2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220

Evet canım beslenemiyor demek ben de yaşadım ondan biliyorum
Çiş yapmamasından mı anlıyoruz bunu. Bir de uyanmadığında nasıl uyandırıyorsunuz. 19 günlüğüz

Bu ıkınmalar da beni mahvetti asla uzun uyumuyor ıkınmasıyla kendini uyandırıyor . Geçen arkadaşın dediğini gibi g*tle don gibi olduk belim kopuyor artık yorgunluktan . Ev desen aldı başını gitti
Bi kaç gündür bizde öyleyiz arabada gidip gelirken soğuk oldu herhalde gaz sancısı yaptı ne güzel emip 2 saat uyuyordu şimdi hasret kaldık 2 çocuklu hayat zormuş şimdi komşuda banyosunu yaptırdık uyuttum uyuyor ama eve geçince uyumaz diye düşünüyorum

Çiş yapmamasından mı anlıyoruz bunu. Bir de uyanmadığında nasıl uyandırıyorsunuz. 19 günlüğüz
Dolu dolu 5-6 tane çişli bez çıkması gerekiyor . Ben de tüm yöntemleri deneyip uyandıramıyordum asla . Baya kıyafetlerini çıkarıp pamuğu su ile ıslatıp bacaklarına kollarına boynuna vs dokundurdum anca öyle uyanıyordu ama beslenirken yine uyuyakalıyordu çenesine dokunuyordum devamlı bu defa da öyle öyle zorladım

Canım bence soğuk almadı artık gaz sancıları başladı yavaş yavaş benmki de öyle ilk başlarda derin derin uyurken şimdi asla uyumuyor uyusa da hemen uyanıyor kölesi oldum resmen

Canım bence soğuk almadı artık gaz sancıları başladı yavaş yavaş benmki de öyle ilk başlarda derin derin uyurken şimdi asla uyumuyor uyusa da hemen uyanıyor kölesi oldum resmen
Valla bu duruma hiç hazırlıklı değilim ama çekeceğiz diğer oğlanda çok çekmiştim bunun uyuduğunu görünce sevinmiştim ama kursağımda kalacak gibi

Günde çıkıyor sadece gece çişli bez görmedim

Kolik olanlar bile 40 tan sonra çok çok azalıyo gaz sancısı vs. Az kaldı dayanın
O kadar bebekle meşguldümki gazdan dolayı doğumdan beri buraya bakamadım bile bugün 38 günlük gaz damlasıyla bulduk çözümü biraz daha iyi inşallah 40 ı çıkınca hep biter ya o rahatsız olunca dayanamıyorum

Kızlar aranızda sütü azalan var mı?benim sütüm çok geliyordu hatta bi uyanıyordum tişörtüm hep süt.şuan doluluk hissi hiç yok göğsümde.dün bebeğim aç kaldı ağzını gösterip ağlıyor ben ona bakıp ağlıyorum ne kötü bir durum yaşadım yarım saatte 2 tl su içtim biraz geldi sağım yaptım falan şuan daha iyi gibi ama tekrar eski haline nasıl gelicek yardım edin pleaseee

Canım şuan meme vermeye çalışma bence, önce kilosu bir toparlansın sonra memeye dönmeye çalışırsın, her öğün mamayla destekleyebilirsin hemşire bana mamaya alışmak diye birşey yok istediğin zaman kesersin demişti

Dün gece 5.5 kadar ayaktaydın uykusuzluktan ölüyorum birde eşimin 2 gün önce gelen amcasıgil geldi yine çocuklarını önden göndermişler onlar arkadan gelecekmiş, hayır daha 7 günlük olan bir bebeği görmeye zırt pırt neden gelinir ? Bebek enfeksiyon kapacak onu mu düşüneyim çocuklar habire orasına burasına dokunuyor, ben daha toparlanamadım enkaz gibiyim onu mu düşüneyim, misafirlere yemek vs ne hazırlayım o ayrı dert… Hayır geliyorsunuz madem çaya gelin bu saatte gelip yemek neden hazırlattırıyorsunuz 7 günlük lohusa kadına… Vallahi oturup ağlamak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…