Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    161
İyi yaptın😄benimkide bazen beni duymuyor bende konuşuyorum sonra cevab bekliyorum kendisinden diyorum yalandan he diyorsun ne dedim ben işte konuyu değiştiriyor bundan sonra diyorum yalvarıcaksın seninle konuşayım diye😃😃
Evet zaten enerjim kendime kadar bi de ikinci kez aynı şeyi niye söyletiyorsun dimi 😂

🤣 Arkadaş bide bu milletin evine bu merak nedir yani kadın hamile havalar zaten sıcak bırakın insanlar südyen kilot otursun salın bi yaa biri beni davet etmeden asla demem size gelelim falan o ne öyle ya müsaitlerse birde görüşmek istiyorlarsa zaten kendileri söylerler kendini zorla davet ettirme nedir. Kızlar yazıyor ya gelenler için ne hazirliycaz falan diye ben şok oluyorum kimse gelmesin arkadaş ben yeni doğum yapmışım çocuğumun 40 çıkmamış sizin karnınızla ne demeye ugrasiyim ben yaa bebek zaten mikrop kapmaya vs çok müsait oluyor kimsede kimsenin çocuğunu düşünmüyor hapşıran da gelecek tıskıranda sulu sulu öpecekler sütün geliyormu yok bebekde sarilik var gibi bir sürü de densiz densiz konuşacaklar üstüne asla kabul etmem ben
Çok haklısın canım insanlar nasıl bu kadar düşüncesiz olabiliyo ben ona da şaşırıyorum gelmişim 34.haftaya yatsam yatamıyorum kalksam kalkamıyorum niye uğraştırıyosunuz zorla, gelecek olurlarsa yarın akşama kadar ev temizlicem şimdi

Kızlar son zamanlarda o kadar çok sinirliyim ki herkesten gıcık kapıyorum bazı şeyleri acaba ben mi abartıyorum inanın bilmiyorum 3 boyutlu ultrason fotoğrafını her aile grubuna attığında kayınvalidem sürekli aynı halası diyip duruyor burnu aynı halası eşim görüntülü konuşmada kıyafetlerini gösteriyor aynı halası diyor artık bi daha derse keşke halası doğursaydı dicem o kadar sinir oldum ki ve geçen de görümcemler geldi bu büyük görümcem kızımın odasındaki zürafayı çocuğu parçalayacaktı resmen daha kutusundan çıkmamış oyuncakları eşim açalım mı falan diyor bana bi sinir geldi ya benim kızım daha oynamadı bi durun gerçekten bi durun ben mi abartıyorum anlamadım hepsi üst üste gelince eşim birşey yapmamasına rağmen eşimden uzaklaştım ona karşı sinir var içimde hep hiç iyi olamıyorum
Yalnız bu anlattıkların gıcık olunmayacak şeyler değil. Bu aynı halası lafına bende gıcık oluyorum.
Kızlar ben sandım bir tek ben sinir krizi geçiriyorum demekki hepimiz aynı durumdayız
Ay bende öyle sanıyordum rahatladım😀
Bak ama benimki sanıyorki bir tek ben her şeyi abartıyorum😄😄Ağlamak iyi geliyor ama gerçekten bende son zamanlar ayaklarım şiş dışarı çıkamıyorum diye ağlıyorum sen diyorum ne güzel işe gidiyorsun iş arkadaşlarını görüyorsun kafan dağılıyor ben sabah akşam aynı çocuk doğsun dedim kendimi dışarıya atıcam durmadan konuşuyorum😃😃
Sen dışarı çıkamıyorsun diye ağlıyorsun bende hala seyit onbaşı gibi çalışıyorum diye ağlıyorum 😄

Olabilir canım küsmedilerse belli olur yarın
Temizliği de haftaya yapıcaktık
Benimde dün görümcem geldi yatılı evim işlek yol üstü ve aşırı sıcak diye pencereler hep açık hergün süpürüp silsen silinir yemek yok ve ben hemşireyim hergün işe kalkıp zor gidiyorum zaten canım burnumda müsaitseniz size gelecez bi gece kalacağız diyorlar İstanbul’dan hataya giderken Ankara’da bi gece dinlenip öyle çıkacaklarmış tabi ben delirdim ama eşime yansıtmadım aşırı düşüncesizlik sonra eşim geldi evi süpürüp sildi ben bi yemek yaptım ablası da gelince yardım etti Allah var ama ne diye geriyorsunuz zaten beni oturamıyorum kalkamıyorum şortla askılıdan başka birşey giyilmiyor evde insanlar çok düşüncesizler

Benimde dün görümcem geldi yatılı evim işlek yol üstü ve aşırı sıcak diye pencereler hep açık hergün süpürüp silsen silinir yemek yok ve ben hemşireyim hergün işe kalkıp zor gidiyorum zaten canım burnumda müsaitseniz size gelecez bi gece kalacağız diyorlar İstanbul’dan hataya giderken Ankara’da bi gece dinlenip öyle çıkacaklarmış tabi ben delirdim ama eşime yansıtmadım aşırı düşüncesizlik sonra eşim geldi evi süpürüp sildi ben bi yemek yaptım ablası da gelince yardım etti Allah var ama ne diye geriyorsunuz zaten beni oturamıyorum kalkamıyorum şortla askılıdan başka birşey giyilmiyor evde insanlar çok düşüncesizler
Evet canım insanlar sadece kendini düşünüyo ben olsam eşime de belli ederdim ama tanıdık insanlar yine çok sorun olmamıştır benimkileri hiç görmedim bile
Zaten çok sıcak ve ağırlaştık doğum stresi vs de başladı haklı olarak kimseyle uğraşmaya gücüm yok açıkçası

Evet canım insanlar sadece kendini düşünüyo ben olsam eşime de belli ederdim ama tanıdık insanlar yine çok sorun olmamıştır benimkileri hiç görmedim bile
Zaten çok sıcak ve ağırlaştık doğum stresi vs de başladı haklı olarak kimseyle uğraşmaya gücüm yok açıkçası
Çok haklısınız sağ Salim bi doğursaydık hepimiz kızlar umarım rahatlarız (doğumdan sonra rahatlayacağını düşünen ben 😂)

Eklentiler

• IMG_6097.webp
    IMG_6097.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_6098.webp
    IMG_6098.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 14
Back
X