Takip ettiğim doktorlar bu aylarda 7 ile 8:30 arası gece uykusuna geçmeleri lazım diyor. Ama her bebeğin düzeni farklıdır sen öyle düzen oluşturduysan ve bebişte mutluysa devam et istersen10bucuj gibi uyasa gece 4.5 gibi uyanıyor ama sürekli değişiyor daha erkenmi uyutmaliyim acaba ya bende bilemedim gece uyusun diye 10 dan sonra uyutma mantığı yanlışmi
Gece 10-11 saat uyumalıymış bu aylarda. Kuzey de öyle uyuyor aralarda uyanıyor emmek için yarım saat falan uyanık kalıyor sonra tekrar uyuyor gece uykusu 9-10 saat civarı. Bi de uyku uykuyu getirir derler uyumayınca daha huysuz oluyorBence gece çok uyuduğu için gündüz uyumuyo olabilir senin bebiş canım.
Aynen bende hep bunu söylüyorum doğduğu günden beri. Ağlamasın mızmızlanmasın hiç uyumasın diye. Yoksa Kuzeyle aktivite yapmak, oyun oynamak, kitap okumak hoşuma gidiyor. Ama bi yerden sonra ağlıyor hele uyumazsa daha fena oluyorHuysuzlanmıyor mu? Tuna hem uyumuyor hem de huysuzlanıyor. Sinirleniyor. Ağlamasa uyumasın benim için sıkıntı yok.
9-9 buçuk civarı uyutuyorum ben de. 7-8 çok erken bence. 7'de hava kararmamış oluyor daha. 9 gibi uyursa 1 gibi emmeye uyanıyor. Sonra sabah 8de uyanıyor. Bazen bu saatler 1 saat kayabiliyor10bucuj gibi uyasa gece 4.5 gibi uyanıyor ama sürekli değişiyor daha erkenmi uyutmaliyim acaba ya bende bilemedim gece uyusun diye 10 dan sonra uyutma mantığı yanlışmi
İnşallah düzelecekAynen bende hep bunu söylüyorum doğduğu günden beri. Ağlamasın mızmızlanmasın hiç uyumasın diye. Yoksa Kuzeyle aktivite yapmak, oyun oynamak, kitap okumak hoşuma gidiyor. Ama bi yerden sonra ağlıyor hele uyumazsa daha fena oluyor
Adet donemi sut azaliyo dimi ya?Maşallah cnm7 saat uyuyor mu gece.
Cnm ben de sabaha kadar açmıyorum bide bnm kız geceleri az çiş yapıyor maşallahtuvalet eğitimine erken geçerim böyle giderse oğlumda böyleydi.kas gelisimleri erken gelişmişti ve çişini tutmayı erken öğrenmişti maşallah
Bizde Molfix pure soft kullaniyoruz oda çok iyi bu konuda .
Ya evet adet dönemi azalıyor.oglumdan biliyorum ve ikinci adetteyim bugün itibariyle.
Eltim oglunda kullanmıştı işe yaradı demişti.
Bennnnnnhatta bugün itibariyle ikinci adetimi oldum..tam 4 aylık olunca ilk adetimi oldum.bu ikinci.
Ben oturtuyorum .hatta bugün yumuşak bı yastığı çamaşır sepetine koyup üstüne oturttum.ama çabuk sıkıldı
Bnm oğlumda hiç sorun olmamıştı sütüm de.adet dönemi yada normal zamandan bı farki yoktu.kizimda sütüm bnm de çok az.adet döneminde şunu farkettim.kizim hem doymuyor hem de emdikçe öğüyor resmen.meme de fazla duruyor doysun die.ondan mi adetten mi bilemiyorum.sutun tadı mi değişik oluyor anlamadımAdet donemi sut azaliyo dimi ya?bnm zaten normalde de az, iyice azaldi. Peki Adet bittikten sonra artis oluyo mu?
Anladim cnm;( ben sagim da yapiyorum ama 20ml anca cikiyoBnm oğlumda hiç sorun olmamıştı sütüm de.adet dönemi yada normal zamandan bı farki yoktu.kizimda sütüm bnm de çok az.adet döneminde şunu farkettim.kizim hem doymuyor hem de emdikçe öğüyor resmen.meme de fazla duruyor doysun die.ondan mi adetten mi bilemiyorum.sutun tadı mi değişik oluyor anlamadım
Adens sen misinAnladim cnm;( ben sagim da yapiyorum ama 20ml anca cikiyobu arada ben nick name'imi degistirdim sıkıldım eski ismimden
Bugün bende adet oldumAdet donemi sut azaliyo dimi ya?bnm zaten normalde de az, iyice azaldi. Peki Adet bittikten sonra artis oluyo mu?
Ben sağıyorum kuzum hem buzluk stoğu için hemde sütüm artsın diyeAnne sütü veren arkadaşlar sağım yapiyormusun ben bayadir yapmıyorum gündüz evdeyiz emziriyorum zaten gece dışarı cikarsak ya emziriyorum yada mama koyuyorum memem sizlanaga başladı mastıt vardı daha önce omu azdı noldu sancı giriyor koltuk altima dogru
Nezaman sağım yapıyorsun canım mesela akşam bebeği uyuttuktsn sonra miBen sağıyorum kuzum hem buzluk stoğu için hemde sütüm artsın diye
7 saat miÇocuğunu alnından öp ve ona teşekkür et7-8 saat uyuyabilir diyolar bu aylarda. Keyfini çıkar
Canım emzirme danışmanı arkadaşım var süt üretimi için emzirdiğiöiz göğsü hem emzirme sonrası 10 dakika sağıyoruz günlük böyle sağım yaparak 80-90 ml süt topluyorum gece de bebeğimi emzirirken eğer göğsüm dolu ise sağım yapıyorumBen sağıyorum kuzum hem buzluk stoğu için hemde sütüm artsın diye
108 günde bir kere 4.5 saat uyudu babasıyla nerdeyse sevinçten ağlayacaktık. Sonrasında 3.5 saat uyumayıp kök söktürdü, üzüntüden ağladık7 saat mioğlumun 7 saat uyuduğunu hatırlamıyorum 4 saat uyursak şükrediyorum
108 günde bir kere 4.5 saat uyudu babasıyla nerdeyse sevinçten ağlayacaktık. Sonrasında 3.5 saat uyumayıp kök söktürdü, üzüntüden ağladık
Kaç saatte bir emziriyosun peki canımCanım emzirme danışmanı arkadaşım var süt üretimi için emzirdiğiöiz göğsü hem emzirme sonrası 10 dakika sağıyoruz günlük böyle sağım yaparak 80-90 ml süt topluyorum gece de bebeğimi emzirirken eğer göğsüm dolu ise sağım yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?