- 4 Mart 2025
- 761
- 1.088
- 28
Ayy gerçekten asabiyet yaparAlışmışız sıcağa soğuk yaramıyor bize
Lohusa halimi çok merak ediyorum cidden sıcak zaten sinir yapıyor bide üstüne lohusalık![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy gerçekten asabiyet yaparAlışmışız sıcağa soğuk yaramıyor bize
Lohusa halimi çok merak ediyorum cidden sıcak zaten sinir yapıyor bide üstüne lohusalık![]()
Evet aç karna demir ilacı hep mide bulantısı yapıyor maaelesef. Peşinden bir meyveyle ya da meyve suyuyla ya da pekmez gibi bir şeyle alırsanız hem mide boş olmamış olur hem de c vitaminiyle birlikte demirin etkisi daha çok oluyor emilimi artıyor.Kızlar demir ilacı alıp midesi bulanan var mı kusma konusu üzerine ilaç içtiğim halde kustum en son demir ilacı içmiştim bi kaç kez daha olmuştu ondan şüpheleniyorum![]()
Hayallerimin memleketiAntepteyim valla yanıyor ailemde Adana’da bizim çocuk mecbur klima çocuğu olacak![]()
Merhaba . Doktorum sabah kahvaltıfan en az 1-2 saat önce al dedi ilacı. Bende de mide bulantısı yapıyor . Dediğiniz gibi hemen ardından meyve yiyebilir miyiz?Evet aç karna demir ilacı hep mide bulantısı yapıyor maaelesef. Peşinden bir meyveyle ya da meyve suyuyla ya da pekmez gibi bir şeyle alırsanız hem mide boş olmamış olur hem de c vitaminiyle birlikte demirin etkisi daha çok oluyor emilimi artıyor.
Ben doktorun önerisiyle portakal suyu eşliğinde içiyorum. Yarım portakal sıkıp az su ekleyip içince bulantı olmuyor.Merhaba . Doktorum sabah kahvaltıfan en az 1-2 saat önce al dedi ilacı. Bende de mide bulantısı yapıyor . Dediğiniz gibi hemen ardından meyve yiyebilir miyiz?
Evet meyvede sıkıntı yok. Zaten bazı demir takviyelerinin içinde emilimini arttırmak için C vitamini ilavesi oluyor. Aç karna alınmasının sebebi süt ürünleri, tahıl ürünleri ve çay kahve gibi şeylerle birlikte alındığında demir emilimi hiç olmuyor maalesef. Kahvaltıda da haliyle peynir, ekmek yenip, çay içildiği için aç karna alınması gerekiyor deniliyor. Çünkü ilacı boşuna içmiş gibi oluyorsunuz. Ama c vitaminli şeyler için geçerli değil.Merhaba . Doktorum sabah kahvaltıfan en az 1-2 saat önce al dedi ilacı. Bende de mide bulantısı yapıyor . Dediğiniz gibi hemen ardından meyve yiyebilir miyiz?
Deneyeyim öyle teşekkür ederimmEvet aç karna demir ilacı hep mide bulantısı yapıyor maaelesef. Peşinden bir meyveyle ya da meyve suyuyla ya da pekmez gibi bir şeyle alırsanız hem mide boş olmamış olur hem de c vitaminiyle birlikte demirin etkisi daha çok oluyor emilimi artıyor.
Özel odalar var ama denk gelmedi acil olunca, 2 4 kişilik, takipli değilse şu ana kadar alırlar mı bilmiyorum, hamilelik takibinde 20. Haftadan sonra almıyorlardı diye biliyorum. Bireyse oda olmayınca yanımızda hasta olmamasına rağmen kadın refakatçi kabul ediyorlar,hatta ben sütümü elle sağmayı başaramadım,eşim yapabilyor,yalnız olduğumuz halde çıkardılar,sadece süt sağma ve masaj için izin veriyorlar,görüş saati dışında diyim. Doğumhanede bi pamuklara sarmadıkları kaldı,emzirme danışmanı baldan tatlı, servistekiler ilgileniyorlar yalan yok ama biz size sağmayı bir kere gösterdik deyip çekiliyorlar. Ortam bu şekilde,sütüm geliyor 1,2 cc kadar da olsa ama işte ben de öğreneceğim,kızım iyileşsin inşallah yenidoğan ünitesinde çok güzel bakıyorlar bebeklere gerçekten, çok şükür halimize. Dualarınızı eksik etmeyin, gerçekten en çok buna ihtiyacı var insanın.Ben de izmirdeyim canım. Dokuz eylülün iyi olmasına sevindim. Odalar kaç kişilik? Yanında biri var mı? Sütün bol olsun canım. Kolaylıkla yürürsün inşallah.![]()
Allah yardımcın olsun canım. En kısa sürede iyi olup çıkarsınız inşallah. Hastanede sağma makinesi yok mu? Ben de hiç sagmadim. Bilmem mesela. Sütün sağdıkça ya da emzirdikçe artar canım. Dualarımız seninle.Özel odalar var ama denk gelmedi acil olunca, 2 4 kişilik, takipli değilse şu ana kadar alırlar mı bilmiyorum, hamilelik takibinde 20. Haftadan sonra almıyorlardı diye biliyorum. Bireyse oda olmayınca yanımızda hasta olmamasına rağmen kadın refakatçi kabul ediyorlar,hatta ben sütümü elle sağmayı başaramadım,eşim yapabilyor,yalnız olduğumuz halde çıkardılar,sadece süt sağma ve masaj için izin veriyorlar,görüş saati dışında diyim. Doğumhanede bi pamuklara sarmadıkları kaldı,emzirme danışmanı baldan tatlı, servistekiler ilgileniyorlar yalan yok ama biz size sağmayı bir kere gösterdik deyip çekiliyorlar. Ortam bu şekilde,sütüm geliyor 1,2 cc kadar da olsa ama işte ben de öğreneceğim,kızım iyileşsin inşallah yenidoğan ünitesinde çok güzel bakıyorlar bebeklere gerçekten, çok şükür halimize. Dualarınızı eksik etmeyin, gerçekten en çok buna ihtiyacı var insanın.
