2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    187
Evet oksitosin de yapılıyor rahimin kasılması için ama bildiğim kadarıyla Türkiye’de doğum sonrasında atoni olmazsa oksitosin yapmiyorlar

Evet oksitosin de yapılıyor rahimin kasılması için ama bildiğim kadarıyla Türkiye’de doğum sonrasında atoni olmazsa oksitosin yapmiyorlar
Ben İsviçre’de yaptım Türkiye’de plasentayı da doğum gibi ıkındırarak çıkarttırmışlardı. Bu şekilde ilaçla çok rahat kendi çıktı

Canım gözün aydın sağlıkla mutlulukla büyüt nasıl geçti doğum? Zor muydu
Evde 20.30 da başladı sancım biraz sancı çektim suyum gelmese gitmeyecektim saat 21.45 gibi suyum geldi hastaneye gittim 22.30 da nst deydim açıklık 3 cm di sancım 90 lara cıktıgunda sezaryen istedim canım cok acıyordu sonra saat 00.00 da acıklığım 6 fakan oldu 01.07 de çatala cıktım tam 01.10 da da kucagımdaydı bebeğim

Bilgilendirmen için çok teşekkür ederim ben hep dediğim gibi göbek kalmasın diye bastirdiklarini duymuştum ve o kadar saçma geliyorduki bu denli önemli birşeyse tabiki gerek görülürse yaptırmak gerekir.

Bebiş kaç kg doğduuu çok güzel su gibi akmış gitmiş maşalalhhh

Kızlar ya bu meryem ana otu ne zaman yapılıyor ben şimdi evdeyken onu yapsam açılmam olur mu doğurmak için 3 ünde sezaryen dedik ama içimden hep 3 üne kadar normal doğurmak geçiyor

Bilgilendirmen için çok teşekkür ederim ben hep dediğim gibi göbek kalmasın diye bastirdiklarini duymuştum ve o kadar saçma geliyorduki bu denli önemli birşeyse tabiki gerek görülürse yaptırmak gerekir.
Rica ederim umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi

Ay maşallah çok iyi anlıyorum seni doğum zor ama bir şekilde bitiyor işte yavrunla uzun mutlu bir ömür diliyorum

Kızlar ya bu meryem ana otu ne zaman yapılıyor ben şimdi evdeyken onu yapsam açılmam olur mu doğurmak için 3 ünde sezaryen dedik ama içimden hep 3 üne kadar normal doğurmak geçiyor
Bana hurafe gibi geliyor bir ot yakıyorsun ve o sönene kadar doğuruyorsun ne bileyim çok aklıma yatmadı

Spinal olacak canım bu sefer bende korkuyorum ama doğum dan değil bu sefer oğlum var onu bırakıp öyle gitcem doğuma ve kızımla ilgili söylenenler çıkacak mı diye de korkuyorum
Ben bi konuşayım canım doktorla uyanmadan yapılabiliyosa o şekilde yapın dicem
Sağ salim kucağına alırsın inşallah benim kızıma da bi ara kilosu düşük filan demişlerdi hâlâ çok büyümedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…