2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Canım besledikten bi 15 dk sonra yüzüstü yatır başlarda istemeyecek ağlayacak ama pes etme oğluma en iyi gelen sakinleştiren pozisyon buydu. Birde görsel ekleyeceğim onu yap bayılıyor bebisler. Hafif hafif salla kucağında o şekilde.(yukarıdan aşağıya doğru sağa sola değil) Bunu hastanede ebe önermişti. Erkek bebeklerde maalesef birkaç ay dayanmak gerekiyor

Eklentiler

• IMG_4706.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 71
şimdi gelişimi nasıl peki? Bebeğim için ne yapabilirim? Tecrübeli bir anne olarak eminim altın değerinde tavsiyelerin olacaktır.
Çok şükür çok iyi sadece beni yemekle zorluyor doğduğu günden böyle eğer yardım edenin varsa ek gıdaya geçince ver eline kendi yesin dağıtsın ben tekim bunu yapamadım her defa giyim değiştir yıka ütüsünü yap bu beni aşardı ondan kendim yediriyorum ama şu gercekki ufak bir gıda tıkanınca boğazına hemen kusuyordu ondan bende kendim yedirdim şimdi tabi öyle bir sorunumuz yok ama daha büyümüş normal

Hanımlar selam, 1 haftalık kayboluştan sonra daha yeni girebiliyorum siteye Geçen Salı doğum yaptım diye haber vermiştim, sonra dünyadan sırra geçiş yaptım Doğum yaptıktan sonra buraya gelişmeleri yazabilen her kadının önünde saygıyla ceket ilikliyorum artık. Normal doğum beklerken aniden sezeryana alındım. Kontrole diye gittiğim hastaneden pusetle çıktım Daha yeni yeni idrak edebiliyorum olup bitenleri. Karnımın boşluğuyla barışmam bile zaman aldı. 2.doğumum olmasına rağmen anneliği sil baştan öğreniyor gibiyim. Şimdi de AB kan uyuşmazlığına bağlı sarılıkla uğraşıyoruz. Sarılıkla ilgili önerisi olan varsa pür dikkat dinlemedeyim Ayrıca Rabbim burada hamileliği devam eden tüm annelere sağlıkla bebeğine kavuşmayı nasip eylesin, bebeği kucağında olanlara da evladıyla hayırlı uzun ömürler versin

Büyüyünce geçer diyorsun:):) Allah evlatlarımıza sağlık versin

Bizde de oldu canım fototerapi aldık mama takviyesi yaptık düştü bu arada buraya da emzirirken bakabiliyorum sadece tek oturabildiğim an

Canım selam tekrardan gözün aydın inşallah ağrın sızın yoktur Önemli olan sağ sağlim beraber olmanız Benim üçüncü bebeğim yine de sanki her şeyi sıfırdan yapıyorum her bebek farklı duygular veriyor ve hepsi ayrı bir deneyim yaşatıyor bence de
Hazırlıksız zamanı belli olmadan doğurmakta tuhaf oluyor hamileliğe veda edemeden ne bileyim kendimizi hazırlamadan olunca daha karmaşık duygular oluyor sanki neyseki iyiyiz hepimiz

Eveeet işte bu, bir haftadır kimseye anlatamıyorum. Evet mutluyum Elhamdülillah ama muayenemle bebeğin doğmasının arasında 1 saat var ve hakikaten bu çok travmatik. Ne oldu, nasıl oldu, hangi ara diye düşünürken buluyorsun kendini sürekli. Ama böyle söylediğimde herkes şükret bebeğin sağlıklı moduna geçiyor. Vajinal doğumda sancı boyunca hazırlanıyorsun, doğuracağının idrakında oluyorsun. Sezeryan desen, önceden günü belirleniyor ve o güne kendini hazırlıyorsun. Ama böyle bir durumda afallayıp kalıyor insan. Karnına bakıyorsun bomboş, yanına bakıyorsun bir bebek var, göbeğinde kocaman bir dikiş. Ben ne yaşadım, doğdu mu doğurdum mu, çok değişik gerçekten, anlamak da çok zor oluyor. Neyse ki atlattık.. Yani inşaallah atlatmışımdır Çok da emin değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…