- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #32.701
Bizimki de bir süredir gülmeye ve agulamaya başladı. Özellikle sabahları emdikten sonra çok tatlı bakıp bakıp gülüyor bir de dişsiz ağzı çok komik ısırmak istiyorum o an yaKızlar bebeğim a gıv diye ses çıkarıyor daha erken degilmi yarın 1 aylik oluyoruz hangimiz yüzüne yaklaşsak bakıp gülüyor şimdiden böyle tatlılarsa büyüyene kadar deli olurum aşktan
Ben 2 de 3 de aldım canım ikisinden de kullanıyorum Molfix pure&soft, pişik yaşamadım ya da taşma. Sırtını bayağı yukarı çekiyorum ben ama gevşek mi kaldı acaba ? 4,5 kg bizimki iki bez de oluyor şuan, kaç kg senin bebiş ? Bir de ıslak mendil ne kullanıyorsunAy sinirim bozuldu gerçekten ya 2 numarada pişik olmayıp da 3 numarada neden oldu anlamadım bir de 2 numara taşma yaptı sanırım artık küçük geliyor 3 numarayı daha yeni açtım 2 numaranın yarısı var Ne yapacağım bilmiyorum
Bizim sanırım uyku düzeni oturdu. Her akşam 8-9 gibi uyuyor 12-1 gibi uyanıp emiyor sonra 4-5 gibi uyanıyor işte bu 4-5 de kalktıktan sonra çok bölük pörçük uykusu. Bazen 1 saat bazen yarım saat uyuyor gündüz tüm gün meme de, eşime diyorum 2 dk tut da tuvalete gideyim. Gündüzleri napcaz bilmiyorum yakamdan ayrılmıyorBir haftadır aynıyız, yemek bile yiyemiyorum. Çıldırıcam
Benimkide 11 buçukta uyuyor 2 de bir kalkiyo bide 5 de beşten sonra bazen uyuyor bazen uyumuyor bugün mesela uyumadı çok zor bı gündü bnm içinBizim sanırım uyku düzeni oturdu. Her akşam 8-9 gibi uyuyor 12-1 gibi uyanıp emiyor sonra 4-5 gibi uyanıyor işte bu 4-5 de kalktıktan sonra çok bölük pörçük uykusu. Bazen 1 saat bazen yarım saat uyuyor gündüz tüm gün meme de, eşime diyorum 2 dk tut da tuvalete gideyim. Gündüzleri napcaz bilmiyorum yakamdan ayrılmıyor
Benimki slingi de sevmedi, sıcak oluyor sanırım. Geceleri az çok uyuyor da gündüze çare bulamadımGündüzleri sling takıp işimi yapmaya çalışıyorum kızlar ama gece sürekli uyanıyor meme istiyor oyüzden uyuyamıyorumbiz bütün işleri eşimle yapıyoruz sizde eşlerinizden destek isteyin kızlar yoksa kafayı yeriz
Az da olsa uyuması iyi canım. Geceleri bizimki de uyuyor. Gündüze çare bulamadım. Anne kucağı sipariş ettim, bakalım sevecek miBizim sanırım uyku düzeni oturdu. Her akşam 8-9 gibi uyuyor 12-1 gibi uyanıp emiyor sonra 4-5 gibi uyanıyor işte bu 4-5 de kalktıktan sonra çok bölük pörçük uykusu. Bazen 1 saat bazen yarım saat uyuyor gündüz tüm gün meme de, eşime diyorum 2 dk tut da tuvalete gideyim. Gündüzleri napcaz bilmiyorum yakamdan ayrılmıyor
Gevşek bırakmıyorum ya valla bı ayarini tutturamadım bez olayinin pamuk kullanıyorum ıslak mendil hiç kullanmadim 1 aylıkken 5 kiloydu 28 2 aylık olacak bakalım kaç kilo olduBen 2 de 3 de aldım canım ikisinden de kullanıyorum Molfix pure&soft, pişik yaşamadım ya da taşma. Sırtını bayağı yukarı çekiyorum ben ama gevşek mi kaldı acaba ? 4,5 kg bizimki iki bez de oluyor şuan, kaç kg senin bebiş ? Bir de ıslak mendil ne kullanıyorsunherax0 önermişti sanırım Molfix izotonik sulu ya geçtim cidden pişik vs olmadı ,pamuk su kullanıyordum öncesinde.
