Valla bende 15 der diye düşünüyordumHerkes 10 eylülü mü bekledi şimdibizde 8i 15ine manifestlemiştim olmadı ya
Evet yaaa dimi diğer gruptaydık. Ne çabuk geçti geçmiyor dedim ama geçti kızzOy maşşalah ne güzel bide insanı. Bi tarihi olması güzel ya bizlerde tık ya inşallah 40 lara kadar beklemeyiz seninle tarihlerimiz aynı diğer grubtan beraber geldik
Normal doğuranlar olarak buradayız bakalım pazartesi doktorum ne dicek kilosundan dolayı eğer gelmezse sezeryan dedi ama yapacaklarını sanmıyorum
Kız maşallah ne güzel doğuruyorsunuz böyle okuyunca sesi hoş geliyor normal doğursaydım diyorum ama zordur tabi. Tebrik ederim allah analı babalı sağlıkla büyütsünKızlar benim gece nişanım geldi demiştim 4 gibi sabah 7.15 de suyum geldi 8 de hastaneye geldik 11.24 de kızım kucağımdaydı çok yorgunum çok hızlı bi doğum oldu ama ebe beni Epidural almamaya ikna etti gerçi alsam da en zor kısmı en sondu benim için ıkınma konusunda biraz zorlandım ama çok şükür hepsi bitti sona kalırım diyordum ama İdil kuşum 37+5 de gelmeyi tercih etti göğüs ucum çok yok ememiyor mama verecz sanırım hayırlısı olsun
Neyse en azından eylül anası olabildik o açıdan bakalımValla bende 15 der diye düşünüyordum
Evet yaaa dimi diğer gruptaydık. Ne çabuk geçti geçmiyor dedim ama geçti kızz
Bende öncekinde ekim annesi olacakkennnn eylül annesi olmuştum. Çok sevdim eylül anneliğini bi daha yaptımNeyse en azından eylül anası olabildik o açıdan bakalımöncekinde mayıs olacaktı mart annesi oldum
Kolaylıkla tek nefeste bebişini kucağına almak nasip olsun canım benimSlm kızlar bugun gunduz suyum geldı az az hastaneye gıttım yatısımı yaptılar gece suni sancı verecekler sabaha kadar dualarınızı eksık etmeyin lutfen
Ben de vakit yaklaştıkça doğumdan korkuyorum. Canım çok tatlı , yırtılma vs olayını düşününce kafayı yicek gibi oluyorum. Bazen ise sezeryan mı tercih etsem diyorum, sırf korktuğum için... Çabucak olsa bitse de ne olduğunu anlamadan hayırlısıyla kucağımıza alsak...Kızlar ben şaka maka tırsmaya başladım.sütüm olacak mı emecek mi ya emmezse.. sürekli bunları düşünüyorum. İlk doğumda bunları düşünmeye fırsatım olmamıştı. Acil doğum olmuştu bodozlama sürece dalmıştım. Şimdi gerçekten ilk gibi tırsmaya başladım
ya tarih belli olunca da çok mu çabuk oldu diye düşünmeye başladımBen de vakit yaklaştıkça doğumdan korkuyorum. Canım çok tatlı , yırtılma vs olayını düşününce kafayı yicek gibi oluyorum. Bazen ise sezeryan mı tercih etsem diyorum, sırf korktuğum için... Çabucak olsa bitse de ne olduğunu anlamadan hayırlısıyla kucağımıza alsak...
Ebeler istemiyoruz pompa dediler ama bilemiyorum canım ben gene de denicemEtkisi olmuyo mu
Amin canım inşallahKız maşallah ne güzel doğuruyorsunuz böyle okuyunca sesi hoş geliyor normal doğursaydım diyorum ama zordur tabi. Tebrik ederim allah analı babalı sağlıkla büyütsün
Benim planımda ikinci çocuk yoktuBende öncekinde ekim annesi olacakkennnn eylül annesi olmuştum. Çok sevdim eylül anneliğini bi daha yaptım
Bence verilmemeli sütüm yeterli gelse ben vermesdim kilosu önemli değil sağlıklı büyümesi önemli. Benim kızım emmediSizce mama vermek ekstra iyi mi bana diyorlar ki keşke mama da versen daha çok kilo alır. Yani Bebek şuan sağlıklı gibi kilo alsın diye mama vermeli miyim?
bugün ebebekten bestlak damla aldım bana ilk doğımda baya iyi gelmişti şimdiden başlıcam bence al başla sende 500 tl olmuş amaKızlar ben şaka maka tırsmaya başladım.sütüm olacak mı emecek mi ya emmezse.. sürekli bunları düşünüyorum. İlk doğumda bunları düşünmeye fırsatım olmamıştı. Acil doğum olmuştu bodozlama sürece dalmıştım. Şimdi gerçekten ilk gibi tırsmaya başladım
Ya doğru unutmuşum, lohusalıkta herşeyi daha çok unutuyorum sizdede öylemiiiİstedim oyaladılar ya tam vereceklerdi doğum başladıbir alamadım epidurali üzüldüm baya..
benimkinin kucak isteyecek kadar dünyayla bağı yok
ebe hiç araştırmadım başvurmadım öyle kaldı erken suyum gelince. Hastaneyi arıyorum ateşi yok gelme diyorgidemiyorum takip için. 18ini bekliyorum
Çok unutuyorum ben de kelimeleri bile unutuyorum :’(Ya doğru unutmuşum, lohusalıkta herşeyi daha çok unutuyorum sizdede öylemiii
Senin bebişi çok merak ediyorum ya, çok minnak bir prenses diye hayal ediyoruminşaallah güzelce almıştır kilosunuu. Ebe araştırabilirsin hala, çok faydaları oluyor
Canımı kolayklıkla kucağına al inşallahSlm kızlar bugun gunduz suyum geldı az az hastaneye gıttım yatısımı yaptılar gece suni sancı verecekler sabaha kadar dualarınızı eksık etmeyin lutfen
Epidural ve sonda diyecektimBen çok korkuyordum korkanlar için yazıyorum epidural ve sonra hiç acıtmıyor sadece ameliyat yeri ağrım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?