2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    236
10bucuj gibi uyasa gece 4.5 gibi uyanıyor ama sürekli değişiyor daha erkenmi uyutmaliyim acaba ya bende bilemedim gece uyusun diye 10 dan sonra uyutma mantığı yanlışmi
Takip ettiğim doktorlar bu aylarda 7 ile 8:30 arası gece uykusuna geçmeleri lazım diyor. Ama her bebeğin düzeni farklıdır sen öyle düzen oluşturduysan ve bebişte mutluysa devam et istersen

Bence gece çok uyuduğu için gündüz uyumuyo olabilir senin bebiş canım.
Gece 10-11 saat uyumalıymış bu aylarda. Kuzey de öyle uyuyor aralarda uyanıyor emmek için yarım saat falan uyanık kalıyor sonra tekrar uyuyor gece uykusu 9-10 saat civarı. Bi de uyku uykuyu getirir derler uyumayınca daha huysuz oluyor

Huysuzlanmıyor mu? Tuna hem uyumuyor hem de huysuzlanıyor. Sinirleniyor. Ağlamasa uyumasın benim için sıkıntı yok.
Aynen bende hep bunu söylüyorum doğduğu günden beri. Ağlamasın mızmızlanmasın hiç uyumasın diye. Yoksa Kuzeyle aktivite yapmak, oyun oynamak, kitap okumak hoşuma gidiyor. Ama bi yerden sonra ağlıyor hele uyumazsa daha fena oluyor

10bucuj gibi uyasa gece 4.5 gibi uyanıyor ama sürekli değişiyor daha erkenmi uyutmaliyim acaba ya bende bilemedim gece uyusun diye 10 dan sonra uyutma mantığı yanlışmi
9-9 buçuk civarı uyutuyorum ben de. 7-8 çok erken bence. 7'de hava kararmamış oluyor daha. 9 gibi uyursa 1 gibi emmeye uyanıyor. Sonra sabah 8de uyanıyor. Bazen bu saatler 1 saat kayabiliyor

İnşallah düzelecek çığlık kıyamet uyumadığı zaman

Adet donemi sut azaliyo dimi ya? bnm zaten normalde de az, iyice azaldi. Peki Adet bittikten sonra artis oluyo mu?

Adet donemi sut azaliyo dimi ya? bnm zaten normalde de az, iyice azaldi. Peki Adet bittikten sonra artis oluyo mu?
Bnm oğlumda hiç sorun olmamıştı sütüm de.adet dönemi yada normal zamandan bı farki yoktu.kizimda sütüm bnm de çok az.adet döneminde şunu farkettim.kizim hem doymuyor hem de emdikçe öğüyor resmen.meme de fazla duruyor doysun die.ondan mi adetten mi bilemiyorum.sutun tadı mi değişik oluyor anlamadım

Anladim cnm;( ben sagim da yapiyorum ama 20ml anca cikiyo bu arada ben nick name'imi degistirdim sıkıldım eski ismimden

Ben sağıyorum kuzum hem buzluk stoğu için hemde sütüm artsın diye

Ben sağıyorum kuzum hem buzluk stoğu için hemde sütüm artsın diye
Canım emzirme danışmanı arkadaşım var süt üretimi için emzirdiğiöiz göğsü hem emzirme sonrası 10 dakika sağıyoruz günlük böyle sağım yaparak 80-90 ml süt topluyorum gece de bebeğimi emzirirken eğer göğsüm dolu ise sağım yapıyorum

K
Kaç saatte bir emziriyosun peki canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…