• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    187
Wallahi sinirden catliyorum annemin kayınvalidesi öldü annem gelemiycek doğuma ablamn kayinvalidesi köyden gelmiyor 2cocugu var çocukları bırakacak insan yok eltim Urfa'ya ailesinin yanına gidecek resmen kaldım ortada herkesin herseyine kostur dur sana bakacak insan yok delirmemek elde deyil ya 😡 bide aksi gibi ev arıyorduk kafamıza göre bulamamıştık ev bulduk ev taşıma ihtimalimiz var köşeye sıkıstım kaldım herşey üst üste geldi
Cenazeye gidip gelsin anlıyorum çok işi de olabilir ama rica et birkaç gün senle kalsın sonra yine cenaxe ile ilgilenmye dönebişir gibi geldi 🥲🥲

Kızlar selam. Bayadır buralarda olamadım. Yarın dolu dolu 40 haftalık oluyorum. 40+3 te sancım gelmezse suni veririz tatile gideceğim dedi doktor. Doktor mu değişsem niye tatile gidecek diye suni alıyorum🥲

Hmm demek ki aldığımız kiloyla alakası var. Biraz son haftalarda proteini arttırmak lazım birde bulgur pilavı hem çocuğa kilo aldırıyormuş hem de süt üretimine faydası oluyormuş
Bulguru bilmiyordum muz ve ceviz tüketiyorum hergün yumurta da yiyorum bakalım artık sağlıcakla gelsinler 🙏

Ben manuel almıştım sonrasında bebeğim yoğun bakıma girince elektrikli aldım bence pompa bulunmalı göğüste kalan sütü boşaltırsın ama doğumdan sonra ihtiyac doğrultusunda almak daha doğru benim manuel elimde kaldi zaten hastanede ihtiyaç olursa oradan veriyorlar
Bence kesinlikle olmalı, dün doğum yaptım. Bugün eve geldim ilk defa bir saat oldu kullanalı, keşke hastaneye de götürseydim dedim. Süt kanallarını çok iyi uyariyor

Kızlar çok teşekkür ediyorum yorumlarınız için genel mi spinal mi konusunda ben parmağımdan ameliyat olmuştum gerçekten çok korktum sakinleştirici verdiler o yüzden genel istiyorum mecburen, inşallah sağ salim kolay bi şekilde atlatırız son 4 gün kaldı 🙂 biraz da çok heyecanlı ve kaygılı bi insanım normalde de Allah hepimize cesaret versin Niqu Niqu @nlyzbn lotuscicegii lotuscicegii
Ben ilkini zorunlu genel anestezi oldum ama o kadar içimde kaldı ki ilk doğduğı an görememek sonra zaten ben uyanmadan küvöze almışlar gündüz 15 te doğan çocuğumu gece 2 de görebilmiştim genel beni mahvetmişti. Tamamen uyumak kolay ama sonrası zor. çok zoruma gitmişti bari doğduğında görseydim ilk ağlamasını bende duysaydım bu kadar içimde kalmazdı diye. O yüzden bu sefer spinal istiyorum bel ağrısı kalırsa diye korkularımda var ama o anı yaşamak istiyorum bu sefer ya. Bebeğimi görme heyecanı dışında bütün detaylar bu sefer hiç umrumda değil

Bak oğlum sözde babasıyla uyuyor minik için kalktım yedirmek için kameradan bakıyorum oğlum kalkmış eşim fosur fosur uyuyor girdim suyunu verdim sonrada odadan çıkamıyorum ağlıyor arkamca ya diyorum sen ne için burdasın hiç var ya hiç umursamıyor uyku düşgünü ailece hepsi🤦🏻‍♀️yani ondan eziyet çeksinler onlarda insan içine girince oğlum kızım demek kolay bazen çok işi kendim yapmıyorum anlasınki yetişmiyorum kendisi yapsın diye
Bende çok kıskancım evlatlarıma karşı hatta gebelikte büyük oğlum aşırı babasına düşgündü dedim acaba bana niye aynısını yapmıyor sonradan annem dediki sen riskli gebelik geçiriyorsun kaldırmadın gezdirmedin ondan gerçektende öyleymiş şimdi hiss ediyorum yavaştan bana çok bağlanıyor hele başkasının her gün sevmesine hiç yapamam bazen diyorum iyiki kv ayrı yaşıyorum ve iyiki soğuk biriler yoksa doğur ve çocuk onlara bağlansın deliririm🤨
Hic sorma canım ya
Sen yinede şimdilik çok kaldırma büyük oğlanı dikişlerimiz yeni
Öğleye kadar uyuduk uyandık şimdide evle ilgileniyorum ve kanamam hiç bitmiyor bazende başım dönüyor normal heralde bu durm

Kizlar selam aranızda ogretmen olan var mıydı? Bu seminer döneminde vs okula nasil bir dilekce verdiniz bir rapor sundunuz mu, Surec nasil ilerledi?

