Kapılma. Biz onlardan daha sabırsız çıktık.Nasıl sabrettiniz ya ben sabredemiyorum artık 40 ı geçmek hiç istemiyorum tabi hayırlısıyla sağ salim alalım kucağımıza ama alalım artık
İnşallah yaa bu aralar umutsuzluğa kapılıyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kapılma. Biz onlardan daha sabırsız çıktık.Nasıl sabrettiniz ya ben sabredemiyorum artık 40 ı geçmek hiç istemiyorum tabi hayırlısıyla sağ salim alalım kucağımıza ama alalım artık
İnşallah yaa bu aralar umutsuzluğa kapılıyorum![]()
Her süreç farklı dertlerOğlum 41 de doğdu ama keşke biraz daha içeride kalsaymış dedirtdi bana çünki gazlı kolik bebekti. İnşallah size söyletmez bebeğiniz.
Benim hamilelikte lavabo sürecim hep normaldi hiç fazladan gitmedim ya kötü olmuş sizinkiKapılma. Biz onlardan daha sabırsız çıktık.Oysa ki bir bebeğin miadi 40 hafta. Son günlerimiz kolay geçmiyor. Tom ve Jerry filmindeki Tom gibi gözlerimden uyku akıyor ama o tarafa dön bu tarafa dön mümkün değil. Üstüne bugün ishal oldum. Baskıdan lavaboya sürekli gitmek yetmezmiş gibi bu da eklendi.
Hava da çok sıcak
Ben genelde sol altta hissediyorumDoğum yapmamış olan kızlar hatta bebeği kanala girmiş olan varsa daha iyi olur bir sorum olcak bebeğiniz hıçkırdığında karnınızın üstünde mi hissediyorsunuz altında mı??
Sizin inmiş miydi kanalaaBen genelde sol altta hissediyorum
Maşallah Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin, gözünüz aydınKizlar ben doğumdan çıktım elhamdülillah bende bebekte iyi dua eden herkesten Allâh razı olsun hepinize duamda yer verdim Rabbim kimseyi bu yolda koymasın inşallah![]()
Baya aşağıda dedi doktor, yarım girmiş dedi o ne demekseSizin inmiş miydi kanalaa
Klimayı en düşükte çalıştırıp üstümü örttüm yarım saat sonra hapşırık tutunca kapadım. Ne öyle ne böyle. Sağlıcakla kucağımıza alalım. Zor geçecek bu günler ama bir sınır var bitecek yani. Kendimi böyle motive ediyorum artikHer süreç farklı dertlerİnşallah
Benim hamilelikte lavabo sürecim hep normaldi hiç fazladan gitmedim ya kötü olmuş sizinkiEvet havalar acayip sıcak klimasız durulmuyor klimayı da açtık hastayım iki gündür bebekle sıcakta nasıl yapıcaz bilmiyorum
![]()
Bugün emzirme danışmanında 2. Denememizdi. Hiçbir şekilde başaramadık. Ve bize eds yönteminden bahsetti. Medikallerde bulamadık istettik gelmesiji bekliyorum. Biraz umutlandım. İnşallah iş e yararB brcubrcu0101 canım eds yöntemiyle emzirmeyi denedin mi hiç?
İnşallah bizimkide yarım ya da tam girmiştirBaya aşağıda dedi doktor, yarım girmiş dedi o ne demekseBebeğiniz en son baş aşağıysa dönmüş olacağını sanmıyorum başı ağır basıyor çünkü aksine baş aşağı dönme eğiliminde oluyorlar. Ben de ara ara neresi nerde karıştırıyorum, canınızı sıkmayın bence
![]()
Aynen öyle hızlı bile geçer günler belkide bakalım bizleri neler bekliyorKlimayı en düşükte çalıştırıp üstümü örttüm yarım saat sonra hapşırık tutunca kapadım. Ne öyle ne böyle. Sağlıcakla kucağımıza alalım. Zor geçecek bu günler ama bir sınır var bitecek yani. Kendimi böyle motive ediyorum artik
İnşallah inşallah bende hep görüyorum sosyal medyada felan güzel ilerler umarım her şeyBugün emzirme danışmanında 2. Denememizdi. Hiçbir şekilde başaramadık. Ve bize eds yönteminden bahsetti. Medikallerde bulamadık istettik gelmesiji bekliyorum. Biraz umutlandım. İnşallah iş e yararmemnun kalan çok kişi olmui
Ben dün gittim doktora, kanalda değil kızım. Bugün hıçkırdı, hep alt tarafta hissettimDoğum yapmamış olan kızlar hatta bebeği kanala girmiş olan varsa daha iyi olur bir sorum olcak bebeğiniz hıçkırdığında karnınızın üstünde mi hissediyorsunuz altında mı??
Benim tüm karnım sallanıyormuş gibi hissediyorumDoğum yapmamış olan kızlar hatta bebeği kanala girmiş olan varsa daha iyi olur bir sorum olcak bebeğiniz hıçkırdığında karnınızın üstünde mi hissediyorsunuz altında mı??
Biraz önce eşimle benzeri konuları konuşuyorduk. Aslında her kadın yapabilir güçte. Kesinlikle başarılabilir birşey. Ama her bireyde farklı diyip konuyu başka bi tarafa çekiyorumKızlar ilk bebenizde kaç gün yardım aldınız ? Anneniz ya da bir başkası ile kaç gün kaldınız? Benim şuan yanımda annem ve kızlardeşim var çok yardımcı olıyorlar. Annemde bebek bakımınan çok iyi anlıyor .
