2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    187
Bi girdim doguran dogurana kızlar maşallah eylul annesi olarak eylulun ortasinda herkesin bebegi doğmuş olacak bende de sancılar basladi yaa sığmıyor farkediyorum artik bakalim 10 eylülde randevum var inşallah doğuma demez bu hafta içi daha cok dogum olacak masallah

Arkadaşlar bebegım yoğun bakım küvezinden çıktı ama gögsümü emmiyor orda biberona alıştırmışlar napacam sağmaktan uçları yara oldu

Benim kaynımda çok hevesli dubleks istiyor her türlü zor fatura çok fazla geliyor yukarı ısınmıyor mecbur çocuğun odasına birde petek yakıyorum masraf resmen
Ay Benmde hep hayalım dublex ev ama bu şeylerini hiç düşümnmemiştim işimden dolayı iki katlı olursa yukarıyı atölye yaparım diye düşünmüştüm

Arkadaşlar bebegım yoğun bakım küvezinden çıktı ama gögsümü emmiyor orda biberona alıştırmışlar napacam sağmaktan uçları yara oldu
İnternette görmüştüm. Memeyi tutturup kenarından şırınga ile süt damlatıyorlardı. Bebek emmeye öyle öyle alışıyordu. Bi araştır istersen. Yöntemin adı ne bilmiyorum ama

Sallamadan nasıl uyuyacak ki? Çevremdeki herkes sallayarak uyutuyor , 2-3 yaşındaki çocuklarını bile sallıyorlar.
Ben hiç sallamıyorum iki bebeğimi de. Alıştırırsan sallanmak ister. Emziriyorum gazını çıkarıyorum sırtına dokunuyorum arada öyle uyuyor kucağımda sonra bırakıyorum beşiğe. Büyüğü yani 1,5 yaşındakini de öyle yapıyordum smdi yanına yatınca uyuyor hiçbir zaman sallamadım çok sağlıklı değil sallamak beyinleri için. Ama her çocuk farklı tabii bazıları daha zor uyur

Zor olmazmı daha yeni evi temizledim ev yine gözüme kirli geliyor
Benim dublex değil yine de temizlik yapmam gerekiyor sürekli yaa rahat edemiyorum azıcık toz olsa ne olacak ama olmuyor mutlu olamıyorum. İlla temizleyip oturacağım huzur geliyor her yer temizken. Çok yoruluyorum ama

Ben de gelsin istiyorum malt içeceği bestlak alayım. Aynen zorunlu hallerde mama şart maalesef teşekkür ederim bebişlerimizin bol sütlü günleri olsun

Ay Benmde hep hayalım dublex ev ama bu şeylerini hiç düşümnmemiştim işimden dolayı iki katlı olursa yukarıyı atölye yaparım diye düşünmüştüm
Yok canım hayal edicek bir durum olmuyor içine girince çocuğum olmadan önce katlanıyordum evin işine severim temizlik yapmaya ama çocuk olduktan sonra çok zorlandım

50 CC içiyor canım arada göğüs ucum büyük sıkıntı oluyor sütümü sağıp veriyorum
Ne kadar sağıp veriyorsun?birde hangi mama?ben optipro veriyorum ama sanki doymuyor yarın sağlık ocağında kontrölü var bakalım kilo almışmı o zaman anlıcam yarayıp yaramadığını

Sallamadan nasıl uyuyacak ki? Çevremdeki herkes sallayarak uyutuyor , 2-3 yaşındaki çocuklarını bile sallıyorlar.
Bende öyle sanmıştım olmuyor diye ama ilk çocuğumda salladım şimdi 18 aylık kendi büyük yatağına geçirdim uyumuyor orda çok zorlanıyoruz illa diyor salla beni onunla aynı ayda bebekler var ilk günden anneler sallamadı ondan sorunsuz şimdi büyük yatakta uyuyorlar..şimdi bebeğimi ben sallamıyorum kendi uyuyor İn şa Allah hep böyle devam ederim

Benim yine sabahtan bu yana misafirim var kv kız kardeşi ve erkek kardeşi yoruluyorum vallahi
Daha 40 günün olmadı ne misafiri yok ben sözümü önceden dedim kendime yemeği zor yapıyorum iki çocukla hiç kolay diğil Allah sabır versin sana canım

Benim dublex değil yine de temizlik yapmam gerekiyor sürekli yaa rahat edemiyorum azıcık toz olsa ne olacak ama olmuyor mutlu olamıyorum. İlla temizleyip oturacağım huzur geliyor her yer temizken. Çok yoruluyorum ama
Yorulursun tabi toz olması imkansız zaten benim oğlan yerde sürünüyor resmen ben dahada zayıflıcam bu gidişle yukarı aşağı spor yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…