2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    187
Kızlar genel anestezi ile sezaryen tecrübesi olanlar var mı son 1 haftam kaldı iyice stres oldum
1.si karnına bastırma olayı bunu da uyanmadan yapsalar olmuyo mu acaba
2.si sonda ama onu doktorumla konuştum çok korkarsan uyutunca takarız dedi

Onlar ne kadar kalacak sende herkes bir gitse de rahatlasan arttık((
Kesilmez korkma bol su iç çok içine atma her şeyi de o da sütü kesiyor

Çiğ soğan bebekte gaz yapma ihtimali var dikkatli olmakta fayda var

Sezeryanda da karnına bastırma oluyor mu ya
Benim o belden uyuşturmalı sezeryandi ne sonda anladım ne karna bastırma gördüm. Genel anestezi ile arkadaşım oldu. O zaten sadece uyanınca başım ağrıdı kahve içtim demişti. Başka da bi şey anlamadım demişti.

Bilmiyorum canım daha önce aynı hastanede doğum yapan tanıdıklarım bastırıyolar dedi ve kalan parçaları temizliyolarmış sanırım spinal de hissedilmiyomuş dediğin gibi, bunu uyanmadan yapsalar çok iyi olur
Pazartesi doktora sorayım düşündükçe ağlayasım geliyo iyice gerildim

Hastaneden hastaneye değişiyor olabilir. Arkadaşım yeni doğum yaptı belden aşağısı uyuşturuldu. Odaya çıkarttıklarında bastırmışlar ilk sonra da akşamına. Ablam da doğum yaptı sezeryan ben kaldım başında ona hiç bastırmadılar.

Demek ki bastırmazlarsa sorun olmuyo diyebilir miyiz

Haklısın sanırım ama bilemedim ya düşünmekten filozof olacam bu gidişle

Aa bak şimdi. Ben odaya geçtikten sonra öyle bi şey yapmadılar ay cahillik mutlulukmuş yaaaa , ben ilkinde hiç bi şey bilmeden girdim. Şimdi duydukça tırsıyorum. Bende bi sorucam bastırıyor musunuz diye

PhoebeBuffay00 aşkım sen takılma ne olur off sütun çekilecek ağlama ne ise cevapları ver kurtul biriktirme içinde rahatla

Ayyy ben kocama deli oluyorum bu ara herşeyi batıyor simdide düğüne geçti iş çıkışı ordan da başka düğüne gececej yok çok onemliymiste falnmista

Aa bak şimdi. Ben odaya geçtikten sonra öyle bi şey yapmadılar ay cahillik mutlulukmuş yaaaa , ben ilkinde hiç bi şey bilmeden girdim. Şimdi duydukça tırsıyorum. Bende bi sorucam bastırıyor musunuz diye
Kızlar bastırma falan yok ya korkmayın sonda bile iğne vurulunca bastirdiklarinda uyusugum geçmedi bile korkmayın

Bunu mutlaka sorun doktorunuza en geç 34 te bırakılması gerekiyor o ilacın ileriki haftalarda kullanılması bebeği etkiliyor
Görüştük çok şükür yurtdışında ulaşamadım vekil olarak gösterdiği doktor da bişey demedi bende pıhtılaşma ve tansiyon var 3 gün kala bırakalım dedi yarından kesiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…