun çocuklarını doğurdun. Kızınla ikinize bir bileklik alın anne kız bilekliği büyüyünce de kendi bilekliğini ona verirsin
O da bilekliğini kızına ya da yeğenine verir.... benim ablam da doğuracak yakında üvey babam 3 tane bileklik almış biri çocuk için bakınca hoşuma gidiyo kızım olsa isterdim pandora bile olabilir bu charm vs takıyorsan. Anne olmayınca insan kendini çok kötü hissediyor gerçekten arkamda annem var demek istiyorÇok güzel fikir bir düşüneyim
ay çok tatlı olur bakalım durumlara göre bir şeyler araştırayım güzel bir model sağol canım bu arada gaz masajını da yapıyorum fotoğraflardaki gibi ama kronik bir sorun var yani sürekli bir ıkınma halinde bağırsakları kullanamıyor heralde küçük doğdu ondan diye düşünüyorumO da bilekliğini kızına ya da yeğenine verir.... benim ablam da doğuracak yakında üvey babam 3 tane bileklik almış biri çocuk için bakınca hoşuma gidiyo kızım olsa isterdim pandora bile olabilir bu charm vs takıyorsan. Anne olmayınca insan kendini çok kötü hissediyor gerçekten arkamda annem var demek istiyor
He dindar gelinimiz var bizimNamazını bozmayan gelinseyirci kalan sessiz kalıp izleyen insanların kötülüğünü farkedince insan asıl onları affedemiyor evet kadının değeri yok maalesef haklısın yine iyice çıkmışız hayatımızı kurmuşuz anlattıklarına şaşırdım yani okumuş mühendis olmuşsun hala bakış açısına bak hala el kaldırabiliyorlar ne diyim inşallah hep mutlu ol kimseye muhtaç olma
Yaaa ağrıyı bilmiyorum ama benimde akıntım çok arttı. Onu yazmaya geliyordum hatta. Afedersiniz tuvaletten çıkıyorum hemen geliyor. Koku yok bu arada, pütürlü de değil. Anlamadım sinir bozucu olmaya başladı. Ağrım yok şükür yani normalKızlar sol kasığımda belime ve bacağıma vuran şiddetli bi ağrı var bi kaç saattir hiç kesilmiyor bide akıntımdada artış var krem gibi böyle ne oluyor acabaİçimde böyle bacaklarımı kocaman açıp açma germe hareketi yapmak ister gibi bi his var sanki öyle yapsam geçcekmiş gibi bebeğide bugün resmen vajina kemiğimin tam üstünde hissetim hareketini
Baya olmus senınde gıdelı..bende 8 yıldır burdayım alıştım sukur tabı gurbet zor gelıyor bu senede gıdemedım hamılelıkten dolayı ınsallh aralıkta gıtmeyı dusunuyoruz bebegım 2 aylık oldugunda falanaynen öyle ondan kabuslar görüyorum zaten5. Yılım benim alıştım baya oldu artık sen kaç yıldır ordasın rahat mısın?
Akıntı artması doğum yaklaştıkca normal diye okudum ama. Benim kasık ağrısı şuan bel ağrısına döndü kuyruk sokumum belim ağrıyor doğurcam galibaYaaa ağrıyı bilmiyorum ama benimde akıntım çok arttı. Onu yazmaya geliyordum hatta. Afedersiniz tuvaletten çıkıyorum hemen geliyor. Koku yok bu arada, pütürlü de değil. Anlamadım sinir bozucu olmaya başladı. Ağrım yok şükür yani normal
Gerçekten film gibi bi hayatın varmış canım çok üzgünüm ama Allah sana çok güzel evlatlar vermiş sen anneliğin nasıl kutsal olduğunu anlamışsın bunlar en önemli şeyler bundan sonra birşey incitmesin İnşalalh seni ve aileniBen çocuğum olunca farkettim onlar bizi yapıp kenara attı yani annelik babalık görmedik hep şiddet hakaret soğukluk. Düşün ben annemin bana sarıldığı tek bir an hatırlamıyorum ablama da öyle sadece erkek kardeşime çok düşkünler. Bana bunlar normal gelirdi başka türlü hayat bilmiyordum çocuğum olana kadar. İlk evliliğimden ayrılırken biz sana bebeği aldır demiştik o yüzden geleceksen çocuksuz gel diye direttiler. Ben de üniversite arkadaşımın evine gittim bebeğimle. Sonra utandılar etraftan annem gel tmm diye çağırdı ama hiç bebeğimi sevmedi ilgilenmedi hep bu p.çi gönder diye babam hakaret ederdi. Çok sessiz bir insandım hiçbir şey diyemiyordum yeterki biraz çocuğum büyüsün ve işe gidebileyim diye kalacak başka yer yoktu ve her şey çok pahalı ki zaten siz beni istemiyorsunuz ben ayrı eve çıkıcam vs dersem istemezler daha çok kızarlar diye düşünüyordum . ki bir gün işten eve geldim baktım bebeğimi babasını çağırıp göndermişler! O gün mafoldum bende eski eşimin evine gittim mecbur. Sonra çalıştığım yerdeki insanlar yardım etti hızlıca bir artı bir daire tuttum herkes bir parça eşya koydu evdi bir koltuk birkaç tencere battaniye vs. Sonra kreş içinde devlet yardım etti eve yakın bir kreşe yerleştirdiler bebeğimi. Öyle onlardan tamamen kopmuş oldum. Tabii ayrı evde yaşadığım için hakaret etmeye devam ettilerkız bütün hayatımı anlatıcam nerdeyse ne anlatasım varmış neyse Kastamonu Anadolu hastanesi benim hayatımı kurtardı yani oradaki insanlar sayesinde hızlıca düzellttim durumları toparlandım yani mesleğimi iyi ama özeldeki maaş her şeye yetmiyordu yardım etmeseler yapamazdım mümkün değildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?