Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
gerçekten neler yaşamışsın, azmine ve tek başına bebeğinle hayata tutunmana hayran kaldım

Canim derdimi dinledim derdime igrendim senin derdini görünce kendi derdime imrendim gibi bisi oldu neler yaşamışsın kuzum sen yaa rabbim yüzünu hep güldürsün insallah hayat sana 2.sans vermiş sukur ki cocuklarinla esinle cok mutlu ol

En zor zamanlar hem de hala çalışıyorsun mide yanması berbat bir şey ben tatlı yiyince yanıyordu yemezsem rahattım bir dene istersen etki ediyor mu

Amin canım herkesin derdi de kendine büyük derler inşallah hepimiz mutlu olalım sağlıklı olalım

Kızlar sol kasığımda belime ve bacağıma vuran şiddetli bi ağrı var bi kaç saattir hiç kesilmiyor bide akıntımdada artış var krem gibi böyle ne oluyor acaba İçimde böyle bacaklarımı kocaman açıp açma germe hareketi yapmak ister gibi bi his var sanki öyle yapsam geçcekmiş gibi bebeğide bugün resmen vajina kemiğimin tam üstünde hissetim hareketini

Bıde bunu yasatan anne baba ya ınsanın zoruna o gıder el olsa el dersın acımaz dersın Allah goruyor ne dıyım..yurtdısındaydın demı canım kac yıldır ordasın alıstın mı?

Çıkman lazım o psikolojiden acilen iki tane çocuk vermiş durumdasın bakmak zorunda o çocuklara otursun baksın o zaman sen calisirsin sakin kendini sahipsiz hissetme
Babam eski kafa oldu soradan artık zoruma gitmiyor aman

julettae canım benim okudum hayatını ve benzer o kadar çok şey gördüm ki.boşanma asamalarimda hep babam eve gelip beni kovalr tehdit ederdi hani yakalarsa napardi bilmiyorum
bende gizli boşandım üç ay sora elden duymuş hiç aramız normallesmedi. surat trip sorasinda evim ayrı yolum ayrı isim ayrı ben bir tatile gittim vay efendim benden habersiz tatile gitmis diye kardeslerimi de doldurup üstüme yürüdü hatta kardeşimin birisi beni öldürüyor du o gün anladım Türkiye de kadinin değeri yok çünkü olay sırasında 112 yi aradım şikayet edecektim ambulans çağıracaktim iki saat saçma sapan şeyler soruyorlar kardeşim mühendislik okuyor okuma hayatı biter diye şikayetçi olmaktan vazgeçtim
Aylarca antidepresant kullandım inanılmaz zoruma gitti aylar sora içimde kardeşimi affetmistim cahildi ama babamı ve o kapalı ben dayak yerken namazını bozmauan gelinimizi hiç affedemedim hala da o gelinin herkesi kiskirttigini düşünüyorum velhasıl
inan bana canım okusanda iş sahibi de olsan bazı şeyleri bu toplum henüz aşmış değil.alti yıl önce tayinimi başka şehre alıp kendi evimi bırakıp resmen uzaklaştım kırsal kesimde özellikle kadının değeri yok bu yüzden mümkün mertebe uzak mesafede durmak lazım

Insta'da videolar oluyor ya sürpriz sonlu diye Heyecanla okuyordum, son cümlede ben şok Ay hakkını helal et, kaşlarım çatık çatık okurken Gaz masajı yap diye konuyu bağladığın yerde kahkaha attım
Çoklu düşünme durumu dndhdhshsh evde de böyle konu birden bebeğe bağlanıyo

Canım asla böyle düşünme evliyiz onun soyadını taşıyıp ona çocuk verdik borçlu niye hissediyorsun çocuklarını doğurdun. Kızınla ikinize bir bileklik alın anne kız bilekliği büyüyünce de kendi bilekliğini ona verirsin

Namazını bozmayan gelin seyirci kalan sessiz kalıp izleyen insanların kötülüğünü farkedince insan asıl onları affedemiyor evet kadının değeri yok maalesef haklısın yine iyice çıkmışız hayatımızı kurmuşuz anlattıklarına şaşırdım yani okumuş mühendis olmuşsun hala bakış açısına bak hala el kaldırabiliyorlar ne diyim inşallah hep mutlu ol kimseye muhtaç olma

Bıde bunu yasatan anne baba ya ınsanın zoruna o gıder el olsa el dersın acımaz dersın Allah goruyor ne dıyım..yurtdısındaydın demı canım kac yıldır ordasın alıstın mı?
aynen öyle ondan kabuslar görüyorum zaten 5. Yılım benim alıştım baya oldu artık sen kaç yıldır ordasın rahat mısın?

Çok güzel fikir bir düşüneyim

Çok güzel fikir bir düşüneyim
O da bilekliğini kızına ya da yeğenine verir.... benim ablam da doğuracak yakında üvey babam 3 tane bileklik almış biri çocuk için bakınca hoşuma gidiyo kızım olsa isterdim pandora bile olabilir bu charm vs takıyorsan. Anne olmayınca insan kendini çok kötü hissediyor gerçekten arkamda annem var demek istiyor

ay çok tatlı olur bakalım durumlara göre bir şeyler araştırayım güzel bir model sağol canım bu arada gaz masajını da yapıyorum fotoğraflardaki gibi ama kronik bir sorun var yani sürekli bir ıkınma halinde bağırsakları kullanamıyor heralde küçük doğdu ondan diye düşünüyorum

He dindar gelinimiz var bizim
Tabi canım çok şükür uzaklaştık okumuş meslek sahibi olmuş olmanı da kendileri tekrardan hazmedemiuor bastırmaya çalışıyor canım benim muhtaç olsan daha mutlu olacaklar Allah kimseye fırsat vermesin

Yaaa ağrıyı bilmiyorum ama benimde akıntım çok arttı. Onu yazmaya geliyordum hatta. Afedersiniz tuvaletten çıkıyorum hemen geliyor. Koku yok bu arada, pütürlü de değil. Anlamadım sinir bozucu olmaya başladı. Ağrım yok şükür yani normal

aynen öyle ondan kabuslar görüyorum zaten 5. Yılım benim alıştım baya oldu artık sen kaç yıldır ordasın rahat mısın?
Baya olmus senınde gıdelı..bende 8 yıldır burdayım alıştım sukur tabı gurbet zor gelıyor bu senede gıdemedım hamılelıkten dolayı ınsallh aralıkta gıtmeyı dusunuyoruz bebegım 2 aylık oldugunda falan

Akıntı artması doğum yaklaştıkca normal diye okudum ama. Benim kasık ağrısı şuan bel ağrısına döndü kuyruk sokumum belim ağrıyor doğurcam galiba keşke bu kadar kolay olsa

Gerçekten film gibi bi hayatın varmış canım çok üzgünüm ama Allah sana çok güzel evlatlar vermiş sen anneliğin nasıl kutsal olduğunu anlamışsın bunlar en önemli şeyler bundan sonra birşey incitmesin İnşalalh seni ve aileni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…