Maşallah size ben hala ayakta sallıyorum asla sakinleşmiyo beşike yatirdigim gibi basliyoBizim sanırım uyku düzeni oturdu. Her akşam 8-9 gibi uyuyor 12-1 gibi uyanıp emiyor sonra 4-5 gibi uyanıyor işte bu 4-5 de kalktıktan sonra çok bölük pörçük uykusu. Bazen 1 saat bazen yarım saat uyuyor gündüz tüm gün meme de, eşime diyorum 2 dk tut da tuvalete gideyim. Gündüzleri napcaz bilmiyorum yakamdan ayrılmıyor
Gündüz bizim de öyle ya 1 saat uyursa seviniyorumBenimkide 11 buçukta uyuyor 2 de bir kalkiyo bide 5 de beşten sonra bazen uyuyor bazen uyumuyor bugün mesela uyumadı çok zor bı gündü bnm için
Bizimki biraz duruyor onda ama uzun süreli onda da tutamıyorum 10 dk filan en fazlaAz da olsa uyuması iyi canım. Geceleri bizimki de uyuyor. Gündüze çare bulamadım. Anne kucağı sipariş ettim, bakalım sevecek mi
MaşallahGevşek bırakmıyorum ya valla bı ayarini tutturamadım bez olayinin pamuk kullanıyorum ıslak mendil hiç kullanmadim 1 aylıkken 5 kiloydu 28 2 aylık olacak bakalım kaç kilo oldu
Gündüz sürekli memede diye gece uyuyor gibi geliyor inşallah bozulmaz böyle gider ya. Gece uykusuzluğu ayrı bir sorunMaşallah size ben hala ayakta sallıyorum asla sakinleşmiyo beşike yatirdigim gibi basliyo
Bu ay ne kadar aldı bilmiyorum iştahi geçen ay kadar değil gibi ama eşim 2 numara almış 3 kullanayımGündüz bizim de öyle ya 1 saat uyursa seviniyorum
Bizimki biraz duruyor onda ama uzun süreli onda da tutamıyorum 10 dk filan en fazla
Maşallaho zaman senin 3 numara kullanman daha iyi olur sanki 2 de şuan bizim bacaklarımızı hafif sıkıyor bile
Hala aynı 3.ayı bekliyorum.SixFeetUnder sizin oralarda durumlar nasıl bizden öndesiniz hala sürekli yapışık mısınız iyi haberler veir bize lütfen
Bizim de bugün 1 aylık oldu ses çıkarıyor şu bir haftadır çok güzel meme istediğini falan anlatıyor gibiKızlar bebeğim a gıv diye ses çıkarıyor daha erken degilmi yarın 1 aylik oluyoruz hangimiz yüzüne yaklaşsak bakıp gülüyor şimdiden böyle tatlılarsa büyüyene kadar deli olurum aşktan
Geceleri benimki de uyusa keşke yaBenimki slingi de sevmedi, sıcak oluyor sanırım. Geceleri az çok uyuyor da gündüze çare bulamadım
sleepyi dene cnm bi ilk firsattaAy sinirim bozuldu gerçekten ya 2 numarada pişik olmayıp da 3 numarada neden oldu anlamadım bir de 2 numara taşma yaptı sanırım artık küçük geliyor 3 numarayı daha yeni açtım 2 numaranın yarısı var Ne yapacağım bilmiyorum
Evet evet artık aramıza katıldılar çok büyük aşk çok bende sürekli gıdı öpme modundayim bazen çıldırıyorum severken şaşkın şaşkın bakıyorBizimki de bir süredir gülmeye ve agulamaya başladı. Özellikle sabahları emdikten sonra çok tatlı bakıp bakıp gülüyor bir de dişsiz ağzı çok komik ısırmak istiyorum o an yatakip ediyor bir de bizi dinliyor filan çok acayip
Eymen de 8 gibi Uyuyor en uzun 3 saat sonra sık sık kalkıyor 5 e kadar bölük pörçük ıkına ıkına hep. 3 ay bitene gaz sancıları tamamen bitene kadar kabullendim durumu bizde de gündüz uyku yok malasef evi b k götürüyor eşimle aram inanılmaz bozuk niyeyse Allah sabrını vermiş gibi psikolojik olarak yıkılmadım ayaktayım. Kendime şaşırıyorum. Halbuki şuan ağır lohusa depresyonuna girmem lazım inş sonra patlak vermezBizim sanırım uyku düzeni oturdu. Her akşam 8-9 gibi uyuyor 12-1 gibi uyanıp emiyor sonra 4-5 gibi uyanıyor işte bu 4-5 de kalktıktan sonra çok bölük pörçük uykusu. Bazen 1 saat bazen yarım saat uyuyor gündüz tüm gün meme de, eşime diyorum 2 dk tut da tuvalete gideyim. Gündüzleri napcaz bilmiyorum yakamdan ayrılmıyor
Ben devlette yaptırdım, daha adet görmedim. 3 gün öncesi bhcg değeri ile gebelik olmadığına bakarak yaptılar.Devlettemi yaptırdın özeldemi burda sordum 12 bin dedi ne farkı var anlamadım fazla geldi birde adetlimi gitmemiz gerekiyor
Olabilir çünkü bezler büyüdükçe bence kaliteleri azalıyor, ki geçen gün fark ettiğim bir durum bizim pedlerimizin bile kalitesi ciddi bozulmuş, inanılmaz kötü. Cildim hassastır, beni bile rahatsız ettiğini düşünürsek bebeklerimize hayli hayli zor.Ay sinirim bozuldu gerçekten ya 2 numarada pişik olmayıp da 3 numarada neden oldu anlamadım bir de 2 numara taşma yaptı sanırım artık küçük geliyor 3 numarayı daha yeni açtım 2 numaranın yarısı var Ne yapacağım bilmiyorum
Ben ilk günden geceleri işık açmayarak uyutdum. Sanırım bu yüzden gece rahat uyumaya alıştıGeceleri benimki de uyusa keşke ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?