2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    187
Kızlar günaydıııın, ben 5 eylülde sezaryenle doğum yaptım. ama hala 1 damla sütüm gelmedi. Sizce normal mi? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Doğum yapan yada haftası benden ileri olan arkadaşlar biz şuan 37+3 üz karnınız inmiş miydi benimki hala top gibi yukarda duruyor ne zaman iner acaba gerçekten çok yoruldum
İndiği zaman anlarsınız nefesiniz daha rahat çıkar bebek hareketleri daha aşağıda hissedilir. Benim haftam sizden önce ama 35+4 erken doğum yaptım Eylül annesi olmam gerekirken ağustos bebeği annesi oldum. Bebek geleceği zamanı kendisi seçiyor umarım sağlıkla kavuşursunuz

Canım bende 6 eylülde dün doğum yaptım ama gelmiyor ve normal doğurdum ama yok nasıl besliyorsun
canım bende de gelmemişti üçüncü dördüncü gün anca geldi bolca sağım yaptım incir hurma bestlak damla malt içeceği bol su ne varsa denedim ve oğlum yoğun bakimdaydi ağlaya ağlaya yaptım sagımlari zor bir psikoloji o yüzden ne imkanın varsa her şeyi dene tüm tuşlara bas he birde dutlu üzümlü hoşaf bulgur pilavı yedim tabi bu süreçte gelene kadar yoğun bakımda mama verdiler gerektiği yerde mama kullanılmalı

bugün ebebekten bestlak damla aldım bana ilk doğımda baya iyi gelmişti şimdiden başlıcam bence al başla sende 500 tl olmuş ama
Ya onu bende düşündüm. Yarın eczaneden alıp başlayayım deidm. İlk doğumda bendede çok işe yaramıştı. Bide bugün böyle sızı var gibi göğüslerimde kaşınıyor gibi. İnşallah hazırlıktır
Valla olduğu kadar. Özellikle yemek yapmak çok zor geliyor. Çayı geçtim

Kızlar günaydıııın, ben 5 eylülde sezaryenle doğum yaptım. ama hala 1 damla sütüm gelmedi. Sizce normal mi? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Günaydınn
Benim ilk doğumda 3 gün sonra gelmişti. Sağım yapmanı tavsiye ederşm. Bide erik hoşafı, bestlak damla, dereotu, sabah kahvaltılarında mutlaka kaynamış yumurt tahin pekmez. Bunlara dikkat etmen lazım. Bide temas+uyku çok önemli

Canım mama ne kadar veriyorsun 3 saatten bir?

Evet canım tahmin edebiliyorum zor olur bence de kimisi hevesleniyorda ben hiç heves etmedim tanidigim bir hemşire abla vardı o çok yakiniyordu dubleks evden
Benim kaynımda çok hevesli dubleks istiyor her türlü zor fatura çok fazla geliyor yukarı ısınmıyor mecbur çocuğun odasına birde petek yakıyorum masraf resmen

Benim kaynımda çok hevesli dubleks istiyor her türlü zor fatura çok fazla geliyor yukarı ısınmıyor mecbur çocuğun odasına birde petek yakıyorum masraf resmen
Hem aşağıda hem yukarda tuvalet banyo zor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…