- 24 Şubat 2021
- 1.995
- 2.555
- 83
Canım doktorun muhakkak görsün enfeksiyon ciddi bir durum taburcu olurken antibiyotik vermedi mi?Nasıl geçer ki bu büyük ihtimal dediğin gibi enfeksiyon kaptı yarın olmazsa bı göstereyim
Canım acaba sezeryan günü mü kanlar alındı yoksa bir gün önce miGünaydın canım ben tok gitmiştim sorun olmadı kan değerlerine bakılıyo şeker vs değil
Gittim balım enfeksiyon yok ama nemli bırakmışsın dedi batikonla pansuman yap dedi ilaç vs bişe vermediCanım doktorun muhakkak görsün enfeksiyon ciddi bir durum taburcu olurken antibiyotik vermedi mi?
Kuzum pijama ve iç camasi konusunda hep yüzde yüz pamuklu kullanmN lazım LC den aldığım üç takımı da giyemedim terletti yara yerimi sızlatti bir baktım yüzde yüz pamuk değil giymedim daha daGittim balım enfeksiyon yok ama nemli bırakmışsın dedi batikonla pansuman yap dedi ilaç vs bişe vermedi
Ah canım benim kendini salma… evet gerçekten çok zor çok haklısın. Bebeğin için biraz sabret ev işlerini yemeği falan bırak o uykuya geçince beş dk bile olsa dinlenmeye çalışallah yardımcın olsun
Canım benim.. anlıyorum seniben de bittim tükendim. Haziran çiçeğinin dediği gibi bebeğin uyuduğu her dkyı değerlendir uyu çok iyi gelecek. Uykusuzluk bizi daha da tükendiriyor her şey çok zorlaşıyor duygusallaşıyorux da.. lütfen kendini bırakma. benim kızım da gazlı gaz için çözüm bulursan yaz buraya
Canimmseni çok iyi anlıyoruz. Gaz için özel bir sey yaptın mı bitki çayları iyi gelir kimyon iyi gelir sen icsen bebeğine de geçer
Çok teşekkür ederim, toparladım biraz.. İç dökme mi, lohusalıkmı ne yaşadım bilmiyorum. Oğlumu emzirmiyorum artık, mama veriyorum. Gazı hala var, özel damlalar kullanıyorum biraz rahatlatıyor ama var hala.. Herkes 40 ı çıkana kadar dayan sonra düzelir diyor, umarım öyle olur. Yemekten sonra gazını çıkarmıyo veya çok nadir çıkarıyor, her pozisyonu deniyoruz: sırtını sıvazlama/hafif vurma, dik durma,... Zor bir süreç umarım çabucak atlatırız..Kiraz canım erkek bebeklerde gaz sancısı daha çok oluyor bir iki aydan sonra azalıyor. Gaz damlası al kullan ebebektr falan var. Kendin de her tükettiğin gıdaya kimyon kat demleyip iç. Erkek bebek olduğu için rezene önermiyorum. Bebise bol bol masaj yap. Birde her ağladığında emziriyorsan da gaz yapar beslenme saatlerini düzene koymalısın. Gaz kemerleri çorapları falanda var ebebekte onlarında deneyebilirsin
Benim ödemden dolayı sarktı öyle bi şişlik vae.Kızarıklık var mıKızlar benim dikiş yerlerim şişti neden olur bu ya ?
