- 13 Nisan 2020
- 2.896
- 5.447
- 158
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #33.241
Ben artık pedogoglaron önerdiği ninni , 5 dkda uyutan müzik dinlemekten gına geldim notaları ezberledimYaa o kadar klasik müzik filan açıyorum ben asla işe yaramıyor, akşam yatarken mutlaka bir danalar bostana giriyor , bildiğim tek ninni de bu artık uydurmasyon sözler yazmaya başladım
Ben kullanıyorum canımKızlar hangi güneş kremini kullanıyorsunuz? Emzirirken la roche posay kullanan var mı acaba?
İşe yaramıyor ya şuan mesela süpürge sesi açık. Uyurken süpürge tercih ediyoruz bizBen artık pedogoglaron önerdiği ninni , 5 dkda uyutan müzik dinlemekten gına geldim notaları ezberledim
Ben beyaz gürültü ve pedogoglaron önerdiği ninni.. bazen de spotyden neen neen sesiİşe yaramıyor ya şuan mesela süpürge sesi açık. Uyurken süpürge tercih ediyoruz biz10 saatlik versiyonu telefona indirdim yoksa internet filan kesilir de durursa anında uyanıyor
Biz de beyaz gürültülü pış pış ve benim de uykumu getiriyorBen beyaz gürültü ve pedogoglaron önerdiği ninni.. bazen de spotyden neen neen sesikız uyumuyo ama eşimle ben uyuyakalıyoruz
Şuan açık yani zor duruyorum acıkcasıBiz de beyaz gürültülü pış pış ve benim de uykumu getiriyor
Biz 2 aylık olmak üzereyiz, 9-12 , 12-3- 3-6 gibi gece uykusu. Ama gündüz yarım saat yarım saat uyuyor akşam 9 a kadar böyle2.5 aylık oğlum akşam saat 9 dan gece 3'e kadar uyumuyor. Hatta artık kucakta da durmuyor. Evde kucağımda gezmek istiyor. Uyanıklık süresi çok fazla değil misizde durumlar ne
Bizim de gündüz böyle. Gece 3 de yatıyor. Sabah 7 gibi uyanıyor. Sonra 9-11, 11-13 şeklinde ilerliyor. Saat 1 e kadar uyuduğumuz için ev işleri yetişmiyor. Saatimiz kaymış gibi ama daha erken uyutamiyorum. 1.30 gibi uyudu dün 15 dk sonra yeniden uyandı. 3.30 a kadar uyumadı. Baykuş gibi olduk iyiceBiz 2 aylık olmak üzereyiz, 9-12 , 12-3- 3-6 gibi gece uykusu. Ama gündüz yarım saat yarım saat uyuyor akşam 9 a kadar böyle
Ben de gündüz hiçbirşey yapamıyorum max kahvaltı. Şimdi yarının yemeğini yaptım mesela. Gece rutinimiz güzel de gündüze hala alışamadıkBizim de gündüz böyle. Gece 3 de yatıyor. Sabah 7 gibi uyanıyor. Sonra 9-11, 11-13 şeklinde ilerliyor. Saat 1 e kadar uyuduğumuz için ev işleri yetişmiyor. Saatimiz kaymış gibi ama daha erken uyutamiyorum. 1.30 gibi uyudu dün 15 dk sonra yeniden uyandı. 3.30 a kadar uyumadı. Baykuş gibi olduk iyice
Sana mı güvenip çocuk yaptı dediği için dedim evet hassas bir konu söylemesem daha iyi olurdu doğru diyorsunSusayım susayım dedim ama arkadaşın sana mı güvendi çocuk yaparken yorumuna karşılık “kendi çocuğu olmadı evlatlık” lafın çok talihsiz ve can sıkıcı. Lütfen bunu başkalarının yanında dillendirme (böyle düşünsen bile ) insanların farklı hassasiyetleri olabilir ve farketmeden kırıcı olabilirsin. Beni çok rahatsız etti açıkçası. Demek ki karşılıklı böyle bir süreciniz var ki o da sana çocuk bırakmayı teklif ediyor. komşun senden yardım istediyse net bir şekilde müsait olmadığını söyleyip geri çevirebilirsin çocuğunun evlatlık olmasının konu ile ne alakası var.
Ben hamileyken hep gece 3 gibi uyuyordum. Ödemden yatamıyordum. Benim yüzümden oldu diye düşünüyorumBen de gündüz hiçbirşey yapamıyorum max kahvaltı. Şimdi yarının yemeğini yaptım mesela. Gece rutinimiz güzel de gündüze hala alışamadık
Açıkça artık bakamayacağınızı belirtin. Siz açıkça söylemezseniz anlam veremeyip tekrar tekrar teklif edebilir.Sana mı güvenip çocuk yaptı dediği için dedim evet hassas bir konu söylemesem daha iyi olurdu doğru diyorsunbana güvendiği için bırakıyor ama önceden kabul ediyordum şuan 2 küçük olduğu için uzak durmaya çalışıyorum direktte söyleyemiyorum çünkü binada bu şekilde bırakıp gitmesini kimse kabul etmiyor bunu kendi de biliyor biraz kendi de düşünse artık en ufak şeyde bırakmayacağını fark eder benim çocuklarım da tedaviyle oldu bu arada ve zor süreçlerden geçtik hiç de olmayabilirdi bu zamana kadar bu konuda kimseyi kırmadım ama burda kırılan üzülen olduysa özür dilerim
Yok canım o etkilemez herhalde öyle olsa benimkinin hiç uyumaması lazım ben son ayım çok zor geçtiBen hamileyken hep gece 3 gibi uyuyordum. Ödemden yatamıyordum. Benim yüzümden oldu diye düşünüyorum
Ben diğer oğlum da bebekken falan bırakmıyordum hatta kendi nereye gitsem söyler nasıl gidiyorsun ben gidemem diye bende kime bırakayım herkesin kocası çoluğu çocuğu var derim bıraksam da yük olacağımı düşünüyorum o gün bir ilki yaptım bundan sonra da yapacağımı düşünmüyorum çünkü zorla kabul etti gibi olduNe bırak nede kabul et kendi çocuklarımızla zor ilgileniyoruz
Siz denediniz miDoğal lifler var nest le marka adı opt i fib re ondan verin doktorunuza danışıp
Yaa o kadar klasik müzik filan açıyorum ben asla işe yaramıyor, akşam yatarken mutlaka bir danalar bostana giriyor , bildiğim tek ninni de bu artık uydurmasyon sözler yazmaya başladım
Bizde de var üstünü çıkarınca sanki düşecek de Bi yerden tutunmaya çalışıyor gibi hareket ediyorBen de çok merak ediyorum onu ne zaman bitecek diye. Kendini uyandırınca kollarını elimle tutup pış pış yapıyorum devam etsin uykuya diye. Bazen etkili oluyor bazen olmuyor. Bizde bir de titreme var bacağını atar gibi. Sizde de oluyor mu?
Açıkca belirtemiyorum ki benim eşim her gün çalışıyor diye çocuklar da oynuyor diye her zaman kabul ettim misafir bile olsa gelirdi musait miyim değil miyim fark etmezdi ona şimdi de aynısını bekliyor ama kendi asla kabul etmezdi ancak kendi çağırırsa giderdik bende öyle geleyim diye talepte bulunmam herkesinde kendine göre bir işi planı var diyeAçıkça artık bakamayacağınızı belirtin. Siz açıkça söylemezseniz anlam veremeyip tekrar tekrar teklif edebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?