- 29 Eylül 2020
- 164
- 51
- 98
- 30
Yok olur mu ne kusuru tabii ki merak ediyor insan. Genel anestezi olması uyanınca ağrının başlaması demek oluyor ama 1 saate dindi ağrım ağrı kesicilerle. Ağrı pompası taktırmadım karnıma evet bastırdılar düzenli aralıklarla biraz acı veriyor ama yapılması gerekiyormuş yoksa rahimde kan birikirmişBen de genel anestezi istiyorum zor oldu mu bir de karnınıza bastırdılar mı acaba ve ağrı pompası taktırdınız mı
Kusura bakmayın biraz fazla oldu sorularım
Çok teşekkür ederim, biran önce iyileşirsiniz inşallahYok olur mu ne kusuru tabii ki merak ediyor insan. Genel anestezi olması uyanınca ağrının başlaması demek oluyor ama 1 saate dindi ağrım ağrı kesicilerle. Ağrı pompası taktırmadım karnıma evet bastırdılar düzenli aralıklarla biraz acı veriyor ama yapılması gerekiyormuş yoksa rahimde kan birikirmiş
Migren taşı iyi geliyor muAmin canım inşallah elbet atlatırsın ya iyiye düşün neleri atlatmışsın bunun da üstesinden gelirsin. Benim de fmfim var ağrılarım oluyor YouTubeda rukye ya da yüksek hz ses açıyorum az da olsa faydası oluyor nane yağı migren taşı yanımdan ayırmıyorum bebeğime de dinletiyorum
Gözün aydın canım Rabb'im sağlıklı huzur ve bereket dolu bi ömür nasip etsin inşallahTeyzoslaaar biz 37+4 de elendiikk pazartesi geceee
Amin hepimiz sağ Salim kucağımıza alalım inşallah. Kilosunu takma dedi doktor önemli olan kendi başına solunum yapması dedi sabırla doğumu bekliyorumBen bi konuşayım canım doktorla uyanmadan yapılabiliyosa o şekilde yapın dicem
Sağ salim kucağına alırsın inşallah benim kızıma da bi ara kilosu düşük filan demişlerdi hâlâ çok büyümedi
Gözün aydın canım. Sürekli uyandırmaya çalış sen emzirdikce oda alışacak.Kızlar merhaba ben elendim bugün ağustos annesi oldumama sorun şu ki bebek emmiyor emmeyi bilmiyor gibi ve sürekli uyuyor memeyi kavrayamıyor çok canım sıkılıyor şırıngayla mama veriyoruz 2dir
Ben sana Meryem suresi okuycaktım ama benimki daha önce olduğu için okuyamam dua ederim artıkAmin hepimiz sağ Salim kucağımıza alalım inşallah. Kilosunu takma dedi doktor önemli olan kendi başına solunum yapması dedi sabırla doğumu bekliyorum
Benim migrenim yok ama fmf var arada başıma ağrı giriyor rahatlatıyor midem bulanınca kokluyorum hep aynı şekilde roll on şişede nane yağı var mentollü iyi geliyorMigren taşı iyi geliyor mu
Bebişi aşagıda hissediyormusun gebe okulunda kanala girince başı oradaki kemiklere çarptıkça bulantı kusma yapabilir demişti ebemizKızlar ya iki sorum var
1)bugün biraz mide bulantım var. Hafif . Herhangi bi şeyin belirtisi değildir dimi
2) bu doğumda hemen kordonu kestirmemek gerekiyormuş ama ben bu tür şeyleri doktoru söylemeye çekiniyorum. Adam kaç yıl tıp okumuş geçip karşısına kordonu kaç dk sonra kesiyorsunuz beyazlayınca dimiiiii demek nasıl olur bilmiyorum. Nasıl yapıyorlardır acaba onuda merak ediyorum
İlkinde o kadar acil oldu ki hiç onlara dikkat etmedim
Çok teşekkür ederim aynen öyle yapıyorum bakalım inşallah tutar göğsüGözün aydın canım. Sürekli uyandırmaya çalış sen emzirdikce oda alışacak.
