Evet ya internetten baktım enfeksiyon yazıyor bide bu çıktı şimdiEnfeksiyondur büyük ihtimalle
Banyo olunmamasi gerekiyormuş bide dikiş yerim açık benim krem pansuman vs bişe de dememisti şimdi nolcak peki ya wallahi dermanım kalmadı sarılıktan korkuma neredeyse bir saatte bir kalkıyorum yanımda destek olacak kimse yok doğumdan sonra 3.cü gün tek bakmaya başladım bir tane okula giden çocuğum daha var bu hafta sonu ev taşımamiz lazım her şey mi üst üste gelir bu enfeksiyon geçsin diye napabilirim ki acabaEnfeksiyondur büyük ihtimalle
Ben hastaneden çıkan günü banyo yapmıştım doktorum dedi yapa bilirsin sadece kese olmasın dedi ve dikiş yerim açıktı sadece krem ve spreyim var onları düzenli kullanıyorum gecmiş olsun doktoruna gösterBanyo olunmamasi gerekiyormuş bide dikiş yerim açık benim krem pansuman vs bişe de dememisti şimdi nolcak peki ya wallahi dermanım kalmadı sarılıktan korkuma neredeyse bir saatte bir kalkıyorum yanımda destek olacak kimse yok doğumdan sonra 3.cü gün tek bakmaya başladım bir tane okula giden çocuğum daha var bu hafta sonu ev taşımamiz lazım her şey mi üst üste gelir bu enfeksiyon geçsin diye napabilirim ki acaba
Geçmiş olsun, muhakkak doktora git biraz canın yanar ama temizlerler daha kötü olmasından iyidir yada ilaç falan verir. İhmal etme sakın.Banyo olunmamasi gerekiyormuş bide dikiş yerim açık benim krem pansuman vs bişe de dememisti şimdi nolcak peki ya wallahi dermanım kalmadı sarılıktan korkuma neredeyse bir saatte bir kalkıyorum yanımda destek olacak kimse yok doğumdan sonra 3.cü gün tek bakmaya başladım bir tane okula giden çocuğum daha var bu hafta sonu ev taşımamiz lazım her şey mi üst üste gelir bu enfeksiyon geçsin diye napabilirim ki acaba
Evet canım aç karna gitmen gerekiyorGünaydın bu gün anesteziye gözükeceğim ve Allah izin verirse sezeryan için gün verilecek. Sanırım Anestezi için tahlil yapılacak, aç karnına mı gitmek gerekiyor?
TeşekkürlerEvet canım aç karna gitmen gerekiyor
Rica ederim tamam gideceğimTeşekkürlersana da geçmiş olsun, ihmal etme doktora git
Canım antibiyotikli kremler al bence enfeksiyon varsa nemlendirme falan fayda etmez ya sağlık ocağına yazdır ya da bir doktora yazdır reçetesiz vermiyor eczaneler çünküBanyo olunmamasi gerekiyormuş bide dikiş yerim açık benim krem pansuman vs bişe de dememisti şimdi nolcak peki ya wallahi dermanım kalmadı sarılıktan korkuma neredeyse bir saatte bir kalkıyorum yanımda destek olacak kimse yok doğumdan sonra 3.cü gün tek bakmaya başladım bir tane okula giden çocuğum daha var bu hafta sonu ev taşımamiz lazım her şey mi üst üste gelir bu enfeksiyon geçsin diye napabilirim ki acaba
Daha zamanı var bence bir kendine gel toparlan her şey düzene girer zaman geçtikçeEveeet işte bu, bir haftadır kimseye anlatamıyorum. Evet mutluyum Elhamdülillah ama muayenemle bebeğin doğmasının arasında 1 saat var ve hakikaten bu çok travmatik. Ne oldu, nasıl oldu, hangi ara diye düşünürken buluyorsun kendini sürekli. Ama böyle söylediğimde herkes şükret bebeğin sağlıklı moduna geçiyor. Vajinal doğumda sancı boyunca hazırlanıyorsun, doğuracağının idrakında oluyorsun. Sezeryan desen, önceden günü belirleniyor ve o güne kendini hazırlıyorsun. Ama böyle bir durumda afallayıp kalıyor insan. Karnına bakıyorsun bomboş, yanına bakıyorsun bir bebek var, göbeğinde kocaman bir dikiş. Ben ne yaşadım, doğdu mu doğurdum mu, çok değişik gerçekten, anlamak da çok zor oluyor. Neyse ki atlattık.. Yani inşaallah atlatmışımdırÇok da emin değilim
Hangi mama kullanıyorsunuz benim bebeğim çok küçük doğdu bı an önce kendini toparlansın istiyorum şuan 20 günlüğüz çok mu erken anne sütüm az bi iki defa biberona sağıp veriyorum az ama napim Aptamil prosyneo veriyorum mecbur mama kullanıyorum sadece mamayla gelişir miİlk başta sancılar oluyor
