Ödemdir oo ben eve geldiğim ilk gün tartildigimda 3kilo gitmişti hani bebeğin suyu eşi nereye gitti nasıl 3kilo vermiş olabilirm diye düşünüyordum sonradan ödemler gitti sanırım ayaklarım falan davul gibiydi.Benimde göbek sarktı dikşlerin üstüne. Bence ödemdir seninkide. 7 kilo iyi gitmiş yaaa. Ben 3200 çocuk doğurdum tartıda 72 den 70 e düştüm nasıl olabikir yaaayarın sabah bi daha tartılcam
Evet aynen bekle ki bıraksın da uyuAy aynı şeyi düşünüyorum bugün afakanlar basmaya başladı bana. Belim sırtım heryerim ağrıyor. Birde her emzirme 30-40 dk. Nolcak böyle ya
Kendi uyanıyorsa oda güzel. Bazen emiyor uyuyakalıyor bazen gazı oluyır kıvranıyor. Değişiyor yani.Ya sizin bebekler gece 30 40 dk beslenince hemen uyuyor mu benimki yarım saat meme de duruyor sonra bi tur mama veriyorum üstüne geri uykuya geçirmem onu toplam bir buçuk saatimi alıyor ne anladım ben işten dedim en sonunda annem de biz sizi kaldırmazdık dedi bende kaldırmıyorum artık benim kızım 3 saat sonra beni uyandırıyor
zor uyandırıyorum. Altını değiştirmekte buldum çözümü. O zaman bizimki uyanıyor. Bide burnunu sıkıyorum. Emmesi de ortalama 30 dk oluyor yineBebeğini 2 saatte bir uyandırabiliyor musun ben uyandıramıyorum ya bir de kaç dk emziriyorsun
Bende ilk defa duydum ama umarım kötü bi şey değildirKizlar nasılsınız ben iyi değilim bugün doktor kontrolumuz vardi bingildak darmis nöroloji ile takip edilecek ve bu konuda hep kötü sey duydum canim acayip skkn baya hastanelerde olcaz cok kafama taktım
Bizimki gece uyumadigi için uyasada hemen uyandığı için iki saatte bir emmiş oluyor gündüzde ise dalmazsam hemen emziriyorum bir emzir sora gazı sora çişi sora hickiririgi az bişi daha emzirmesi uyutmasi heralde bir yada bir buçuk saat sürüyor
Kirgiz kız öyle bakimliydi ki off ne bilim ya takilmam böyle şeylere ama galiba çok paspal oldum
Tek diğilsin emin ol arkadaşlarımın durumuna bakıyorum eskisi gibi bakımlı olmak istiyorum sonra kardeşimi arıyorum bana diyor şimdilik öyle emin ol gecicekBizimki gece uyumadigi için uyasada hemen uyandığı için iki saatte bir emmiş oluyor gündüzde ise dalmazsam hemen emziriyorum bir emzir sora gazı sora çişi sora hickiririgi az bişi daha emzirmesi uyutmasi heralde bir yada bir buçuk saat sürüyor
Kirgiz kız öyle bakimliydi ki off ne bilim ya takilmam böyle şeylere ama galiba çok paspal oldum
İlk defa duyuyorum canım İn şa Allah korktuğun gibi olmaz iyi düşünki iyi olsunKizlar nasılsınız ben iyi değilim bugün doktor kontrolumuz vardi bingildak darmis nöroloji ile takip edilecek ve bu konuda hep kötü sey duydum canim acayip skkn baya hastanelerde olcaz cok kafama taktım
Canım öyle olunca baş pamagini bebeğin alnına koy ve bebeği biraz yukarı doğru kaldır hava alsinKızımı emzirirken boğazına süt kaçtı bu 2dir oluyor ama bu sefer çocuk resmen elimde morardı kaldı kafayı yiycektim hala Elim ayağım titriyor insan kendi çocuğu olunca kitlenip kalıyor sırtına falan vurdum ama hemen gelmedi nefesi çok korktum
20 dk memede kalmasıTüm anneler için yazdım şırınga ile besliyorum demişsiniz peki her şırıngadan önce meme de kalıyor mu 20 dk en azından meme de kalması lazım bir anne yazmış gazı olabilir mi doğru üst gaz olunca bebekler emmeye devam etmiyor belki tutamıyor memeyi o sıra hava yutuyor o gazı çıkarması lazım emmiyor sonra biz sanıyoruz memeyi tutmak istemiyor üst gazı olan bebek memeyi tutmuyor mesela 2. Bebeğim ilkinde hep bu hataları yaptım anneler bilsin istiyorum genel yazıyorum size değil sadece
Ya bu gece 2 saatte bir kaldırıp emzirmeyi kim bulmuş? Ben sanmıyorum bizim analarımız bizi böyle kaldırmamıştır ya… daha 1 hafta oldu ama sıkıldım. İlkinde bi heves yapıyorsunda 2. De zor geliyor. 3. Filan olsa koyardım herhalde kendi haline
