- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #22.361
Ben takip ediyorum şekerimi. Yüklemede şeker çıkmıştı bende. Dahiliye de takip ediyo 2 haftada bir açlık tokluk bakıyolar. Sonuçlar iyi diye o yakın takibe almadı ama ben yine de kendim evde ara ara ölçüyorum. Bi gün sabah bi gün akşam gibiÇıktım kontrolden kızlar çok şükür bir sorun yok yalnız ben çok kilo aldığım için yine fırça yedim birazşeker takibi istedi benden kızlar şimdi eczaneden şeker ölçüm cihazı aldım yarın başlayacağım bakalım
Sizlerde hiç ölçüm yapan var mı kızlar
Bana da öyle dedi kuzum bi gün sabah bi gün akşam ölç dedi. Sana bisey sorucam canım benim kafa gitti yemin ederim unuttum şu an bana tarif etti bir lokma yedikten sonra ölç dedi yani tamamen aç olmadan ağzımıza bi lokma atıp mı ölçüyoruz sonra yemeği yiyip 1 saat sonra da tokluk doğru mu anlamışımBen takip ediyorum şekerimi. Yüklemede şeker çıkmıştı bende. Dahiliye de takip ediyo 2 haftada bir açlık tokluk bakıyolar. Sonuçlar iyi diye o yakın takibe almadı ama ben yine de kendim evde ara ara ölçüyorum. Bi gün sabah bi gün akşam gibi
BEN TAKIP EDIYORUM,ŞEKERİM VAR MALESEF AÇLIK GUZEL AMA TOKLUK BAZEN FIRLIYOR İLK LOKMADAN ITIBAREN BİR SAAT SONRA ÖLÇUYORUM TOKLUĞUÇıktım kontrolden kızlar çok şükür bir sorun yok yalnız ben çok kilo aldığım için yine fırça yedim birazşeker takibi istedi benden kızlar şimdi eczaneden şeker ölçüm cihazı aldım yarın başlayacağım bakalım
Açlığı tamamen açken mi canım 1 lokmadan sonra mı ölçüyorsun?BEN TAKIP EDIYORUM,ŞEKERİM VAR MALESEF AÇLIK GUZEL AMA TOKLUK BAZEN FIRLIYOR İLK LOKMADAN ITIBAREN BİR SAAT SONRA ÖLÇUYORUM TOKLUĞU
tesekkur edermVallahi bravo, tebrik ederim sizi. Ben 30.haftada bıraktım çalışmayı, o zaman bile zorluyordu ofise gitmek. Şu anda çalıştığımı düşünemiyorum.
açlığı tamamen açken ölçüyorum.tokluğuda ılk lokmadan ıtıbaren bir saat sonra ölçuyorum. bazen 18-18,30 gıbı ölçtüğümde akşam yemeginden önce 70 lerde oluyor baya düşmüş oluyor sonra fırlıyor öyle şeylerAçlığı tamamen açken mi canım 1 lokmadan sonra mı ölçüyorsun?
Tamamdır canım sağolasınaçlığı tamamen açken ölçüyorum.tokluğuda ılk lokmadan ıtıbaren bir saat sonra ölçuyorum. bazen 18-18,30 gıbı ölçtüğümde akşam yemeginden önce 70 lerde oluyor baya düşmüş oluyor sonra fırlıyor öyle şeyler
Ben yapiyorum canim 36.haftaya kadar devam et dedi doktorumÇıktım kontrolden kızlar çok şükür bir sorun yok yalnız ben çok kilo aldığım için yine fırça yedim birazşeker takibi istedi benden kızlar şimdi eczaneden şeker ölçüm cihazı aldım yarın başlayacağım bakalım
İnşallah sorunsuz tamamlarız doktor çok kilo aldığım için takip etsek iyi olur dedi sonra cocuktada obezite şeker hastalığına kadar yolu olabilir dedi biraz korktum umarım her şey yokunda gider hepimiz icinBen yapiyorum canim 36.haftaya kadar devam et dedi doktorum
sabah bişey yemeden açlığı ölçüyorum. Ağzına ilk lokmayı aldığın andan bir saat sonra da tokluk ölçülüyo. Şeker olduğunda uzun süte açlıklarda düştüğü için yiyincede birden fırlayabiliyo. Az az sık sık beslenmek lazımBana da öyle dedi kuzum bi gün sabah bi gün akşam ölç dedi. Sana bisey sorucam canım benim kafa gitti yemin ederim unuttum şu an bana tarif etti bir lokma yedikten sonra ölç dedi yani tamamen aç olmadan ağzımıza bi lokma atıp mı ölçüyoruz sonra yemeği yiyip 1 saat sonra da tokluk doğru mu anlamışım
Canım kaç kilo aldın ki?İnşallah sorunsuz tamamlarız doktor çok kilo aldığım için takip etsek iyi olur dedi sonra cocuktada obezite şeker hastalığına kadar yolu olabilir dedi biraz korktum umarım her şey yokunda gider hepimiz icin
2 hafta önce baş geliş pozisyonuna gelmiş bizimki biraz aceleci gibi:)Bugün biraz daha iyi gibiDönüyor olabilir doğum pozisyonuna alabilir
Of gittim beyin cerrahına bana önerdiği şey parolFıtığı olmayan bizler bile zorlanırken senin böyle olman ne kadar zordur kim bilir
İnşallah en iyi olacak şekilde olur her şey.
Bendede şeker var insülin fln kullanıyorum. Günde 4 ölçüm yapıyorum. Sabah hiç bşy yemeden aç ölçüyorsunuz, en az 8 saat açlık olmalı sabah. Sonra kahvaltıya başladığınız saate bakın üstüne 1 saat koyun öyle ölçün. Yani kahvaltı bitince değil başlayınca 1 saatÇıktım kontrolden kızlar çok şükür bir sorun yok yalnız ben çok kilo aldığım için yine fırça yedim birazşeker takibi istedi benden kızlar şimdi eczaneden şeker ölçüm cihazı aldım yarın başlayacağım bakalım
Ben 17 kilo aldım dün doktorum kızdı baya ama napayım iştahım çok açık şekerim de yokÇıktım kontrolden kızlar çok şükür bir sorun yok yalnız ben çok kilo aldığım için yine fırça yedim birazşeker takibi istedi benden kızlar şimdi eczaneden şeker ölçüm cihazı aldım yarın başlayacağım bakalım
Bir işe yaramıyor kiOf gittim beyin cerrahına bana önerdiği şey parol
Tamam canım çok sağolBendede şeker var insülin fln kullanıyorum. Günde 4 ölçüm yapıyorum. Sabah hiç bşy yemeden aç ölçüyorsunuz, en az 8 saat açlık olmalı sabah. Sonra kahvaltıya başladığınız saate bakın üstüne 1 saat koyun öyle ölçün. Yani kahvaltı bitince değil başlayınca 1 saat
Ben tatlı çok yiyorum ya akşam yemekten sonra eşimle çay kahve yanına hep tatlı biseyler oluyor gözüm dönüyor frenlemeye calısıcam kendimi artıkBen 17 kilo aldım dün doktorum kızdı baya ama napayım iştahım çok açık şekerim de yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?