İyileşti benimde ama krem sürüyorum yinede. Krem çatlaklara iyi geliyormuş. Belki işe yarar dedimKız ben sadece kantaron yağı sürdüm hiç te sıkıntı olmadı yaram iyileşti hemen. Hatta banyoda falan bant bile kullanmadım
Biz 5 gün önce filan gidip verdik canım sen karar verdim mi doğum şeklineCanım acaba sezeryan günü mü kanlar alındı yoksa bir gün önce mi
HayırBiz 5 gün önce filan gidip verdik canım sen karar verdim mi doğum şekline
Kızarıklık yok canm dikiş olan bölge de şişlik var. Sarktı diyince benim karnım resmen hamile gibi duruyor yaBenim ödemden dolayı sarktı öyle bi şişlik vae.Kızarıklık var mı
İyileşti benimde ama krem sürüyorum yinede. Krem çatlaklara iyi geliyormuş. Belki işe yarar dedim
Serçe parmağınızı emzirerek yandan şırıngayla süt vermek ekstra olarak memeyi her zaman bebeğe yenidoğduğunda vermek süt gelmiyorsa süt gelmediği için bırakmaması için emmeyi yukardan şırıngayla 2 dkda 1 dkda 1 sürekli değil memeye süt ya da mama damlatmak bunu ilk 3-4 gün yapacaksınz sonra bebeğiniz sizi emdiği için zaten sütünüz gelcek 4. Gün süt geliyor anneler öncesi kolostrum bunu yapın 3 gün öğrenin lütfen şırıngayla vermeyiArkadaşlar merhaba, doğumdan bu yana buraya yazamadım. Diğer bir başlığa konu açtım meme reddi ile alakalı. Bilginiz varsa oraya yazabilirseniz çok sevinir
Hatırladıklarının hepsi doğru ve ben senin hafızana hayranım :) Kontrole gitmiştik, Nst'de kalp atışları düşmeye başladı bir anda doğumhaneye çıkardılar, orada da Nst bağladılar, ultrason çekeceklerdi ama kalp atışları hızla düşmeye devam edince 10dk içinde ameliyathanede uyuşturulmuş halde buldum kendimi. Meğer kordonu boynuna dolamış. Herşey 1 saat içerisinde oldu ve bitti. Çok şükür oradan ikimiz de sağ çıktık. Daha önce de yazmıştım, bebekler kendisi belirliyor geleceği tarihi, geliş şeklini. Biz sadece izliyoruz :)Daha zamanı var bence bir kendine gel toparlan her şey düzene girer zaman geçtikçeneden sana sancı vermeyip sezaryene aldılar zaten sancın da vardı senin ve daha önce doğum da yapmıştın diye hatırlıyorum merak ettim neyse yazamazsan sorun değil daha yeni doğurdun dinlen çokk geçmiş olsun tekrar tebrik ediyorum bebeğini öp kokla bol bol oh miss en güzeli onun kucağında olmasın
Sanırım yazımı okumadınız. Sütüm var, 15.gündeyiz 13 gündür şırınga ile besliyorum serçe parmağımı emdirerek. Hiç biberon veya emzik kullanmadım. Ama yine de memede huzursuz emmiyor uyuyor bir iki emip bırakıyor. Sorunum bu.Serçe parmağınızı emzirerek yandan şırıngayla süt vermek ekstra olarak memeyi her zaman bebeğe yenidoğduğunda vermek süt gelmiyorsa süt gelmediği için bırakmaması için emmeyi yukardan şırıngayla 2 dkda 1 dkda 1 sürekli değil memeye süt ya da mama damlatmak bunu ilk 3-4 gün yapacaksınz sonra bebeğiniz sizi emdiği için zaten sütünüz gelcek 4. Gün süt geliyor anneler öncesi kolostrum bunu yapın 3 gün öğrenin lütfen şırıngayla vermeyi
Gazi olabilir mi annesi kıvranıyormu emerken? Uykuya çok meyilli oluyorlar beslemeden önce altını açsan karnına falan masaj yapsanSanırım yazımı okumadınız. Sütüm var, 15.gündeyiz 13 gündür şırınga ile besliyorum serçe parmağımı emdirerek. Hiç biberon veya emzik kullanmadım. Ama yine de memede huzursuz emmiyor uyuyor bir iki emip bırakıyor. Sorunum bu.
Sen ve bebek için en kolayı olur canım inşallahHayırama gittikçe sezeryana yaklaşıyorum pztsi demek tamam desem o zaman alacaktı şimdi tekrar gitmek zorunda kalıcam cmtsi günü pazartesi günü de sezeryan tam 39+4 olucam başka ile gidiyorum o yüzden biraz sıkıntı o güne kadar normal doğum başlarsa belki bir cesaret ama başlamazsa daha fazla beklemek istemiyorum
Göbeği daha dün düştüğü için karnına çok masaj da yapamıyordum. Bugün inşallah banyosunu yaptırıp deneyeceğimGazi olabilir mi annesi kıvranıyormu emerken? Uykuya çok meyilli oluyorlar beslemeden önce altını açsan karnına falan masaj yapsan
Çayı nerden aldınız adı vs var mıMerhaba benim bebeğim de sınırda doğdu insanların saçma sapan söylediklerini önemseyip üzülmeyin bence neden gelişmesin büyümesin sabit mi kalacak bebek
Bestlak damla ve süt arttırıcı çay içiyorum ben baya faydası oluyo gibi bir de bol su, uyumak
Mama da verebilirsiniz biberon tutuyosa
Hiç dert etmeyin büyür zamanla
Çayı nerden aldınız adı vs var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?