Inşallah canım 9 dan sonra gelir bebiş.Kızlarr ailelerimiz 9 hazirana bilet aldı dua eder misiniz 9 dan önce doğurmayayım![]()
Eser miktarda diyorsa bir çok sebebi olabilir çok önemli de olmayabilir yani geçici olabilir. Yani gebelikte normal olarakta görülebilir su az içiyorsanız ondan da olabilir. Tansiyon , ödem vesaire sorunlarınız var mı?
Inşallah önemli birşey değildir canım. Belki az bişey çıkmıştır o da önemli olmayabilir. Perşembeye az kalmış zaten ama çok kafan takıldı ise doktoruna mesaj atıp sorabilirsin.
Her şey güzel olur inşallah bir sorun olmaz bebeğine sağ salim kavuşursunKızlar yazamadim size de oyle yogunum ki
Bugun doktor endiselendi bu duruma biraz simdi 24 saatlik idrar biriktirip cumartesi lab. gondermemizi istedi.
Sonuc olumsuz olursa acil dogum olabilirmis
Bunun yani sure surekli tansiyon olcumu yapmami istedi 13-8 olursa hemen hastaneye gel dedi.
Eger her sey yolunda giderse ayin 2 sinde dogum insallah
1 hafta daha dayanmaya calisacagim![]()
Ay canım inşallah 2 hazirana kadar bekler yavrun.Kızlar yazamadim size de oyle yogunum ki
Bugun doktor endiselendi bu duruma biraz simdi 24 saatlik idrar biriktirip cumartesi lab. gondermemizi istedi.
Sonuc olumsuz olursa acil dogum olabilirmis
Bunun yani sure surekli tansiyon olcumu yapmami istedi 13-8 olursa hemen hastaneye gel dedi.
Eger her sey yolunda giderse ayin 2 sinde dogum insallah
1 hafta daha dayanmaya calisacagim![]()
Nasıl oldun canım? Bebişin nasıl?kızlar selam sezeryan doğum yapanlar sezeryan sonrasında çok kanamayla karşılaştı mı ya da fazla pıhtı var mıydı? Varsa kaç gün sürdü.
Rahim büyuýuyor diye olabilir. Ama yine de devam eder ise doktorunuza danışmanızda fayda var.Bişey sorabilirmiyim bugün ayakta ve yürür pozisyonda bebek hareketlendi yani karnımın sağ tarafına doğru yaslanır gibi hareketlendi ve vajina girişimde yanma gibi bir his oldu yani bebek hareket ettiğinde yanma hissi oldu bir kaç defa tekrarladı markete gidiyordum durdum dinlendim tanıdık bir yere girip oturdum eşimi bekledim geçti şuan yok hareket ediyor yine ama yanma yok acaba bu ne olabilir
Canım ben eski yazılarıma baktım 12. Günde hala az az geliyormuş kanama, pıhtı aşırı kanama vs yaşamadım, tam ne zaman bitti diye de yazmamışım , bir arkadaşımın bir haftada kesilmiş ama az az gelmeye devam etmiş sanırım kişiden kişiye göre değişiyor süreç.kızlar selam sezeryan doğum yapanlar sezeryan sonrasında çok kanamayla karşılaştı mı ya da fazla pıhtı var mıydı? Varsa kaç gün sürdü.
kızlar selam sezeryan doğum yapanlar sezeryan sonrasında çok kanamayla karşılaştı mı ya da fazla pıhtı var mıydı? Varsa kaç gün sürdü.