• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Kızlar ya bizim doğumdan bu yana üç gün geçti bugün sarılık kontrolü yaptılar 13 çıktı baya da yüksek çıktı böyle olan var mı süreciniz nasıl ilerledi sütüm daha dün geldi ama göğüs ucumu beğenmiyor diye emmedi mama verdik ama o da yeterli gelmemiş sanırım

Canım alerji olan yerler ıslak mendilin değdiği yerler değil ama sen sürekli nasıl yıkıyorsun zor olmuyor mu 🥺sıcak su ve pamukla sildim başta ama sıcaklığı ayarla getir götür zor oldu temizde olmadı bu ıslak mendilde organik bayağı eşim dedi uğraşma suyla pamukla
Bende aksine ıslak mendille sanıyorum temiz olmuyor kakası düzelsin hemen yıkıcam hem bebekler suyu seviyor büyük oğlumu hala yıkıyorum alıştı bile ondan nerdeyse hiç pişik olmadık çok şükür bu arada ilk oğlumda bunun üstünde eşimle tartışıyordum ben diyordum yıkıcam o ama yapma soğuk olucak sonuç doktors gittik dedi tabi yıkamak daha iyi ve ben kazandım🤭şimdi kendi yıkıyor bazen😅

Tek tek alıntı yapamıyorum teşekkür ediyorum herkese 🙏 dediğiniz gibi benim yanımda olmak istiyor doymadığından değil emzik denedik bugün baya hevesli emiyor ama hemşire çenesi yorulursa seni emmez dedi korkup vermedim. Meme uçlarım feci acıyor yara oldu. Lanolin sürüyorum ama çokta acısına fayda vermiyor sanki.
Gümüş kalkan varsa onu tak canim emzirdikten sonra o iyilestiriyor benimde kızımda yara olmustu cok oyle hafifleyip geçmişti oğlumda da taktığım icin sknti olmadi cok fazla bi de göğsünün kahverengi kısmını ne kadar tutabiliyorsa o şekilde tutturmaya calis ucunu emiyorsa sadece o da yara yapmasına neden oluyor

Kızlar ya bizim doğumdan bu yana üç gün geçti bugün sarılık kontrolü yaptılar 13 çıktı baya da yüksek çıktı böyle olan var mı süreciniz nasıl ilerledi sütüm daha dün geldi ama göğüs ucumu beğenmiyor diye emmedi mama verdik ama o da yeterli gelmemiş sanırım
Sık sık emzirmeye calis canim baktın olmuyor mama takviyesi yap ne kadar cok emerse değeri duser

Kac gündür düzensiz sancı çekiyordum sukur bugun duruldu sanki valla 16 eylul de doğacak diye o kadar alıştırdım ki kendimi sancı girdikçe canim skldi herkes ona göre ayarladi kendini yarin kontrolum var insallah sknti yoktur valla stresten hicbisi yapasim yok baya da ağırlaştım kaburgam o kadar sızlıyor ki gözümden yaş geldi gecen gün ne zormuş 37 den sonra ilk defa bu haftaları gördüm 🙄

Canım bizde 8 çıkmıştı daha hastanedeyken ışık verdiler ben mama veriyorum sık sık verdim geçti gitti şükür

Kac gündür düzensiz sancı çekiyordum sukur bugun duruldu sanki valla 16 eylul de doğacak diye o kadar alıştırdım ki kendimi sancı girdikçe canim skldi herkes ona göre ayarladi kendini yarin kontrolum var insallah sknti yoktur valla stresten hicbisi yapasim yok baya da ağırlaştım kaburgam o kadar sızlıyor ki gözümden yaş geldi gecen gün ne zormuş 37 den sonra ilk defa bu haftaları gördüm 🙄
Çok zor gerçekten. Allah dayanma gücü versin. 6 gün kalmış su gibi geçiyor 🙏

Çok zor gerçekten. Allah dayanma gücü versin. 6 gün kalmış su gibi geçiyor 🙏
Sagol canim suan seni daha cok anlıyorum bi sure sonra gelmesini istiyor insan bende o moddayim hemen 16 eylul gelsin istiyorum 🙄 yarin dogumun var demi canim sağlıkla almak nasip etsin kavusuyorsun artik sukur 🙏

Banyo işi benimde var. Benim 13:00 de ameliyat sabah 7 den sonra bi şey yeme içme dedi. 6 saat yeme içme olmayacakmış. Akşamda kolay hazmedilir şeyler yicem. Makarna yoğurt filan

Benimki sizden erkenmiş kızlar sabah 7de hastanede olucam 8 gibi alacak,heyecandan nefes alamıyorum hafiften panik atağım da var Allah cesaret versin hepimize 🙂
Ay ne güzel yarın bebişleriniz geliyor artık bende çok istiyorum ama tık yok mevlam yardımcınız olsun yarın bizi bilgilendiriinnkızlar
Kızlar ben 11i son gün diye biliyordum ancak ultrasona göre 15i sonmuş. 18ine kadar bekleriz dedi. Nst de ise sıfır sancı. Bir de bebek baş aşağı pozisyonda ancak yüzü hala kemiğe doğru bakıyor. (Kemiğimin biraz önde olduğunu söyledi doktorum) yüzü kemiğe dönük olduğu sürece çıkım olmaz dedi bi türlü dönmedi de 🥺 Var mı benzer durum yaşayıp son hafta bebeği dönen
Devlet herzman epey aşagıda demişti bugün özele gittim çatı muanesi yaptı bebeiş hiç inmemiş dedi yüzü bu tarafa bakıyor dedi öyle olunca doğum yakın olmuyormuş sırtımıza dönmesi lazımmış yüzü

Ay ne güzel yarın bebişleriniz geliyor artık bende çok istiyorum ama tık yok mevlam yardımcınız olsun yarın bizi bilgilendiriinnkızlar

Devlet herzman epey aşagıda demişti bugün özele gittim çatı muanesi yaptı bebeiş hiç inmemiş dedi yüzü bu tarafa bakıyor dedi öyle olunca doğum yakın olmuyormuş sırtımıza dönmesi lazımmış yüzü
Evet benim bebişte dönmemiş yüzünü. Hala yukarı bakıyor dedi. Sezaryen mi önerdi peki sana benimki bi şey söylemedi doğum şekliyle ilgili

Back
X