- 24 Ekim 2024
- 371
- 720
- 18
- 32
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #33.441
Yaaa kıyamamAtak haftası diye sanırım canım benimkide anlamsızca deli gibi ağladı dün biryerini koparıyoruz sanki resmen elleriyle beni itiyordu ilk defa bu kadar çok ağladıUyku düzenimiz bir gün iyi bir gün huzursuzca, 8.hafta atağı zor diyorlardı sanırım onu yaşıyoruz. Bizimki acıkınca neen gibi bişey diyor hatta diyorum anne diyor acıkmış
Aynen öyle. Ben de hiç içimde tutmuyorum ya direkt söylüyorum alınan alınsın valla hiç umrumda değil. Bizi bizden baska düsünen olmaması daha kötüKendileri de aynı süreçten geçen insanların bu kadar düşüncesiz konuşması ve davranması çok canımı sıkıyor hadi erkekleri anlıyorum da bu kaynanalar kendileri de aynı süreci yaşadı çok acımazlar ya. Beni bir iki kere ağlarken gördü tutturdu sütün kesilir yahu tek düşündüğün bumu benim hislerim ve nasıl olduğum umurlarında değil. Valla çenem düştü baya bişey diyene düşüncesizce yapıştırıyorum bazen kırılan varsa da kırılsın biz orta yerimizden yedi kat yarıldık kırıldık çokta umrumda
Herkeste farklı olabilir tabi benim 15 gün sürdü ilk bebegimde benimde uzun sürmüştü meğer Bebek tam kavrayamadigim için olmuş sende ona bakabilirsin cnmKızlar emzirenlerin göğüs hassasiyeti ne zaman geçti acaba ya da geçti mi? 22 günlük olduk hala çok acı çekiyorum emzirirken ve sonrasında
Bende aldıklarımi veremiyorum resmen aynalara küstüm memeler göbek berbat görünüyorum kıyafet almıyorum bı umut zayiflarim diye ama bu gidişle zor ben diyet falan uyamiyorum acayip iştahim acik resmen icimi kemiriyoKızlar sütüm artsın diye yemediğim şey kalmadı aşırı kilo aldım yagebelikte 78den 97 çıktım doğumdan sonraki 10 gün 88e düşmüştüm sonra sütüm az diye yemediğim tatlı şekerli şey kalmadı 93e çıkmışım geri diyete başlıcam yani dikkat ediyim diyorum sütüm azalır diye korkuyorum
Terbıyesızler ya. Valla gidip savcılıga başvuru yapsak uzaklaştırma bıle aldırılır bunlara kendileri kım ne sanıyorlar. Gelınmıs kaynanaymısmıs boş işler ya.Kızlar kaynana konusu açılınca sinirim bozuk benimde kaynanam günü birlik geldi neymiş bebeğin boynu kısa kalmış diye bebeğimi bacağından sarkitmis eskiden öyle yaparlarmış boynu uzarmis ben görmedim kızım dün dedi babaannem böyle yaptı kaç gün geçti şimdi söylüyorlar eşime söyledim annesini aradı anne niye yaptın internetten baktık çok tehlikeliymis ya kalçası çıktıysa falan ben sizi öyle büyüttüm sizin çıkmadı iyi diyip sinirlendi eşime pazartesi USG var ama benim psikolojim bozuldu bakıyorum eşit gibi hareketlerinde de sikinti yok ama ya çıktıysa ay sinirden agliycam resmen sütüm çekildi bunları yanlız birakmamak lazım
En çok su, hurma ıkılısı arttırıyor bende. Bır de cıdden yarım saat bıle olsa derın bır uyku. Hamur ısı, sekerlı şeyler falan çok yemeyın cıdden bır faydası yok. En çok su. Benım tansıyonum düşer normalde su içince ama bu süreçte zorladım bunyeyı alıstırdım baya ıcıyorum gunlukKızlar sütüm artsın diye yemediğim şey kalmadı aşırı kilo aldım yagebelikte 78den 97 çıktım doğumdan sonraki 10 gün 88e düşmüştüm sonra sütüm az diye yemediğim tatlı şekerli şey kalmadı 93e çıkmışım geri diyete başlıcam yani dikkat ediyim diyorum sütüm azalır diye korkuyorum
