Teşekkür ederimGözün aydın canım sağlıkla büyütmama ver sarılık oluyo hemen, sütün de 72 saat sonra gelir stres yapma, cefaks kullanılabiliyomuş
Ne kadar doğdu çok küçük demişlerdi dimiTeşekkür ederim
bende yavaştan çıkıcam olmayacak böyleHahahahha canım ya güldüm he gerçekten benim göbeğim de aynı
Kız ne 40 ı ben neredeyse her gün dışarı çıkıyorum akşamları kocamla çay içmeye falan gidiyoruzbeklemeyin evde kocakarı uydurması onlar. Okuyun çıkın
Ya ben bebiş çok küçük diye çıkmamaya çalışıyorum. Bide insanlar çok meraklı bakınıyorlar. Havalarda esmeye başladı ama çıkıcam yavaştan alışmam lazım 2 çocukla çıkmaya40 gün evden çıkmazsam lohusa depresyonunun alası yaşanırdıeve kapanma mutlaka çık inanma öyle şeylere
Ayyy eli kulağında maşallahDoğurmayan ben kaldım39+2
Ben pazartesi götürücem. Basit bi şey diye duymuştum bendeKızlar bebişleri kontrole götürdünüz mü bizde göbek granulomu varmış geçmezse yakmamız gerekiyo dedi
Günaydın gözün aydın sen yeni mi doğurdun. Ben doğurunca herkes doğurdu sanıyorumHerkese günaydın, perşembe günü sancım olunca akşam saat 21de acil sezeryana alındım oğlum sağ salim doğdu Allah'a şükürdün akşamda taburcu ettiler doktor reçeteye aksef yazmış eczacı cefaks vermiş bu antibiyotiği içince emzirebilirmiyim yoksa ne yapmam gerekiyor ve süt tam olarak ne zaman gelebilir çok stresliyim mama veriyim mı yoksa vermiyim mi ?
39+0 bugün hala doğurmadımDoğurmayan ben kaldım39+2
Bakalım artık ne zaman gelecek bizimkiler ilk mi sizin de39+0 bugün hala doğurmadım
Bana da aksef yazmışlardı emzirmeye uygun dediği için doktorum emziriyorum da canım. Hayırlı olsun bebeğin Allah analı babalı büyütsünHerkese günaydın, perşembe günü sancım olunca akşam saat 21de acil sezeryana alındım oğlum sağ salim doğdu Allah'a şükürdün akşamda taburcu ettiler doktor reçeteye aksef yazmış eczacı cefaks vermiş bu antibiyotiği içince emzirebilirmiyim yoksa ne yapmam gerekiyor ve süt tam olarak ne zaman gelebilir çok stresliyim mama veriyim mı yoksa vermiyim mi ?
Hayır orası değil canım doğum yapılan odalar farklıdır yine de doktora sorsaydın bir sürprizle karşılaşmaKızlar doğum yapılan yer normal doktorun odasında bulununan alttan muayenede kullanılan çatal dedikleri yer mi orda iki dk bile duramıyor insan bazı videolarda yastıkla falan gördüm ama bilmiyorum
Yok odayı sormadım doğumun gerçekleştiği sedye çatal olarak bildiğimiz yer mi diyeHayır orası değil canım doğum yapılan odalar farklıdır yine de doktora sorsaydın bir sürprizle karşılaşma
Benimki normal yatakti, yanlarında da ayakları koymak icin yer vardı dogum anında yatagi ona gore ayarladilarYok odayı sormadım doğumun gerçekleştiği sedye çatal olarak bildiğimiz yer mi diye
Ben 2 gündür gaz için damla kullanıyordum çok kusturuyor. Kullanmayacağım artıkMerhaba. 12 eylül de doğum yaptım. Doğum yapanlar bebeklerinizin gaz durumu nasıl. Bizimki dünden beri başladı. Sürekli kızarıp ıkınıyor. Damla da veriyorum gaz için.
Benim ki normal yataktıYok odayı sormadım doğumun gerçekleştiği sedye çatal olarak bildiğimiz yer mi diye
Kana mı bizimki kahve lekeydi kuzum ciddi bir durum olmasın dikkat et etrafına içine degdirmeden batikon sürersen iyi olur bize aile hekimi tarif etmişti arada yaptım geçti çok şükürYok canım çok az az kan geliyo bezi molfix kullanıyorum
Bende hiç almadım canım bebeğin ayaklarına dışından çorap giydiriyorum sadece yeni doğanın o patikli pijaması üşütüyor buna dikkat edince gazını kolay çıkarıyor . hassaslar herşeyden alıyor bu miniklerBen 2 gündür gaz için damla kullanıyordum çok kusturuyor. Kullanmayacağım artık
Senin gibi yapacağım damla iyi gelmedi hiç.. zaten doktor normal böyle ıkınması vermeni tavsiye etmiyorum demişti.Bende hiç almadım canım bebeğin ayaklarına dışından çorap giydiriyorum sadece yeni doğanın o patikli pijaması üşütüyor buna dikkat edince gazını kolay çıkarıyor . hassaslar herşeyden alıyor bu minikler
Öteki minik ne yaptı bıraktı mı memeyi ayy büyük kızımda yaşadım bu durumu oğluma hamileyken doktor memeyi bıraksın ilk çocuk demişti ve kızım bir buçuk yaşındaydi ağlar ağlar ayaklarıma kapanirdj nasıl bir zorluk bilirim ex eşimde o zamanlar şehir dışındaydı yoktuneyseki Esin var ver elime gezdirsin unuttursun memeyi
Bu sefer gittiğimde sorayım ya umarım öyledir gittiğim hastanedeBenim ki normal yataktı
Umarım benim gittiğim yer de öyle olur şundan olmasın daBenimki normal yatakti, yanlarında da ayakları koymak icin yer vardı dogum anında yatagi ona gore ayarladilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?