2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    187
Kızlar bebek doğduktan sonra annem hemen az bir şey mama verilsin sarılık olmasın diyor ben de vermeme taraftarıyım hangisi doğru olan
Bende vermeme taraftarıyım. Sanki hemen alışacakmışda emmeyecekmiş gibi geliyor
farklı bi şey yok aslında. Sezeryanda gecelik daha rahat oluyor. Çorap ve yelek tavsiye ederim. Başka bi fark yok ya
Kızlar ya bu meryem ana otu ne zaman yapılıyor ben şimdi evdeyken onu yapsam açılmam olur mu doğurmak için 3 ünde sezaryen dedik ama içimden hep 3 üne kadar normal doğurmak geçiyor
Onun zamanı var galiba istediğin zaman yapayım olmuyor diye biliyorum
Bana hurafe gibi geliyor bir ot yakıyorsun ve o sönene kadar doğuruyorsun ne bileyim çok aklıma yatmadı
Yakıyor musun suya mı koyuyorsun
Ben niyet edip suya koyuyorsub, o suyun iyinde meryem otu açıldıkça rahmin açılıyor diye biliyorum kimisi o suyu içiyormuş hatta

Kızlar ya iki sorum var
1)bugün biraz mide bulantım var. Hafif . Herhangi bi şeyin belirtisi değildir dimi
2) bu doğumda hemen kordonu kestirmemek gerekiyormuş ama ben bu tür şeyleri doktoru söylemeye çekiniyorum. Adam kaç yıl tıp okumuş geçip karşısına kordonu kaç dk sonra kesiyorsunuz beyazlayınca dimiiiii demek nasıl olur bilmiyorum. Nasıl yapıyorlardır acaba onuda merak ediyorum
İlkinde o kadar acil oldu ki hiç onlara dikkat etmedim

Mide bulantı sanmıyorum neyinse belirtisi olsun birde hafifse.Kordon için bende çekinirdim bunu söylemeye doktora bence bu kadarına takılmamak lazım ama için rahat etmiyorsa sor içinde kalmasın

Canım zaten artık dikkat ediyorlarmış ona, düzenli kontrole gittiğiniz hastanelerde Gebe Okulu varsa mutlaka katılın, tavsiye ediyorum. Aklımızdaki bir çok sorunun cevabını orada veriyorlar, uzun uzun anlatıyorlar. Eğer kordon kısalığı yoksa, bebeğin solunumu iyiyse, tıbbi bir zorunluluk yoksa kordon beyaza dönene kadar bekliyorlarmış kesmek için. Eğer erken kesildiyse de hızlı kesilmesi gerektiği içindir diye anlattılar bize. Bide Şehir Hastaneleri "Bebek Dostu Hastane" olarak geçiyor. Yani bebeğe dair tüm iyilik halini gözetiyorlar, orada doğum yapacak annelerin içi rahat olsun.

İlaç kullanıyorsan yan etkisi olabilir eğer hafifse bence de bir sorun olmaz gibi. Kordon olayını da ben de soracağım, kordonu ne zaman kesiyorsunuz diye sormanın yanlış anlaşılacak bir tarafı yok bence. O kadar da alıngan olmasınlar be dkdjdk

Mıgde bulantısı bendede var artı bas agrısı

Ben de söyleyemezdim doktor tersleyebilir
Bu sefer doğumum da kordonu hemen kestirmediler ben de sordum ne oldu sorun mu var dedim ebeler söyledi kalp atışı bitsin öyle keseceksiniz dediler diğer doğumlarında farketmedim heralde yeni bir yöntem
Belki doktorunda uyguluyordur sorabilirsin kontrole gidince nasıl yapıyorsunuz öyle şeyler duyuyorum merak ettim kusura bakmayın gibi diyebilirsin
Mide bulantısı bence normaldir tuzlu kraker ye ben hep öyle yapıyorum

Kızlar bana da bi enerji geldi yani modum yüksek bi iş yapma aşkı var anlamadım doğuracak mıyım acaba

Kızlar merhaba ben elendim bugün ağustos annesi oldum ama sorun şu ki bebek emmiyor emmeyi bilmiyor gibi ve sürekli uyuyor memeyi kavrayamıyor çok canım sıkılıyor şırıngayla mama veriyoruz 2dir
Gözün aydın canım bir şekilde uyandırmanız gerekiyor hastanedeyseniz hemşirelerden yardım isteyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…