2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Ben ilk günden geceleri işık açmayarak uyutdum. Sanırım bu yüzden gece rahat uyumaya alıştı
Bizde akşamları ışığı kapatıp çok iletişime geçmeden uyutmaya çalışıyoruz ama bizimki sırt üstü uyumayı sevmiyor sürekli uyanıyor yüz üstü de gece yatıramıyoruz, nasıl olacak bilmiyorum

Ben ilk günden geceleri işık açmayarak uyutdum. Sanırım bu yüzden gece rahat uyumaya alıştı
Bende aynı şekilde. Geceleri altını bile gece lambasıyla açıyorum ayrıca gece yatak odasına geçmeden önce banyo yaptırıyorum belli bir rutin oluşturmaya çalışıyorum ki 4. 5.ayda iyice bu rutin otursun diye.

Ben bazen yan yatiriyorum. Oyle denediniz mi? Zaten ben yatirmasam da kendi de donuyo bazen yan.

Kızlar birde bebiş benim bebiş küvezde kaldığından hortumlardan felan kafası hep 1 tarafa yatmış orası düzleşmiş kafasının arkası da yumurta gibi, sırt üstü çok yatmıyor sevmiyor yüzüstü yatıyor, kendiliğinden düzelir mi acaba

Her iki tarafa da yatır canım bir de bol tummy time yaptır.

Sabır canım sabır, benzer durumlar bizde de var. Akşama eşimin akrabaları gelecek ev şuan karma karışık görsen lavabo filan berbat ama beyfendi dışarı çıktı. Şeytan diyor bu halde bırak

Bu olabilir canım, bide bunu deneyelim bakalım
Valla ilk cocugumda her şeyi denedim asla işe yaramadı. Muhtemelen gazlı bir bebektir, bizimki öyleydi ve yüz üstü disinda uyutamazdık, hala da öyle uyumayı seviyor 20 aylık. Nasil uyutuyorsunuz bilmiyorum, belki bana laf eden olur desteksiz hala uyutmaya geciremedim kizimi maalesef, olmadı yani zaten o da süt alerjendi bu bebeğim gibi, ciddi reflüsu vardi kucakta saatlerce beklerdim reflusu geçsin yatağa koyayım diye olmadı olmadı neyse konuya dönersem ayakta sallayarak uyutursanız sırt üstü uyumaya devam ediyor, biz o sekilde bir yöntem bulmuştuk.

Kendi yorgunlugumuz yetmezmiş gibi birde misafir telaşı yaşamamız çok sıkıcı
Bir şey hazırlayamam zaten superfresh ten dondurulmuş bir şeyler var buzlukta onları çıkarırım hiç. Çok misafir ağırlamak istiyorsa kendisi hazırlasın valla benim kuzenim geldi çayla bisküvi filan ikram edebildim ona bile niye uğraşıyorsun diye kızdı çık oturmadan kalktı. Kaç kişi gelecek akşam şimdi ne gerek var kalabalığa, inşallah kızım uyur onlar gelmeden de kucağa filan almaya kalkmazlar

Yemege mi gelicekler ki? Ben gecen kek yaptim, ona bile gelen arkadaslarim sasirdi insanlarin bu beklentiyle gelmesi lazim bebekli eve.

Yemege mi gelicekler ki? Ben gecen kek yaptim, ona bile gelen arkadaslarim sasirdi insanlarin bu beklentiyle gelmesi lazim bebekli eve.
Bizim de geçen arkadaşlarımız geldi biri elmalı tart yapmış diğeri başka bir tatlı. Oğlan durdu da ben de kekle patates salatası yapmıştım yapmasam da olurmuş aslında onlar da niye yaptın dediler

Evet canım gazlı bir bebek sırt üstü yatırınca uyanıyor hemen, Bi şekilde kafasını düzeltecez ayakta sallamaya hiç alıştırmak istemiyorum canım

Benim oglan 3 /4 gundur uykuda sıkıntılı ıkınıyor kıvranıyor. Gaz damlasi kullanan varmi doktirmu veriyor onu. Kendinzmi uygun gorup aliyonz

Sabır canım sabır, benzer durumlar bizde de var. Akşama eşimin akrabaları gelecek ev şuan karma karışık görsen lavabo filan berbat ama beyfendi dışarı çıktı. Şeytan diyor bu halde bırak
Benimki de bu şekilde ciddi ciddi benim zorlanmamdan zevk aldığını düşmanlık beslediğini düşünüyorum ben moral olarak düşmeyince kalesizligin şiddetini artırıyor. Bi haftaya kadar bursa ya gidiyorum geri döner miyim emin değilim o derece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…