Benimki bayadır aşağıdaydı zaten. Anlamadım yarında devam ederse doktoruma yazıcam.Bebişi aşagıda hissediyormusun gebe okulunda kanala girince başı oradaki kemiklere çarptıkça bulantı kusma yapabilir demişti ebemiz
Kordon içinde açıklama yaptı ben şehir hastanesine gidiyorum biz hemen kesmiyoruz bekliyoruz bebişi ten tene temas yapıyoruz dedi
Ben bu haftaları daha önce görmediğim için bilmiyorum. Ara ara midem bulanıyor bazen ağrıyor. Bugün oldu dün yoktu böyle bi şey. Son haftalarda yaşanıyormuş evetTmd2020 canım bende dünden beri mide bulantısı çekiyorum. Bişeyler yedikten sonra kötü oluyorum aslında çokta yemiyorum ama bilemedim sanırım bebek baskı yapıyor. Dilim damağım kuruyor sürekli su içiyorum ama fayda etmiyor sanki. Bu haftalarda oluyo galiba
İnşallahBen bu haftaları daha önce görmediğim için bilmiyorum. Ara ara midem bulanıyor bazen ağrıyor. Bugün oldu dün yoktu böyle bi şey. Son haftalarda yaşanıyormuş evet
Umarım uzub sürmez
Doğum süreci başladığında hastanedeyken yapmıştık biz ebe öyle demişti. O sudan da yudum yudum içmiştim açılmama etkisi olsun diye. Şimdiden ıslatmak olur mu bilmiyorum orasını hiç. Benim de evde var duruyor bakisiyoruz sürekli aklımdan geçiyor yapsam acilmam başlar mı diyeBende vermeme taraftarıyım. Sanki hemen alışacakmışda emmeyecekmiş gibi geliyor
farklı bi şey yok aslında. Sezeryanda gecelik daha rahat oluyor. Çorap ve yelek tavsiye ederim. Başka bi fark yok ya
Onun zamanı var galiba istediğin zaman yapayım olmuyor diye biliyorum
Yakıyor musun suya mı koyuyorsun
Ben niyet edip suya koyuyorsub, o suyun iyinde meryem otu açıldıkça rahmin açılıyor diye biliyorum kimisi o suyu içiyormuş hatta
Hayırlı olsun gözünüz aydın. Bazen almayabiliyorlar alistirirsin inşallah sana da ona da iyi gelirKızlar merhaba ben elendim bugün ağustos annesi oldumama sorun şu ki bebek emmiyor emmeyi bilmiyor gibi ve sürekli uyuyor memeyi kavrayamıyor çok canım sıkılıyor şırıngayla mama veriyoruz 2dir
Mide bulantısı tansiyon ile ilişkili olabilir sen tansiyona baktır yüksek gelirse doktora danış derimİnşallahhamileliğim boyunca hiç midem bulanmadı son haftalarda yaşayınca bi şaşırdım. Hatta ilk haftalarda burnum tıkanıyordu. Bu aralar yine tıkanmaya başladı
Benim de açılma yoktu suni sancı verdi sancilaniyorsun yani yavaş yavaş artırılıyor sancıların. Benim suyum geldi sancı esnasında. Ama acilmam hiç ilerlemedi yani 2 santim olmuş olmamis. Sezaryene aldılar. Çok şükür iyiyiz evladimla evimizdeyiz. acılı olup olmadığını düşünüp kendini kendini darlama üzme. O gün insan çok güçlü oluyor.Kızlar merhaba, henüz doğum yapmamış olanlar ne durumdasınız ?benim açılmam hiç ilerlemedi 2 cm’de duruyor çünkü hiç sancım yok. Doktorum eliyle uyarı verdi rahim ağzına birkaç gün yine kanamalı akıntım oldu ama bana mısın demiyor. Pazartesi günü suni sancı verecek sanırım daha fazla beklemek istemiyorum kakasini yapmasin dedi. Suni sancıyla doğum başlatılması nasıl oluyor hiç yaşayan oldu mu? Çok acılı bir durum mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?