Hic sorma canım ya
Sen yinede şimdilik çok kaldırma büyük oğlanı dikişlerimiz yeni
Öğleye kadar uyuduk uyandık şimdide evle ilgileniyorum ve kanamam hiç bitmiyor bazende başım dönüyor normal heralde bu durm
Benim kanamam azalmış sanki ne güzel canım uyuyorsun sabah 8 ayaktayım gecede iyi uyumuyorum😒

Ben ilkini zorunlu genel anestezi oldum ama o kadar içimde kaldı ki ilk doğduğı an görememek sonra zaten ben uyanmadan küvöze almışlar gündüz 15 te doğan çocuğumu gece 2 de görebilmiştim genel beni mahvetmişti. Tamamen uyumak kolay ama sonrası zor. çok zoruma gitmişti bari doğduğında görseydim ilk ağlamasını bende duysaydım bu kadar içimde kalmazdı diye. O yüzden bu sefer spinal istiyorum bel ağrısı kalırsa diye korkularımda var ama o anı yaşamak istiyorum bu sefer ya. Bebeğimi görme heyecanı dışında bütün detaylar bu sefer hiç umrumda değil
Evet o duruma ben de çok üzülüyorum :( aslında en çok hak eden benim ama en son ben görücem bir de iyi mi değil mi onu da merak edicem
Eşim gelse aslında spinali düşünebilirim
İnşallah çok güzel olur bu sefer sizin için ❤
Bir de bebeği neden küvöze almışlardı ben o kısımları hiç düşünmüyorum çıkınca bebeğimi görücem inşallah

Evet canım hem genel bebek açısından da riskli belden uyusmada öyle aman aman bir bel ağrısı kalmıyor zaten

K Kiiraz nasılsın iyileşebildin mi🙏🏻 bebeğin nasıl? Doğumunu da merak ediyorum nasıldı şartlar iyi miydi merak ediyorum iyi olduğunda anlatırsın belki ♥️
İyiyim doğumum iyi geçti, epüdiral aldım rahat geçti. Ama sonrasında alışmak biraz zaman aldı, gaz sancısı var ve ağlıyor sık sık. Kucağımda sallıyorum, bu seferde kucağa alıştı🥹 Yemek yapacak halim vaktim olmuyo.. Başım ağrıyor sürekli uykusuzluktan, tam bir lohusayım anlayacağın.. Senin nasıl geçiyor, minik prenses Venüs kilo aldımı 😍❤️

Merhaba kızlar doğum yapan anneler bebişleri sağlıkla büyütün inşallah bizde bugun 37+2 olduk 2800 Gr geçen haftayla aynı kilo çıktı doktor 38 de alalım dedi tansiyondan dolayı gelişim anca bu kadar olur dedi 😔

Bi böyle temizlik aşkı geliyor son hafta 🌺🌺
Bende de şuan bıkkınlık bitkinlik üstümde kusmuklu esoflmanlarim bakımsız çökmüş gibiyim uykum var sütümü sagmam lazım sagasim yok eşime catasim var sebep bulamadım oturmuş gitar çalıp şarkı söyluyor güya bana söylüyor Muş
Soyledigi şarkılar sanki başka birine mi diye düşünüyorum bu lohusalık kapıya konulur şey değil
Ah bu ben kendimi nerelere koysami çaldı
beni biraz anlasana diyip bakıyor
😄😄😄 sizin ev ev değil

Merhaba NST'de bebeğin kalp atışları iyi çıkmazsa doğuma mı alıyorlar bilgisi olan var mı?
Evet ötle yapıyorlar diye biliyorum
Kızlar selam. Bayadır buralarda olamadım. Yarın dolu dolu 40 haftalık oluyorum. 40+3 te sancım gelmezse suni veririz tatile gideceğim dedi doktor. Doktor mu değişsem niye tatile gidecek diye suni alıyorum🥲
Selamm bu saatten sonra doktor niye değiştiriyorsun anlamadım. Hem 40 hafta olmuşsun artık kendi gelmezse suni verirler. Doktor tatile çıkmasa bile riskli bence

Merhaba kızlar doğum yapan anneler bebişleri sağlıkla büyütün inşallah bizde bugun 37+2 olduk 2800 Gr geçen haftayla aynı kilo çıktı doktor 38 de alalım dedi tansiyondan dolayı gelişim anca bu kadar olur dedi 😔
Merhabaaa
Tam gün verdi mi, tam 2800 doğmuyorlar haberin olsun. Biraz şiş oluyorlar filan

😄😄😄 sizin ev ev değil

Selamm bu saatten sonra doktor niye değiştiriyorsun anlamadım. Hem 40 hafta olmuşsun artık kendi gelmezse suni verirler. Doktor tatile çıkmasa bile riskli bence
Neyseki tekrar NST'ye gönderdi doktor Allah'a şükür ki bu sefer iyi çıktı, bebek uyuyuncada kötü çıkabiliyormuş, şekerli bir şeyler yiyip içtim iyi çıktı şükür ama bir ara sancı 40'a kadar yükseldi ben dedim herhalde haftaya doğururum 🫣 çünkü sık olmasada arada hissediyorum ağrım oluyor

😄😄😄 sizin ev ev değil

Bende şüphe ediyorum bazen😅😅😅

Back
X