• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Büyük oğlumda öyleydi emmek refleksi iyi diğildi dil bağıda vardı + hep uyumak istiyordu ondan çok zorlandım şırıngayla onu topladım her 2 saatten bir şırıngayla besliyordum yutmak istemiyordu geceler hiç uyumazdım sarılık olmasın ve kilosuna ulaşsın diye ondan vazgeçme sizin kiloda iyi hemen toparlarsın
Benim oğlumda da dil bağı var

Kızlar normal doğum sancıları çok mu zor ya sakın kötü etkilerim diye yumuşatmayın cevapları 😂 gerçekleri duymak istiyorum 38+5 oldum hala karar vermedim çatı muayenesinde bile canım çok acıdı 😬 ha başkaları etkilenmesin derseniz özelden de yazabilirsiniz

Kızlar normal doğum sancıları çok mu zor ya sakın kötü etkilerim diye yumuşatmayın cevapları 😂 gerçekleri duymak istiyorum 38+5 oldum hala karar vermedim çatı muayenesinde bile canım çok acıdı 😬 ha başkaları etkilenmesin derseniz özelden de yazabilirsiniz
bence bir sıkıntın yoksa normal doğur 🤣 özele mi gidiyorsun devlette mi ona göre de değişir tabii..

bence bir sıkıntın yoksa normal doğur 🤣 özele mi gidiyorsun devlette mi ona göre de değişir tabii..
Şu an bir sıkıntı yok daha önce iki kürtajım oldu kan pıhtılaşması ama bu doğumu etkileyecek bir şey yok diyorlar Özele gidiyorum devlete de dün gittim devlet zaten normal dışında seçenek sunmuyor özelde de kararı bana bıraktılar ve tabi ki dünyanın en kararsız insanıyım 😂

Şu an bir sıkıntı yok daha önce iki kürtajım oldu kan pıhtılaşması ama bu doğumu etkileyecek bir şey yok diyorlar Özele gidiyorum devlete de dün gittim devlet zaten normal dışında seçenek sunmuyor özelde de kararı bana bıraktılar ve tabi ki dünyanın en kararsız insanıyım 😂
Çocuğun iki şekilde de sağlıklı gelecekse ben vajinal doğum taraftarıyım. Ne kadar acısı olduğu hakkında bir fikrim yok ama 😅 bence hayatında sonrasında nasıl devam etmek istiyorsun onu da göz önünde bulundur. İkinci çocuğu hemen peşine istiyor musun mesela. Ben peş peşe büyütmek istiyordum ama sezaryen olmak zorunda kaldım o yüzden içimde hep bir acısı kalacak

Ben özelden de yazdım sana burada aynı şeyleri tekrar etmiş olmayayım diye 😍
En iyisi neyse o olsun inşallah canım

Çocuğun iki şekilde de sağlıklı gelecekse ben vajinal doğum taraftarıyım. Ne kadar acısı olduğu hakkında bir fikrim yok ama 😅 bence hayatında sonrasında nasıl devam etmek istiyorsun onu da göz önünde bulundur. İkinci çocuğu hemen peşine istiyor musun mesela. Ben peş peşe büyütmek istiyordum ama sezaryen olmak zorunda kaldım o yüzden içimde hep bir acısı kalacak
Evet aslında farklı bir noktaya da değindin 35 yaşındayım ve ikinci çocuk da istiyorum bakalım yaaa inşallah en sağlıklı şekilde kucağıma alırım bebişimi 😍

Kızlar gaz sorunu masajla bile gitmiyor. Yani çocuk zorlanıyor. Kaka ve gaz yaparken ne iyi gelir sizce rezene çayı denedim. Kimyon da katıyorum yemeklere ama ben ince giyiniyorum o sebep olabilir mi çorap yok yani boyun açık. Çok sıcak dayanamiyorum

Saol teşekkür ederim melesef bebişim yoğun bakıma alındı ben dün taburcu oldum orda bırakıp gelmek çok zordu hala üstesinden gelemiyorum çok kötüyüm
Bende ilk kızımda elim boş dönmüştüm eve 😕 sağlıkla kucağınıza alacaksınız güçlü durmaya çalış. Hepsi geçiyor. Sen iyi olmaya çalış ki bebişin gelince toparlanmış olursun
🙏

Kızlar gaz sorunu masajla bile gitmiyor. Yani çocuk zorlanıyor. Kaka ve gaz yaparken ne iyi gelir sizce rezene çayı denedim. Kimyon da katıyorum yemeklere ama ben ince giyiniyorum o sebep olabilir mi çorap yok yani boyun açık. Çok sıcak dayanamiyorum
Anneden bebeğe geçiyor diyorlar. Çorap en azından giymeye çalış. Bende giymiyorum ama terlik giyiyorum en azından yalın ayak gezmemiş oluyorum
3 ay dayanıcaz artık 😔

Sünneti genel anestezi ile mi yaptırmıştınız? Peki emmeye alıştırabildiniz mi?
Yok genel diğildi bende zaten genel istemiyordum doktorda dedi gerek yok çünkü erken yaptırıyorsunuz çok kolay gecmişti hicbir şey anlamadı zaten.Emmede bizde sorun hep vardı bu ek gıdaya bile yansıdı onunla aynı doğan çocuklar 90 CC içerken benimki hala 30 cc içiyordu

Kızlar bugun 5 günlük olduk sarılık biraz vardı daha da artmış değerimiz 14tü aslında besliyorum dikkat ediyorum ama kan uyuşmazlığından kaynaklı olabilir dedi doktor hastaneye yattık fototerapi alıyoruz dua edin çok canım sıkıldı
Ayni şeyi yaşıyoruz benim kızımın da 10du 15e yükselmiş bizde de Rh uyuşmazlığı var yarın sabaha kadar hastanedeyiz

Yok genel diğildi bende zaten genel istemiyordum doktorda dedi gerek yok çünkü erken yaptırıyorsunuz çok kolay gecmişti hicbir şey anlamadı zaten.Emmede bizde sorun hep vardı bu ek gıdaya bile yansıdı onunla aynı doğan çocuklar 90 CC içerken benimki hala 30 cc içiyordu
şimdi gelişimi nasıl peki? Bebeğim için ne yapabilirim? Tecrübeli bir anne olarak eminim altın değerinde tavsiyelerin olacaktır.💝

Aa erkek bebeğe neden önerilmiyor rezene
Oğlumda doktor özellikle uyarmıştı canım östrojen salgılatıyormuş o da bebekte memede şişlik enfeksiyon vs yapıyormuş. Epey araştırmıştım doğruydu. Kız bebeklerde sorun olmuyormuş. Rezene tek başjna da fazla tüketildiğinde yararlı değil dikkatli içmek lazım

Back
X