• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    175
Benim de ilk gebelikte 34te sancım vardı, iki cm acilmam vardı serum da vermemislerdi, ha geldi ha gelecek diye bekleye bekleye 40+6da suyum geldi ertesi gün doğurdum 😂😂
Sen sancılarını takip et süreleri kisalirsa acile başvur ne olur ne olmaz ama hemen olacak diye de strese sokma kendini, hayırlısıyla sağlıcakla vakti saatinde gelir inşallah 😊
Bende 34. Haftada nst de sancım çıktı süreç öyle başladı. Adalat verildi. 35-36. Haftalarda nst de sancı çıkmadı. Şimdi 36+2 yim sümüğümsü bir yapı geldi koşa koşa doktora gittim açılmam yokmuş. Nst de temiz çıktı. Evde bekle kendini takip et dedi. İnşallah 38. Haftayı görürüm. 1 hafta 10 güne gelebilir dedi rahimde bebeğin kafası doğum kanalına girmiş. İnşallah bekler.

Evet yapoısal olabilri ama bn oldum olası birazcık kilom fazla blkide baba tarafına çekicek ama bıyu faln iyi bnm taraf boylu eşimin tarafı minyon doktor dedi yanakları tombul ama kendisi zayıf k sırada eşim annesi yanaklı dedi bna benzetiyoruz zaten bakalım kilo aldırmaya çalışıyorum bn vitaminleri ve yememi aksattım ondam oldu herhalde
Olabilir canım dengeli beslenmek önemli yumurtada pek yememişsin peynir et balık avokado vs dengeli gitmeye çalış bence toparlar sen elinden geleni yap için rahat etsin 🙏🏻🙏🏻
Bebekler genelde yanaklı oluyor yapısı zayıf olabilir hatta daha dün annem sende bebekken zayıftın abin tombuldu ama o çok hasta olurdu senin bağışıklığın daha güçlüydü dedi. Önemli olan sağlıklı olması sen elinden geleni yap için rahat etsin 🙏🏻

Bende 34. Haftada nst de sancım çıktı süreç öyle başladı. Adalat verildi. 35-36. Haftalarda nst de sancı çıkmadı. Şimdi 36+2 yim sümüğümsü bir yapı geldi koşa koşa doktora gittim açılmam yokmuş. Nst de temiz çıktı. Evde bekle kendini takip et dedi. İnşallah 38. Haftayı görürüm. 1 hafta 10 güne gelebilir dedi rahimde bebeğin kafası doğum kanalına girmiş. İnşallah bekler.
Acele etme, telaş yapma, kanala 31.hafta da girmişti oğlum, hatta o kadar uzun süre bekleyince kafası yamuk olmuştu 🤦🏻‍♀️😊
Dinlenmene bak, vaktini bekler inşallah, bu gebelikte de önceki kontrolde kanala girmiş dedi 34.haftadayim şimdi, beklerler inşallah 😊

Acele etme, telaş yapma, kanala 31.hafta da girmişti oğlum, hatta o kadar uzun süre bekleyince kafası yamuk olmuştu 🤦🏻‍♀️😊
Dinlenmene bak, vaktini bekler inşallah, bu gebelikte de önceki kontrolde kanala girmiş dedi 34.haftadayim şimdi, beklerler inşallah 😊
İnşallah içime su serptiniz. Allah razı olsun. Peki bebeğinizin kafası aşağıya doğru baskı yapıyor muydu ?

Bnde hergğ tüketmeye bŞladım hamileliğim bıyunca yunurta yemedim üç gündğr sabahları haşlayıp yiyorum çiğ badem ceviz yiyorum pekmez yoğurda karıştırıp yiyorum. Umarım etkili olur
Etki eder eder muhakkak endişe etmeyin. Sağlıklı besin değeri yüksek tercihler yapmanız lazım sadece 🙏 kemikli ilik suyu da iyi gelir 10 güne toplar inşallah 🙏 iyi düşünelim iyi olsun

Kızlar demir ilacı alıp midesi bulanan var mı kusma konusu üzerine ilaç içtiğim halde kustum en son demir ilacı içmiştim bi kaç kez daha olmuştu ondan şüpheleniyorum🤦🏻‍♀️
Bende de bulantı yapıyor o sebeple portakal suyu eşliğinde içiyorum. Böyle bir deneyin isterseniz

Bnde hergğ tüketmeye bŞladım hamileliğim bıyunca yunurta yemedim üç gündğr sabahları haşlayıp yiyorum çiğ badem ceviz yiyorum pekmez yoğurda karıştırıp yiyorum. Umarım etkili olur
Canım pekmezi yoğurtla yeme etkisi sıfır oluyor ya sade olarak ye ya da suya karıştırıp limon sıkıp tüket 🌸

İnşallah içime su serptiniz. Allah razı olsun. Peki bebeğinizin kafası aşağıya doğru baskı yapıyor muy
Yapıyor, doluluk hissi var, en büyük farkta nefesim ve midem daha rahat önceki haftalara göre, arada yanma hissediyorum ama onun dışında rahat şişkinlik hissi falan yok

Yapıyor, doluluk hissi var, en büyük farkta nefesim ve midem daha rahat önceki haftalara göre, arada yanma hissediyorum ama onun dışında rahat şişkinlik hissi falan yok
Benim nefesim aynı değişen bir şey yok hatta hareketleri hala yukarı da hissediyorum ama kafada aşağıya baskı yapıyor ah ah analık ne zormuş.

Benim nefesim aynı değişen bir şey yok hatta hareketleri hala yukarı da hissediyorum ama kafada aşağıya baskı yapıyor ah ah analık ne zormuş.
Ayaklarını poposunu dayiyordur yukarıya doğru, geriniyor sanırım o zaman sıkıştırıyor beni, poposunu ayaklarını dayıyor yukarıya sağa sola doğru 😊

Ben Hataydayım arada bir açıyorum valla klimayı derecesini ayarlıyorum tabi çarpmasın diye yoksa durulmuyor 🥵
Biraz araştırdım, direkt bebeğe üflemediği sürece aslında 22-24 derece klima açılabilir diyorlar. Ben cesaret edebilir miyim bilmiyorum. Ankara malum karasal iklim, gece gündüz sıcaklık farkı çok oluyor. Klimayla birlikte ev iyice soğursa diye çekinirim muhtemelen. Ama Hatay gibi yerde klimasız fenalık geçirirsiniz. Allah kolaylık versin cidden 🤗

Biraz araştırdım, direkt bebeğe üflemediği sürece aslında 22-24 derece klima açılabilir diyorlar. Ben cesaret edebilir miyim bilmiyorum. Ankara malum karasal iklim, gece gündüz sıcaklık farkı çok oluyor. Klimayla birlikte ev iyice soğursa diye çekinirim muhtemelen. Ama Hatay gibi yerde klimasız fenalık geçirirsiniz. Allah kolaylık versin cidden 🤗
Evet bende bebeğe direkt gelmeyecek şekilde açıcam mecburen çünkü kapattığımız an ev aynı sıcaklığa geri dönüyor. Amin hepimize🥰

Back
X