Merhabalar canım benim bebeğim de küçük doğdu şuan 20 günlük sütüm az mamayla besliyorum sadece mamayla gelişir mi acaba bide baş çevresi 32 cm çok küçük bu değer normal mi insanların lafı midemi bulandırdı artık yok çok Küçük yok zayıf yok gelismez bı sürü şey bi an once toparlansın istiyorumDaha zamanı var bence bir kendine gel toparlan her şey düzene girer zaman geçtikçeneden sana sancı vermeyip sezaryene aldılar zaten sancın da vardı senin ve daha önce doğum da yapmıştın diye hatırlıyorum merak ettim neyse yazamazsan sorun değil daha yeni doğurdun dinlen çokk geçmiş olsun tekrar tebrik ediyorum bebeğini öp kokla bol bol oh miss en güzeli onun kucağında olmasın
Benimki de 34 cm kafası doğdu. Ay insanlar bir sussun ya herkes tosun gibi doğurmak zorunda mı. Hepimizin yapısı yaşadıkları farklı canım boşver onları ama bol bol emzir daha çok emzirdikçe sütün gelir ve ten tene temas etmek bebek gelişiminde çok önemli. Benim ki 30 günlük işte yarın kontorl var bakalım kilo almış mı sanki daha iyi gibi geliyor gözüme. Ama 20 günlükken hiç kilo almış gibi gözükmüyordu daha minikti. Daha çok küçükler canım 20 gün ne ki bir iki ay olsun bu sorunların hiçbiri olmaz. Gelişmez diyenlere söyle ne yapmamımistiyorsjnuz gelişmez diye düşüneyim çöpe mi atayım de sussunlar ya. Sorun olsa doktor söylerdiMerhabalar canım benim bebeğim de küçük doğdu şuan 20 günlük sütüm az mamayla besliyorum sadece mamayla gelişir mi acaba bide baş çevresi 32 cm çok küçük bu değer normal mi insanların lafı midemi bulandırdı artık yok çok Küçük yok zayıf yok gelismez bı sürü şey bi an once toparlansın istiyorum
Allah bağışlasın, Banada doktorum çok küçük bir bebek doğuracaksın dedi, kaç kilo doğdu sizin bebeğiniz ve boyu kaçHangi mama kullanıyorsunuz benim bebeğim çok küçük doğdu bı an önce kendini toparlansın istiyorum şuan 20 günlüğüz çok mu erken anne sütüm az bi iki defa biberona sağıp veriyorum az ama napim Aptamil prosyneo veriyorum mecbur mama kullanıyorum sadece mamayla gelişir mi
Teşekkür ederim, 2300 gram doğdu baş çevresi çok küçük 32 cm hamdolsun sağlığı yerinde ama insanlar midemi bulandırdı her ağızda aynı şey bu niye böyle küçük niye gelişmemis bu gelişmez artık psikolojim bozuldu inşallah toparlar kendini diyorumAllah bağışlasın, Banada doktorum çok küçük bir bebek doğuracaksın dedi, kaç kilo doğdu sizin bebeğiniz ve boyu kaç
Doktora geldim balım inşallah hemen geçen bir şeydirCanım antibiyotikli kremler al bence enfeksiyon varsa nemlendirme falan fayda etmez ya sağlık ocağına yazdır ya da bir doktora yazdır reçetesiz vermiyor eczaneler çünkü
Teşekkür ediyorum hiç bilmiyordumOğlumda doktor özellikle uyarmıştı canım östrojen salgılatıyormuş o da bebekte memede şişlik enfeksiyon vs yapıyormuş. Epey araştırmıştım doğruydu. Kız bebeklerde sorun olmuyormuş. Rezene tek başjna da fazla tüketildiğinde yararlı değil dikkatli içmek lazım
Benim sağlık durumumla bağlı bir tek mama vere biliyorum büyük oğlumda mamayla büyüdü 2600 hastaneden çıkmıştık toparladım bebeğimi neden gelişmesin tabi vazgeçme anne sütünü vermek içik ama şimdiki mamalar da çok iyi ben sma optipro alıyorum hatta sağlık ocağına en son gittiğimde asla dedi düşünme kötü bir şey veriyorsun bebeğine dediler bana ebelerHangi mama kullanıyorsunuz benim bebeğim çok küçük doğdu bı an önce kendini toparlansın istiyorum şuan 20 günlüğüz çok mu erken anne sütüm az bi iki defa biberona sağıp veriyorum az ama napim Aptamil prosyneo veriyorum mecbur mama kullanıyorum sadece mamayla gelişir mi
Günaydın canım ben tok gitmiştim sorun olmadı kan değerlerine bakılıyo şeker vs değilGünaydın bu gün anesteziye gözükeceğim ve Allah izin verirse sezeryan için gün verilecek. Sanırım Anestezi için tahlil yapılacak, aç karnına mı gitmek gerekiyor?
Merhaba benim bebeğim de sınırda doğdu insanların saçma sapan söylediklerini önemseyip üzülmeyin bence neden gelişmesin büyümesin sabit mi kalacak bebekHangi mama kullanıyorsunuz benim bebeğim çok küçük doğdu bı an önce kendini toparlansın istiyorum şuan 20 günlüğüz çok mu erken anne sütüm az bi iki defa biberona sağıp veriyorum az ama napim Aptamil prosyneo veriyorum mecbur mama kullanıyorum sadece mamayla gelişir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?