Napıcaz böyle birde yaz geldi hiç olmuyor ben psikolojik olarak çöktüm resmenBende aldıklarımi veremiyorum resmen aynalara küstüm memeler göbek berbat görünüyorum kıyafet almıyorum bı umut zayiflarim diye ama bu gidişle zor ben diyet falan uyamiyorum acayip iştahim acik resmen icimi kemiriyo
Valla sütüm az diye tatlı, çikolataya öyle bir yüklendim ki 15 günde geri 5 kilo almışım ama böyle gitmicek psikolojik olarak çökücem yoksaEn çok su, hurma ıkılısı arttırıyor bende. Bır de cıdden yarım saat bıle olsa derın bır uyku. Hamur ısı, sekerlı şeyler falan çok yemeyın cıdden bır faydası yok. En çok su. Benım tansıyonum düşer normalde su içince ama bu süreçte zorladım bunyeyı alıstırdım baya ıcıyorum gunluk
Valla pazartesi gününe kadar nasıl geçiricez bilmiyorum eşim baya laf söyledi daha karışmam dedi kapattı teli bide tirip atıyor kadınTerbıyesızler ya. Valla gidip savcılıga başvuru yapsak uzaklaştırma bıle aldırılır bunlara kendileri kım ne sanıyorlar. Gelınmıs kaynanaymısmıs boş işler ya.
Çıkolataya bıle gerek yok ama sızın canınız cekıyor galıbaValla sütüm az diye tatlı, çikolataya öyle bir yüklendim ki 15 günde geri 5 kilo almışım ama böyle gitmicek psikolojik olarak çökücem yoksadediğiniz gibi güzel beslenip ekmek hamurişi tatlı kesip biter çikolata ve hurmayla bu işi götürmeye çalışıcam
İnşallah bısey olmamıstır olsa ağlar durmaz herhalde ama yaptığı terbıyesızlıkValla pazartesi gününe kadar nasıl geçiricez bilmiyorum eşim baya laf söyledi daha karışmam dedi kapattı teli bide tirip atıyor kadın
İnternette baktım ağrı olmaz yaziyo bide çift bez falan kullaniliyomus zaten sıcak Allah'ım inşallah yoktur bu sıcakta yavrum pişecekİnşallah bısey olmamıstır olsa ağlar durmaz herhalde ama yaptığı terbıyesızlık
İnternette baktım ağrı olmaz yaziyo bide çift bez falan kullaniliyomus zaten sıcak Allah'ım inşallah yoktur bu sıcakta yavrum pişecek
Emzirme danışmanlığına gidiyorum her hafta bebeğin pozisyonu normal kavraması da iyi ama biraz dil bağı varmış ondan mı böyle oluyor anlamadım pediyatri de ileri seviye değil dili dışarı çıkıyor dediHerkeste farklı olabilir tabi benim 15 gün sürdü ilk bebegimde benimde uzun sürmüştü meğer Bebek tam kavrayamadigim için olmuş sende ona bakabilirsin cnm
Çikolata fazla yemek sütü azaltıyor diye biliyorum özellikle bitter kafein içerdiği içinValla sütüm az diye tatlı, çikolataya öyle bir yüklendim ki 15 günde geri 5 kilo almışım ama böyle gitmicek psikolojik olarak çökücem yoksadediğiniz gibi güzel beslenip ekmek hamurişi tatlı kesip biter çikolata ve hurmayla bu işi götürmeye çalışıcam
Dil bağı yapıyor. Bizim komple dil ucuna kadar vardı benim memeler kan revan olmuştuEmzirme danışmanlığına gidiyorum her hafta bebeğin pozisyonu normal kavraması da iyi ama biraz dil bağı varmış ondan mı böyle oluyor anlamadım pediyatri de ileri seviye değil dili dışarı çıkıyor dedi
Ozaman bilemedim herkesin farklıdir ama 15 gün banada çok zor geçti emzirmek istemedim kanadı çok şükür geçti seninde geçecek ama biraz sabırEmzirme danışmanlığına gidiyorum her hafta bebeğin pozisyonu normal kavraması da iyi ama biraz dil bağı varmış ondan mı böyle oluyor anlamadım pediyatri de ileri seviye değil dili dışarı çıkıyor dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?