- 19 Ocak 2016
- 5.426
- 5.562
- 198
- Konu Sahibi Mervenur277
- #32.741
Ay dün kaka yapmamıştı bugün yaptı uyuyor 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok yemeğe gelmeyecekler zaten gelselerde yemek yokYemege mi gelicekler ki? Ben gecen kek yaptim, ona bile gelen arkadaslarim sasirdiinsanlarin bu beklentiyle gelmesi lazim bebekli eve.
Valla benimki de ilk Bi mızıldıyor sonra emziği Bi şekilde tutturuyorum böyle uyuyorKeşke Doğa da dursa böyle yamaşallah
![]()
Bizim de öyle canım. Şimdi drdan çıktım maflor probiyotik verdi. Umarım rahatlar.Benim oglan 3 /4 gundur uykuda sıkıntılı ıkınıyor kıvranıyor. Gaz damlasi kullanan varmi doktirmu veriyor onu. Kendinzmi uygun gorup aliyonz
MaşallaahEki Görüntüle 3605813 biz böyleyiz şuan![]()
Küvezde kalanlaeın sıkıntısı hepp görmek içinm aynı yöne yatırıyorlaryaa bizimkide kendisi asla sola yatmıyor sağ taraf düzleşmiş hatta boyun ultrasonu fln çektirdim ben canım kaslarda kısalma oldumu diye çok şükür yok ama elimden geldiğince sola çeviriyorum gece gün içindede düz kafa yastığında yatırıyorum sürekli yanındaysam ama kusarsa fln dikkat et yanındaylen kullanKızlar birde bebiş benim bebiş küvezde kaldığından hortumlardan felan kafası hep 1 tarafa yatmış orası düzleşmiş kafasının arkası da yumurta gibi, sırt üstü çok yatmıyor sevmiyor yüzüstü yatıyor, kendiliğinden düzelir mi acaba
Bende elimden geldiğince döndürüyorum canım ama kafa yastığını felan hiç sevmiyor ağlamaya başlıyor, napacam bilmiyorum, kendiliğinden büyüdükçe düzlemez mi kiKüvezde kalanlaeın sıkıntısı hepp görmek içinm aynı yöne yatırıyorlaryaa bizimkide kendisi asla sola yatmıyor sağ taraf düzleşmiş hatta boyun ultrasonu fln çektirdim ben canım kaslarda kısalma oldumu diye çok şükür yok ama elimden geldiğince sola çeviriyorum gece gün içindede düz kafa yastığında yatırıyorum sürekli yanındaysam ama kusarsa fln dikkat et yanındaylen kullan
Genelde düzelir diyorlar bebek dönmeye başladıkça ama elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum çok çabuk toparlıyor çok cabuk düzleşiyorBende elimden geldiğince döndürüyorum canım ama kafa yastığını felan hiç sevmiyor ağlamaya başlıyor, napacam bilmiyorum, kendiliğinden büyüdükçe düzlemez mi kidoktoru hiç düzelmezse kafa maskeleri var onlardan yapılır felan demişti
Darısı başıma daha kahvaltı edemedim evi b.k götürüyor resmenBenimkinin ağza baksonunda direnemedi ve uyudu
Oy maşallah canım benimBenimkinin ağza baksonunda direnemedi ve uyudu
Kafaları daha yumuşak olunca her şekil alıyor tabiGenelde düzelir diyorlar bebek dönmeye başladıkça ama elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum çok çabuk toparlıyor çok cabuk düzleşiyor![]()
Hepimiz aynı durumdayız canımm. Temizliği düşünme o kadar, robot süpürge ve dyson’a şükrediyorum ben de. Kendini o kadar aç bırakma önemli olan o. Ben öyle durumlarda hızlıca ebebek promalt içiyorum ve dereotu yiyorum. Öyle bile süt toplanıyor biraz.Darısı başıma daha kahvaltı edemedim evi b.k götürüyor resmen![]()
Bugün gittim dr test falan demedi adet olunca gel dedi ne saçma bazılari emzirirken adet görmüyorBen devlette yaptırdım, daha adet görmedim. 3 gün öncesi bhcg değeri ile gebelik olmadığına bakarak yaptılar.
Molfiks kullanıyorum 2 güzel di taşirma yapmaya başladı küçüldü diye 3 geçtim bu sefer pişik olduOlabilir çünkü bezler büyüdükçe bence kaliteleri azalıyor, ki geçen gün fark ettiğim bir durum bizim pedlerimizin bile kalitesi ciddi bozulmuş, inanılmaz kötü. Cildim hassastır, beni bile rahatsız ettiğini düşünürsek bebeklerimize hayli hayli zor.
Bu arada hangi marka kullandığınızı bilmiyorum ama bazı markaların da kendi içinde modelleri var ve modellerin bedenleri arasında da farklar oluyor. Ben mesela prima premium care kullanıyorum, yoktu aktif aldım, aktifler bir tık daha ufak. Aynı şekilde bir ara sleepy aldım onlar 1 beden neredeyse daha ufak ve arkalari bir tık daha kısa. Prima pahalı oluyor derseniz sleepy nin de premium plus diye bir modelini gördüm isterseniz veya natural ve bio natural diye iki ayrı modeli daha var. İsterseniz onlara da bir bakın. Ben bio natural denedim arkadasimin tavsiyesi ile hiç rahat edemedi cok tahriş oldu ama doktoru demişti ki en iyisi aslında eski usul bezler kaynatmaya gönüllü iseniz yoksa deneyip bulacaksınız her bebeğin tercihi farklı oluyor kimi en ucuzu ile rahat ediyor kimi en pahalisi ile demişti.
Elinizde kalanlar için de ara ara takarak eritin veya cok ufaksa saglik ocağına goturebilirsiniz ben öyle yapıyorum, ihtiyacı olanlara veriyorlar.
Bu konuda haklısınız ben daha adet görmedim, ilk cocugumda da emzirirken 8. Ayda gördüm.Bugün gittim dr test falan demedi adet olunca gel dedi ne saçma bazılari emzirirken adet görmüyor
Ben ikisinde hemen oldum bakalım şuan 50 günlük burç oldumBu konuda haklısınız ben daha adet görmedim, ilk cocugumda da emzirirken 8. Ayda gördüm.