Walla ortalığı kaldiririm benİzin alırlar mı ki acaba hiç sanmıyorum canım
Sezeryan olmadım ama sezeryan ameliyatına da girdim stajerken bi güzel temizlemişti doktor rahmin içini bastırdığını da görmedim odaya çıkınca yapıyorlarsa bilmiyorum artıkKorkuttunuz şuanbastırma olayını anladım da ben uyanmadan yapılabilir mi onu sorcam artık
Bende korkuyorum ne yalan söyleyim zaten dikişler yeni haraket bile edemiyorsun ağrıdan bastırınca inanılmaz ağrı oluyor sen söyleAy ben de diyeyim o zaman yapmayın diye cidden dert edindim bu konuyu
Ben de şansımı denicem bakalım yapmak zorundayız derlerse ne dicem bilmiyorumWalla ortalığı kaldiririm benbenim müsaadem olmadan da yapamazlar önceden
söylerim böyle birşey yapıyorsanız asla istemiyorum diye ilkinde böyle birşey yapmadılar hiç birşey olmadı ne diye canımı yaktırayim ben o zamanda direk sormuştum karına bastirma kum torbası koyma gibi şeyler yapıyorsanz bana yapmayın istemiyorm dedim onlarda yapmadiklarini söylemişlerdi. Göbek kalmasın diye yaptıklarını duymuştum onlara ne benim göbeğimden7kat karnım kesilecek gelip bide onun üstüne bastiracaklar tövbeler tövbesi
Tamam canım inşallah beni ciddiye alırlarBende korkuyorum ne yalan söyleyim zaten dikişler yeni haraket bile edemiyorsun ağrıdan bastırınca inanılmaz ağrı oluyor sen söyle
Spinal olacak canım bu sefer bende korkuyorum ama doğum dan değil bu sefer oğlum var onu bırakıp öyle gitcem doğuma ve kızımla ilgili söylenenler çıkacak mı diye de korkuyorumYaa belli oldu mukolaylıkla sağlıkla gelsin inşallah canım ben baya korkuyorum da hayırlısı spinal mi genel mi olacak
Mutlaka kahve iç doğum sonrasıSpinal olacak canım bu sefer bende korkuyorum ama doğum dan değil bu sefer oğlum var onu bırakıp öyle gitcem doğuma ve kızımla ilgili söylenenler çıkacak mı diye de korkuyorum
İnşallah faydasını görürsün canımTamam canım dediğin gibi yapacağım rezene almaya gitmem lazım bugün enerjim olursa bakalım
Bende senin gibiyim canım gebeliğim boyunca sadece 1 buçuk kilo almışım. Mide bulantıları kusmalar devam ediyor. Baktım gelişim geriliği diyorlar çok minyon olacak diyorlar zorladım artık kendimi meyve ağırlıklı besleniyorum yemekte zorlansam bile.Zaten pek bir şey yiyemiyorum bu ay hiç kilo almamışım bebiş de minyon kalıyor bu yüzden
Son gün valize kahve falan da koyayım. Zaten migrenim de var başım ağrımaz inşallahMutlaka kahve iç doğum sonrası
Oğlum da benim de belden aşağısını uyusturdular ve karnıma iki kez bastirdilar ama misal ablamda yapmadılar hastaneden hastaneye değişiyor galiba. Sondayı da uyuşturma dan taktılar ama korkma ben normal doğum diye gittim acil sezeryana alındım diye hemen sondayı taktılarSizinki genel değil ama
Hiçbir şey hissetmiyorsun canım ben öyle merakla oğlumu beklemiştim hemen bana göstermişlerdiGörmüyosun canım orayı kapatıyolar ama ben de hissederim diye korkuyorum
Direkt soğuk kahve de koyabilirsin ya da hastaneye yakın bi yer varsa çak ice americano ya da türk kahvesi kafeini yüksek olsun bitter çikolata ve migren taşı. Ben midem bulandıkça kokladım zaten 1 kere kusunca kalmıyor epidural oldum ben de normal doğum. Doğuranlar sıkı sıkı tembihlemişti hiç çekmedim ki ben bi kere sedasyonla endoskobi olmuştum 10 dk bişi uyudum o baş ağrısı kötüydüSon gün valize kahve falan da koyayım. Zaten migrenim de var başım ağrımaz inşallah
Canım ben 7 kez ameliyat olmuş biri olarak kronik rahatsızlıktan dolayı her türlü baş ağrısı çok oluyor migrenim çok ilerlemiş zaten inşallah migrenim tutmazda kızımla rahat ilgilenirim. Son 13 gün kaldı doğumaDirekt soğuk kahve de koyabilirsin ya da hastaneye yakın bi yer varsa çak ice americano ya da türk kahvesi kafeini yüksek olsun bitter çikolata ve migren taşı. Ben midem bulandıkça kokladım zaten 1 kere kusunca kalmıyor epidural oldum ben de normal doğum. Doğuranlar sıkı sıkı tembihlemişti hiç çekmedim ki ben bi kere sedasyonla endoskobi olmuştum 10 dk bişi uyudum o baş ağrısı kötüydü
Amin canım inşallah elbet atlatırsın ya iyiye düşün neleri atlatmışsın bunun da üstesinden gelirsin. Benim de fmfim var ağrılarım oluyor YouTubeda rukye ya da yüksek hz ses açıyorum az da olsa faydası oluyor nane yağı migren taşı yanımdan ayırmıyorum bebeğime de dinletiyorumCanım ben 7 kez ameliyat olmuş biri olarak kronik rahatsızlıktan dolayı her türlü baş ağrısı çok oluyor migrenim çok ilerlemiş zaten inşallah migrenim tutmazda kızımla rahat ilgilenirim. Son 13 gün kaldı doğuma
Bol su iç canım benim. En çok süt yapan şey su demiştiler gebe okulunda. İnsanlara da lütfen lafını esirgeme ya sen lohusasın çok konuşmasınlar. Üzme kendini
Onlar ne kadar kalacak sende herkes bir gitse de rahatlasan arttık((
Kesilmez korkma bol su iç çok içine atma her şeyi de o da sütü kesiyor
PhoebeBuffay00 aşkım sen takılma ne olur off sütun çekilecek ağlama ne ise cevapları ver kurtul biriktirme içinde rahatla
Ayyy ben kocama deli oluyorum bu ara herşeyi batıyor simdide düğüne geçti iş çıkışı ordan da başka düğüne gececej yok çok onemliymiste falnmista
Canım bende normal doğum bekliyorum ve doktorum Epidural yanlısı yaparız büyük ihtimalle diye konuştu Epidural sonrası da mı kötü olunuyor kahve vs ihtiyaç duyar mıyımDirekt soğuk kahve de koyabilirsin ya da hastaneye yakın bi yer varsa çak ice americano ya da türk kahvesi kafeini yüksek olsun bitter çikolata ve migren taşı. Ben midem bulandıkça kokladım zaten 1 kere kusunca kalmıyor epidural oldum ben de normal doğum. Doğuranlar sıkı sıkı tembihlemişti hiç çekmedim ki ben bi kere sedasyonla endoskobi olmuştum 10 dk bişi uyudum o baş ağrısı kötüydü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?