2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Yaaa kıyamamumarım atak haftasıdır haftaya düzelirler kuzucum. Yoksa bizim ruh sağlığımız elden gidecek yaaa ne güzel artık dillerinden bi sekilde anlıyoruz

Aynen öyle. Ben de hiç içimde tutmuyorum ya direkt söylüyorum alınan alınsın valla hiç umrumda değil. Bizi bizden baska düsünen olmaması daha kötü

Kızlar kaynana konusu açılınca sinirim bozuk benimde kaynanam günü birlik geldi neymiş bebeğin boynu kısa kalmış diye bebeğimi bacağından sarkitmis eskiden öyle yaparlarmış boynu uzarmis ben görmedim kızım dün dedi babaannem böyle yaptı kaç gün geçti şimdi söylüyorlar eşime söyledim annesini aradı anne niye yaptın internetten baktık çok tehlikeliymis ya kalçası çıktıysa falan ben sizi öyle büyüttüm sizin çıkmadı iyi diyip sinirlendi eşime pazartesi USG var ama benim psikolojim bozuldu bakıyorum eşit gibi hareketlerinde de sikinti yok ama ya çıktıysa ay sinirden agliycam resmen sütüm çekildi bunları yanlız birakmamak lazım

Kızlar emzirenlerin göğüs hassasiyeti ne zaman geçti acaba ya da geçti mi? 22 günlük olduk hala çok acı çekiyorum emzirirken ve sonrasında
Herkeste farklı olabilir tabi benim 15 gün sürdü ilk bebegimde benimde uzun sürmüştü meğer Bebek tam kavrayamadigim için olmuş sende ona bakabilirsin cnm

Kızlar sütüm artsın diye yemediğim şey kalmadı aşırı kilo aldım ya gebelikte 78den 97 çıktım doğumdan sonraki 10 gün 88e düşmüştüm sonra sütüm az diye yemediğim tatlı şekerli şey kalmadı 93e çıkmışım geri diyete başlıcam yani dikkat ediyim diyorum sütüm azalır diye korkuyorum

Bende aldıklarımi veremiyorum resmen aynalara küstüm memeler göbek berbat görünüyorum kıyafet almıyorum bı umut zayiflarim diye ama bu gidişle zor ben diyet falan uyamiyorum acayip iştahim acik resmen icimi kemiriyo

Terbıyesızler ya. Valla gidip savcılıga başvuru yapsak uzaklaştırma bıle aldırılır bunlara kendileri kım ne sanıyorlar. Gelınmıs kaynanaymısmıs boş işler ya.

En çok su, hurma ıkılısı arttırıyor bende. Bır de cıdden yarım saat bıle olsa derın bır uyku. Hamur ısı, sekerlı şeyler falan çok yemeyın cıdden bır faydası yok. En çok su. Benım tansıyonum düşer normalde su içince ama bu süreçte zorladım bunyeyı alıstırdım baya ıcıyorum gunluk

Valla sütüm az diye tatlı, çikolataya öyle bir yüklendim ki 15 günde geri 5 kilo almışım ama böyle gitmicek psikolojik olarak çökücem yoksa dediğiniz gibi güzel beslenip ekmek hamurişi tatlı kesip biter çikolata ve hurmayla bu işi götürmeye çalışıcam

Terbıyesızler ya. Valla gidip savcılıga başvuru yapsak uzaklaştırma bıle aldırılır bunlara kendileri kım ne sanıyorlar. Gelınmıs kaynanaymısmıs boş işler ya.
Valla pazartesi gününe kadar nasıl geçiricez bilmiyorum eşim baya laf söyledi daha karışmam dedi kapattı teli bide tirip atıyor kadın

Çıkolataya bıle gerek yok ama sızın canınız cekıyor galıbakesınlıkle hurmadan devam. Ben bır de humana süt arttırıcı çay aldım üç gündür içiyorum etkısı var gıbı hem tadı da güzel kuşburnu gıbı onu da denıyebılırsınız

Herkeste farklı olabilir tabi benim 15 gün sürdü ilk bebegimde benimde uzun sürmüştü meğer Bebek tam kavrayamadigim için olmuş sende ona bakabilirsin cnm
Emzirme danışmanlığına gidiyorum her hafta bebeğin pozisyonu normal kavraması da iyi ama biraz dil bağı varmış ondan mı böyle oluyor anlamadım pediyatri de ileri seviye değil dili dışarı çıkıyor dedi

Çikolata fazla yemek sütü azaltıyor diye biliyorum özellikle bitter kafein içerdiği için

Dil bağı yapıyor. Bizim komple dil ucuna kadar vardı benim memeler kan revan olmuştu

Ozaman bilemedim herkesin farklıdir ama 15 gün banada çok zor geçti emzirmek istemedim kanadı çok şükür geçti seninde geçecek ama biraz sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…