2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    187
Herkes 10 eylülü mü bekledi şimdi bizde 8i 15ine manifestlemiştim olmadı ya
Valla bende 15 der diye düşünüyordum
Evet yaaa dimi diğer gruptaydık. Ne çabuk geçti geçmiyor dedim ama geçti kızz

Kız maşallah ne güzel doğuruyorsunuz böyle okuyunca sesi hoş geliyor normal doğursaydım diyorum ama zordur tabi. Tebrik ederim allah analı babalı sağlıkla büyütsün

Kızlar ben şaka maka tırsmaya başladım.sütüm olacak mı emecek mi ya emmezse.. sürekli bunları düşünüyorum. İlk doğumda bunları düşünmeye fırsatım olmamıştı. Acil doğum olmuştu bodozlama sürece dalmıştım. Şimdi gerçekten ilk gibi tırsmaya başladım

Ben de vakit yaklaştıkça doğumdan korkuyorum. Canım çok tatlı , yırtılma vs olayını düşününce kafayı yicek gibi oluyorum. Bazen ise sezeryan mı tercih etsem diyorum, sırf korktuğum için... Çabucak olsa bitse de ne olduğunu anlamadan hayırlısıyla kucağımıza alsak...

ya tarih belli olunca da çok mu çabuk oldu diye düşünmeye başladım dengesiz oldum ya. Su gibi gelsin geçsin hiç anlamayalım ya

Bende öncekinde ekim annesi olacakkennnn eylül annesi olmuştum. Çok sevdim eylül anneliğini bi daha yaptım
Benim planımda ikinci çocuk yoktu işin kötüsü ilkokula başladığı haftaya doğum denk gelmesi. Denk getirmeye çalışsan gelmezdi valla çok tedirginim oğlum iki senedir anaokuluna gittiği için okul kültürüne alışkın ama yine de zorlanırsak bittik yani

Sizce mama vermek ekstra iyi mi bana diyorlar ki keşke mama da versen daha çok kilo alır. Yani Bebek şuan sağlıklı gibi kilo alsın diye mama vermeli miyim?
Bence verilmemeli sütüm yeterli gelse ben vermesdim kilosu önemli değil sağlıklı büyümesi önemli. Benim kızım emmedi

bugün ebebekten bestlak damla aldım bana ilk doğımda baya iyi gelmişti şimdiden başlıcam bence al başla sende 500 tl olmuş ama

Ya doğru unutmuşum, lohusalıkta herşeyi daha çok unutuyorum sizdede öylemiii

Senin bebişi çok merak ediyorum ya, çok minnak bir prenses diye hayal ediyorum inşaallah güzelce almıştır kilosunuu. Ebe araştırabilirsin hala, çok faydaları oluyor

Kızlar gündelik işlerinizi yemeklerinizi yapabiliyomusunuz çok zorlanıyorum ben ya dinlenene nefes neşede bide bende kilo çok eşlerinizin yemeği çayı hizmetini aksatıyor musunuz ben yapamıyorum git annen versin diyorum

Çok unutuyorum ben de kelimeleri bile unutuyorum :’(
Minicik bir şey evet benimki uyuyor hep uyumadığı zaman ıkınmakla meşgul gazı var ayyy hiç ebe bulacak randevu yapacak kendimi anlatacak enerjim yok canım..

Kızlar benim sancılarım akşamüstü dayanılmaz oldu 2dkda bire düştü ve 0 açılma. Doktorum bu sancıya açılamanın olması lazımdı dedi mecburi sezaryene aldılar 4 saat önce doğdu bebeğim zaten strese girip kakasını da yapmış her şeyde bir hayır vardır. Rabbim sizlere de kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…