- 3 Mayıs 2023
- 1.611
- 866
- 53
- 32
Evet pazartesi bi konuşayım, teşekkür ederimFarketmez canım genelde de uyuşuk hemen gitmiyor niye stres yapıyorsun durduk yeresöylersin sen tam kendine gelmeden Bastiracaksa bastırır ve öyle aman aman bastırmadi hissetmetmedim bile
Biraz isteğe bağlı oluyo sanırım sen nasıl istersen ,ben çok panik yaptığım için genel istiyorumHerhalde öyle olur. Benim doktor çok ketun. Ne tarih verdi ne öyle yaparız böyle yaparız dedi. 6 eylül de kontrol var. tarih belirlenecek o zaman sorucam artık nasıl olaxak diye
Ben olsam ben de genel isterdim izlemek istemezdim kendimiBiraz isteğe bağlı oluyo sanırım sen nasıl istersen ,ben çok panik yaptığım için genel istiyorum
Görmüyosun canım orayı kapatıyolar ama ben de hissederim diye korkuyorumBen olsam ben de genel isterdim izlemek istemezdim kendimi
Ben de 32 de coraspin bıraktım 36 da da oksapar iğneyi bırak dedi şu an 36+1 im korkuyorum iğneyi bırakmaya siz kaçıncı haftada bırakacaksınız tamAaa unutmuş olabilir mi? Bana doktorum 32 den sonra coraspirin bıraktırdı. Clexane kullanıyorum onu da bırakabilirsin artık dedi ben de haftaiçi sezaryen olacağım. Sor bence
3 tane normal doğum yaptım 3ünde de bastırdılar .. seni korkutmak istemem ama ben doğumdan daha çok korkuyorum o bastırma işinden .. bastırmazlarsa da içerde pıhtı parça bişey kalma ihtimali varmış oda daha sonra kürtaja kadar götürüyormuş öyle demişti ebe .. beni çok zorladılar bu konuda ebenin elini falan tutmuştum bırak diyeDemek ki bastırmazlarsa sorun olmuyo diyebilir miyiz
Evet bastırıyorlar bana da defalarca bir kez de değil3 tane normal doğum yaptım 3ünde de bastırdılar .. seni korkutmak istemem ama ben doğumdan daha çok korkuyorum o bastırma işinden .. bastırmazlarsa da içerde pıhtı parça bişey kalma ihtimali varmış oda daha sonra kürtaja kadar götürüyormuş öyle demişti ebe .. beni çok zorladılar bu konuda ebenin elini falan tutmuştum bırak diye
Ben saçına yapıştım çok utanıyorum boneye yapıştım birden bastırınca3 tane normal doğum yaptım 3ünde de bastırdılar .. seni korkutmak istemem ama ben doğumdan daha çok korkuyorum o bastırma işinden .. bastırmazlarsa da içerde pıhtı parça bişey kalma ihtimali varmış oda daha sonra kürtaja kadar götürüyormuş öyle demişti ebe .. beni çok zorladılar bu konuda ebenin elini falan tutmuştum bırak diye
Gebe okulundaki ebe bir sağlık sorunu veya zorunluluk olmadıkça kesinlikle mama verilmesini kabul etmeyin dedi bize ama tabi doktor en iyisini bilir yine deKızlar bebek doğduktan sonra annem hemen az bir şey mama verilsin sarılık olmasın diyor ben de vermeme taraftarıyım hangisi doğru olan
Ya evet ben de hiç istemiyorum ama yoksa şöyle olur böyle olur diye korkutuluyorum annem tarafındanGebe okulundaki ebe bir sağlık sorunu veya zorunluluk olmadıkça kesinlikle mama verilmesini kabul etmeyin dedi bize ama tabi doktor en iyisini bilir yine de
Evet doğum sancısını unuttum ama bastırma acısını unutmadım benim Ağrı eşiğim düşük galibaEvet bastırıyorlar bana da defalarca bir kez de değilama çok sert değildi katlanabiliyordum senin çok mu acıdı?
Ben ilk doğumumu genel anestezi ile olmuştum bastırmadilar karnıma bu hastaneden hastaneye değişiyor sanırım şimdiki dogumumda bastırmak için gelirlerse de izin vermem zaten insanın canı karnında atıyor bide üstüne ne diye bastirtayim izin vermem olur biter diye düşünüyorum. Sonda da asla korkulacak birşey deyilKızlar genel anestezi ile sezaryen tecrübesi olanlar var mı son 1 haftam kaldı iyice stres oldum
1.si karnına bastırma olayı bunu da uyanmadan yapsalar olmuyo mu acaba
2.si sonda ama onu doktorumla konuştum çok korkarsan uyutunca takarız dedi
Korkuttunuz şuan3 tane normal doğum yaptım 3ünde de bastırdılar .. seni korkutmak istemem ama ben doğumdan daha çok korkuyorum o bastırma işinden .. bastırmazlarsa da içerde pıhtı parça bişey kalma ihtimali varmış oda daha sonra kürtaja kadar götürüyormuş öyle demişti ebe .. beni çok zorladılar bu konuda ebenin elini falan tutmuştum bırak diye
İzin alırlar mı ki acaba hiç sanmıyorum canımBen ilk doğumumu genel anestezi ile olmuştum bastırmadilar karnıma bu hastaneden hastaneye değişiyor sanırım şimdiki dogumumda bastırmak için gelirlerse de izin vermem zaten insanın canı karnında atıyor bide üstüne ne diye bastirtayim izin vermem olur biter diye düşünüyorum. Sonda da asla korkulacak birşey deyil
Şekerini ölçüyolar bebeğin düşükse mecburen veriliyorKızlar bebek doğduktan sonra annem hemen az bir şey mama verilsin sarılık olmasın diyor ben de vermeme taraftarıyım hangisi doğru olan
2 defa sezeryan oldum sondayı narkozdan sonra takıyorlar asla hiss etmiyorsun bastırmadan bende korkuyorum ilkte hiç olmadı ama bu defa narkoz daha benden çıkmamıştı geldi ufaktan bastırdı zaten hiss etmedim sonra sordumki yavaştan uyuşma geçiyor bastırma olucakmı malesef dediler olucak hayır dedim istemiyorum sonra doktorum odama geldi dedim ben istemiyorum o da hemşireye sordu kanaması nasıl çok diğil dediler o zaman dediler yormayın yapmayın ve yapmadılar bana asla duramazdım bir defa hemşire denedi ufaktan yok dedim yapmaKızlar genel anestezi ile sezaryen tecrübesi olanlar var mı son 1 haftam kaldı iyice stres oldum
1.si karnına bastırma olayı bunu da uyanmadan yapsalar olmuyo mu acaba
2.si sonda ama onu doktorumla konuştum çok korkarsan uyutunca takarız dedi
Ay ben de diyeyim o zaman yapmayın diye cidden dert edindim bu konuyu2 defa sezeryan oldum sondayı narkozdan sonra takıyorlar asla hiss etmiyorsun bastırmadan bende korkuyorum ilkte hiç olmadı ama bu defa narkoz daha benden çıkmamıştı geldi ufaktan bastırdı zaten hiss etmedim sonra sordumki yavaştan uyuşma geçiyor bastırma olucakmı malesef dediler olucak hayır dedim istemiyorum sonra doktorum odama geldi dedim ben istemiyorum o da hemşireye sordu kanaması nasıl çok diğil dediler o zaman dediler yormayın yapmayın ve yapmadılar bana asla duramazdım bir defa hemşire denedi ufaktan yok dedim yapmaKorkulucak hiçbir şey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?