Bugün 12 günlük oldu bebiş . Kendimi asla yalnız kalmaya hazır hissetmiyorum. Normal mi bu? 40 gün birlikte kalmayı planıyoruz ama 40 günden sonra hazır hisseder miyim ? Yalnız kaldığımı düşününce kötü hissediyorum nedense. Eşim işten gelince yardım eder ama gündüzleri hep tek olacağım. 31 yaşındayım ve bu şekilde korku tedirginlik var. 20 yaşında anne olanları çok tebrik ederim ciddenbir bebeğe tek başıma bakabilecek gücü nedense bulamıyorum kendimde . Lohusalıktan mı bilmiyorum. Günler geçtikçe düzelir mi bu durum?
Bir influencerda izlemiştim, onun bebeğinde de meme reddi olmuştu. En son sessiz bir ortamda bebeğiyle baş başa kalıp kıyafetsiz şekilde, tentene temasla denemişti, yine kucağında duşa girmek hafif suyla rahatlatırken denemek ve pilates topu da işe yaramışBugün emzirme danışmanında 2. Denememizdi. Hiçbir şekilde başaramadık. Ve bize eds yönteminden bahsetti. Medikallerde bulamadık istettik gelmesiji bekliyorum. Biraz umutlandım. İnşallah iş e yararmemnun kalan çok kişi olmui
Demek çokta alakalı bir durum değilmiş yazılanlara bakınca bu sonuca vardımBen dün gittim doktora, kanalda değil kızım. Bugün hıçkırdı, hep alt tarafta hissettim
Evet bazen benimde oluyor ama yine buluyorum tam çıkış noktasınıBenim tüm karnım sallanıyormuş gibi hissediyorum![]()
Ne kadar güzel bu durum, yani annen demek ki o kadar seni rahatlatıyor, seni seviyor ki ayrılmak bile istemiyorsun. Bebekle ilgili de ona güveniyorsun. Bence bunun bir kesin cevabı yok.Kızlar ilk bebenizde kaç gün yardım aldınız ? Anneniz ya da bir başkası ile kaç gün kaldınız? Benim şuan yanımda annem ve kızlardeşim var çok yardımcı olıyorlar. Annemde bebek bakımınan çok iyi anlıyor .
Bugün 12 günlük oldu bebiş . Kendimi asla yalnız kalmaya hazır hissetmiyorum. Normal mi bu? 40 gün birlikte kalmayı planıyoruz ama 40 günden sonra hazır hisseder miyim ? Yalnız kaldığımı düşününce kötü hissediyorum nedense. Eşim işten gelince yardım eder ama gündüzleri hep tek olacağım. 31 yaşındayım ve bu şekilde korku tedirginlik var. 20 yaşında anne olanları çok tebrik ederim ciddenbir bebeğe tek başıma bakabilecek gücü nedense bulamıyorum kendimde . Lohusalıktan mı bilmiyorum. Günler geçtikçe düzelir mi bu durum?
Neyse ki yemek işlerini üstleniyormuş. Büyük fayda bence. Benimki başkasının evinde yemek yapmaya çekindiğini söylüyor. Tamamen bahane çünkü kendi evinde de iş yapmayı sevmez prensesİnşaAllah sizide çok yormadan geçer süreciniz. Annemde ne kadar geç gelsem o kadar iyi diyorikimizde baskın karakteriz zorlarız birbirimizi ama farkındayız da durumun. Bende gerek yok modundayım. Ama diğerlerinde yanımda olmayınca bunda olmak istedi. Bende aman canım nolcak modundayım. En önemlisi evdeki çocukların bakımı onuda organize ettim mümkün değil yetemez çünkü. Ama yemek derdimiz olmaz en azından. Anaçlığı iyi maşaAllah.
Sizede inş farklı açılardan faydası oluyordur annenizin. İşte yine en mantıklısı topluca şu odaya geçelim kadın işlerini rahatça yapsın tarzında bi yol olabilir. Yada anlarsa alınmazsa anneniz çok bişey demeyelim kadın sinirlenir gider tarzı olabilir.
AmaaannnNeyse ki yemek işlerini üstleniyormuş. Büyük fayda bence. Benimki başkasının evinde yemek yapmaya çekindiğini söylüyor. Tamamen bahane çünkü kendi evinde de iş yapmayı sevmez prensesAllah yine eksikliklerini göstermesin ama anne-kız ilişkileri cidden göründüğü kadar kolay değil. Dediğiniz şekilde yola getirmem çok mümkün olmuyor. Hayata ve insanlara hep yargılayıcı bir yerden bakar. Onun sayesinde ben de halden anlama uzmanı oldum çıktım
Temizlikçi ablamız bugün diyor ki bugün burayı temizledim yarın başka evi temizleyeceğim. Hani kadın her gün her gün pis evlerle uğraştığını söylüyor. Ben mesela bunu duyduğumda Allah kolaylık versin senin işin de zor gibi bir şey söylerim muhtemelen. Annemse kadına diyor ki o zaman bu işleri yapmayacaksın
Anne sen de kadına laf soktun diyorum sonradan. Aaa hiç farkında değilim, ben öyle laf sokmayı bilmem diyor
![]()
Sağ salim tamamlasak şu süreci artıkŞuan gerginliğini anlıyorum hemen hemen aynı durumda sayılırız her kontrolde doğum heran olabilir diye yolluyorlar onun stresiyle herşey gözümüze batıyor inşallah sağlıkla ferahlikla atlatacaz sen gönlünü ferah tut herkese tamam haklısın de geç hiç kafaya takip stres olma![]()