2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Selam canlar ben pek giremiyorum
Herkes doğurdu sanıyorum
Bizimde gaz sancılarımız oluyor genel olarak bir sikintimiz yok
Kırk mevlidi yapılacak kırki çıkınca onun için magnet yada başka bişi siparişi verecem ama fırsat olmuyor
Ben bu gösterişli dini ritüelleri de pek sevmiyorum açıkçası ama kaynanamida kırmak istemedim
Geceleri uyumamak yorucu Bebek uyuyunca uyuyacam ama çalışma hayatimla alakalı işlerde bazen sorunlar var örneğin bir iş kazası olmuş uyuduğum için ortalık birbirine karışmış hala halledemedim buyuk ihtimalle cezalı duruma düşecem
Velhasil doğuran annelik yapan varlık gerçekten çok kutsal kendi kiymetinizi bilin

Gittim balım enfeksiyon yok ama nemli bırakmışsın dedi batikonla pansuman yap dedi ilaç vs bişe vermedi
Kuzum pijama ve iç camasi konusunda hep yüzde yüz pamuklu kullanmN lazım LC den aldığım üç takımı da giyemedim terletti yara yerimi sızlatti bir baktım yüzde yüz pamuk değil giymedim daha da

Arkadaşlar merhaba, doğumdan bu yana buraya yazamadım. Diğer bir başlığa konu açtım meme reddi ile alakalı. Bilginiz varsa oraya yazabilirseniz çok sevinirim

Canimm seni çok iyi anlıyoruz. Gaz için özel bir sey yaptın mı bitki çayları iyi gelir kimyon iyi gelir sen icsen bebeğine de geçer

Çok teşekkür ederim, toparladım biraz.. İç dökme mi, lohusalıkmı ne yaşadım bilmiyorum. Oğlumu emzirmiyorum artık, mama veriyorum. Gazı hala var, özel damlalar kullanıyorum biraz rahatlatıyor ama var hala.. Herkes 40 ı çıkana kadar dayan sonra düzelir diyor, umarım öyle olur. Yemekten sonra gazını çıkarmıyo veya çok nadir çıkarıyor, her pozisyonu deniyoruz: sırtını sıvazlama/hafif vurma, dik durma,... Zor bir süreç umarım çabucak atlatırız..

Kızlar benim dikiş yerlerim şişti neden olur bu ya ?
Benim ödemden dolayı sarktı öyle bi şişlik vae.Kızarıklık var mı
Kız ben sadece kantaron yağı sürdüm hiç te sıkıntı olmadı yaram iyileşti hemen. Hatta banyoda falan bant bile kullanmadım
İyileşti benimde ama krem sürüyorum yinede. Krem çatlaklara iyi geliyormuş. Belki işe yarar dedim

Biz 5 gün önce filan gidip verdik canım sen karar verdim mi doğum şekline
Hayır ama gittikçe sezeryana yaklaşıyorum pztsi demek tamam desem o zaman alacaktı şimdi tekrar gitmek zorunda kalıcam cmtsi günü pazartesi günü de sezeryan tam 39+4 olucam başka ile gidiyorum o yüzden biraz sıkıntı o güne kadar normal doğum başlarsa belki bir cesaret ama başlamazsa daha fazla beklemek istemiyorum

Benim ödemden dolayı sarktı öyle bi şişlik vae.Kızarıklık var mı

İyileşti benimde ama krem sürüyorum yinede. Krem çatlaklara iyi geliyormuş. Belki işe yarar dedim
Kızarıklık yok canm dikiş olan bölge de şişlik var. Sarktı diyince benim karnım resmen hamile gibi duruyor ya 7kilo vermişim ama karnımı bir görsen resmen hamile dersin bu karnimiz ne zaman sertlesiyodu lıngır lıngır resmen biran önce gitsede pantolonlarimi giyebilsem hamilelikte giydiğim taytı giyiyorum hala

Arkadaşlar merhaba, doğumdan bu yana buraya yazamadım. Diğer bir başlığa konu açtım meme reddi ile alakalı. Bilginiz varsa oraya yazabilirseniz çok sevinir
Serçe parmağınızı emzirerek yandan şırıngayla süt vermek ekstra olarak memeyi her zaman bebeğe yenidoğduğunda vermek süt gelmiyorsa süt gelmediği için bırakmaması için emmeyi yukardan şırıngayla 2 dkda 1 dkda 1 sürekli değil memeye süt ya da mama damlatmak bunu ilk 3-4 gün yapacaksınz sonra bebeğiniz sizi emdiği için zaten sütünüz gelcek 4. Gün süt geliyor anneler öncesi kolostrum bunu yapın 3 gün öğrenin lütfen şırıngayla vermeyi

Hatırladıklarının hepsi doğru ve ben senin hafızana hayranım :) Kontrole gitmiştik, Nst'de kalp atışları düşmeye başladı bir anda doğumhaneye çıkardılar, orada da Nst bağladılar, ultrason çekeceklerdi ama kalp atışları hızla düşmeye devam edince 10dk içinde ameliyathanede uyuşturulmuş halde buldum kendimi. Meğer kordonu boynuna dolamış. Herşey 1 saat içerisinde oldu ve bitti. Çok şükür oradan ikimiz de sağ çıktık. Daha önce de yazmıştım, bebekler kendisi belirliyor geleceği tarihi, geliş şeklini. Biz sadece izliyoruz :)

Sanırım yazımı okumadınız. Sütüm var, 15.gündeyiz 13 gündür şırınga ile besliyorum serçe parmağımı emdirerek. Hiç biberon veya emzik kullanmadım. Ama yine de memede huzursuz emmiyor uyuyor bir iki emip bırakıyor. Sorunum bu.

Gazi olabilir mi annesi kıvranıyormu emerken? Uykuya çok meyilli oluyorlar beslemeden önce altını açsan karnına falan masaj yapsan

Sen ve bebek için en kolayı olur canım inşallah

Çayı nerden aldınız adı vs var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…