Sarılık tehlikesi geçene kadar böyle devam edecek diye düşünüyorum sonra ne zaman uyanırsa o zamanAy aynı şeyi düşünüyorum bugün afakanlar basmaya başladı bana. Belim sırtım heryerim ağrıyor. Birde her emzirme 30-40 dk. Nolcak böyle ya
Bu kataterden aldım gelince deneyeceğim ama sütüm gerçekten var tşörtüm ıslanıyor o derece. Bebeğimin ağzına da döküyorum tadını alıp yapışması lazım normalde ama yok. Hatta ağzında sütü biriktirip çıkarıyor yutmuyor. Parmağımı çok iyi ve güçlü emiyor. Onu bıraktırmak ilk hedefim bu gece çok çaba verdim sonra uykusuzluktan pes edip parmakla verdim sütümü. Parmakta sanki anne memesinde gibi çok sakinliyor uykuya geçiyor onu yenmem lazım galibaCanım meme reddi çook zor çok iyi anlıyorum seni ilk bebeğimde çok zorluk yaşayıp üzülmüştüm bir ay uğraşıp sonunda emzirebilmiştim. Genelde biberon ve şırınga gibi hızlı gelmediği için kızıp reddediyorlar. Önden şırıngayla meme ucuna dökmek veya aşağıya Görsel ekliyorum bu aparatı kullanmak çok işe yarıyor. Tadını alıp sakinleşip demekki memeden gelen var diye ağzını açıyor bebek
Kuzu cuma nöroloji ye gidicez bakalim 23 eylülde de kafa ultrasonu var hersey daha cok belli olacak inşallah sknti yokturİlk defa duydum kuzum ne demek ki benim ilk kızımınki ilk bir ayda kapanmıştı hemşireler hayret etmişti ama çok şükür nörolojik bir rahatsızlığı yok öyle bisi mi
İnşallah kuzum cok korkuyorumBende ilk defa duydum ama umarım kötü bi şey değildir
İnşallah canim inşallahİlk defa duyuyorum canım İn şa Allah korktuğun gibi olmaz iyi düşünki iyi olsun
2-3 tane depend gidiyo canım en başta ama onu çıkarıp giymek çok zor sezaryen olacaksan hasta bezi daha kolay kullanımıDoğum yapan kızlar hastaneye depend külot bezlerden mi götürdünüz yeterli oldu mu bana ebe hasta bezi getir depend olmaz demişti ama ben almadım hastane çantama depend koydum da hasta bezi de mi alsam
O zaman alayım ya her ihtimale karşı çünkü hastanede vermediklerini söylediler2-3 tane depend gidiyo canım en başta ama onu çıkarıp giymek çok zor sezaryen olacaksan hasta bezi daha kolay kullanımı
Hasta bezi bu oluyor değil mi2-3 tane depend gidiyo canım en başta ama onu çıkarıp giymek çok zor sezaryen olacaksan hasta bezi daha kolay kullanımı
Al canım bence bir de emzirme yastığı götür o da sezaryen olursa kolaylık oluyo, pijamaları da önden düğmeli alsaymışım dedim daha rahatO zaman alayım ya her ihtimale karşı çünkü hastanede vermediklerini söylediler
Emzirme yastığı almıştım götüreyim o zaman normal baş yastığı iş görmüyor mu emzirirken acaba pijama iki takım aldım biri önden düğmeli diğeri değil ikisini de çantama koydum bir de komposto falan diyorlar onu evden mi yapıp götürmem gerekiyor sen aldın mı yanına başka ile gidicem ya çok yük de istemiyorumAl canım bence bir de emzirme yastığı götür o da sezaryen olursa kolaylık oluyo, pijamaları da önden düğmeli alsaymışım dedim daha rahat
Hastaneden vermişlerdi canım komposto lohusa şerbeti filan ama her hastane aynı olmuyo sen al istersen yanına bence emzirme yastığı da çok önemli rahat edersin bir de gümüş kapak ve göğüs ucu kremi benim hemen yara olduEmzirme yastığı almıştım götüreyim o zaman normal baş yastığı iş görmüyor mu emzirirken acaba pijama iki takım aldım biri önden düğmeli diğeri değil ikisini de çantama koydum bir de komposto falan diyorlar onu evden mi yapıp götürmem gerekiyor sen aldın mı yanına başka ile gidicem ya çok yük de istemiyorum
Bana bundan verdilerHasta bezi bu oluyor değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?