Ya mesajların beni çok güldürüyor çok tatlısın108 günde bir kere 4.5 saat uyudu babasıyla nerdeyse sevinçten ağlayacaktık. Sonrasında 3.5 saat uyumayıp kök söktürdü, üzüntüden ağladık
EvetAdens sen misin
İşte insan kötüyü görmeden elindekinin kıymetini bilmiyor. Sabah uyanınca gideyim de oğluma sarılıp öpeyim ilk çocuk olunca uykusu kötüymüş gibi gelmişti bana (9 saat kesintisiz uyuduğu günler var)ben ikizlerimde hiç uyumuyordum bu oğlum 3 saat uyusa cenneti yaşıyor gibi görüyorum
Aaaa tanımayacaktık valla
Maşallah canım benim dilini ısır 9 saat müthiş bir uykuİşte insan kötüyü görmeden elindekinin kıymetini bilmiyor. Sabah uyanınca gideyim de oğluma sarılıp öpeyim ilk çocuk olunca uykusu kötüymüş gibi gelmişti bana (9 saat kesintisiz uyuduğu günler var)Ben böyle şükretmeyeyim ikinci çocukta (asla düşünmüyorum) bir saat bile uyumayan bebe denk gelsin hahhaa
Bizim saatimiz yok canımK
Kaç saatte bir emziriyosun peki canım
Bnm çıkmıyor mama da veriyorum.eski nick neydi kiAnladim cnm;( ben sagim da yapiyorum ama 20ml anca cikiyobu arada ben nick name'imi degistirdim sıkıldım eski ismimden
Oğlumda çok şükür diş konusunda bı sıkıntı yaşamadık diş çıkarırken ama kolyeden mi bilmiyorum.3 yaşına kadar kullandık .daha da kullanırdık ama oğlum atesli havale gecirdiginde giysilerini keserlerken kolyeyi de kesmişler.onu tamir ettirmeyi düşünüyorum çok beğenerek kullanıyorduk.Kızlar Tunaya denemediğim bi kehribar kolye kaldı galibadoğal taşlarla ilgilenen işe yarıyor diyen var mı?
Offf kilolar var yiyorum bende alıyorum.Bugün bende adet oldumsütüm zaten azdı iyice azaldı sanki ondanmi scaba herşey yiyorum bide kilo alıyorum
BiZ oğlumda gece gündüz uyumadik evin içinde kucakta dolanmaktan .ne beşikler denedik olmadı.uyumadi hiç. Maşallahİşte insan kötüyü görmeden elindekinin kıymetini bilmiyor. Sabah uyanınca gideyim de oğluma sarılıp öpeyim ilk çocuk olunca uykusu kötüymüş gibi gelmişti bana (9 saat kesintisiz uyuduğu günler var)Ben böyle şükretmeyeyim ikinci çocukta (asla düşünmüyorum) bir saat bile uyumayan bebe denk gelsin hahhaa
,Kizlar ben dün akşam ikinci reglimi oldum ama nasıl çok anlatamam.afedersiniz sabahtan beri kaç oldu değiştirdim.vede pıhtı şeklinde WC de ..kaç ayın birikimi böyle gidecek heraldebide bende miyom vardı sezaryende Dr onu da almış belki ondan da olmuş olabilir..
Canım normal doğumdan sonra regl ağrısı azalıyor diyorlar ama ben daha olmadım bilmiyorum. Benimde ağrı, mide bulantısı ve ishal oluyordu. İlk 2 gün perişan oluyordum inşallah azalır.,Benim ilk gün çok gelmedi öğretmenim ama.agri olmasından çok korkuyorum doğumdan önce çok ağrım oluyordu çünkü sizin ilk gün diyemi acaba çok geliyor
Tek diş ağrısı için değil de, kolik, huzursuzluk, baş ağrısı vs. İyi geliyor bebeklere diyorlar. Nerden almıştınız hatırlıyor musunuz? Trendyolda baktım da bazılarının yorumlarında sahte diyorlar güvenemedim.Bnm çıkmıyor mama da veriyorum.eski nick neydi ki
Oğlumda çok şükür diş konusunda bı sıkıntı yaşamadık diş çıkarırken ama kolyeden mi bilmiyorum.3 yaşına kadar kullandık .daha da kullanırdık ama oğlum atesli havale gecirdiginde giysilerini keserlerken kolyeyi de kesmişler.onu tamir ettirmeyi düşünüyorum çok beğenerek kullanıyorduk.
Offf kilolar var yiyorum bende alıyorum.
BiZ oğlumda gece gündüz uyumadik evin içinde kucakta dolanmaktan .ne beşikler denedik olmadı.uyumadi hiç. Maşallahkızım tam tersi.besikte oyalayabiliyorum sadece.gerci şimdilerde kucakta oturmak istiyor o ayrı yine de çok şükür çok uysal bı kızım var.galiba babaya çekmiş oğlan da bana çekmiş cazgır
Dun akşam oldum aslında ilk gün de degil ama ağrı önceden hafif hafif hissettirdi.ilk adetimi bı ay önce olmuştum onda ağrı vs olmamıştı.regl olduğumu hissetmedim bile.bunda 1 hafta oncsinden hissettim resmen.cok olmasını anlamadım valla .bi ay önceki olduğumda bu kadar çok değildi.senin ağrın olmayabilir bende normal doğumlarda ağrı azaliyor diye duymuştum.,Benim ilk gün çok gelmedi öğretmenim ama.agri olmasından çok korkuyorum doğumdan önce çok ağrım oluyordu çünkü sizin ilk gün diyemi acaba çok geliyor
Trendyol dan almıştık.sertifikasi fln vardi.gecen gün eski siparişlerime baktım aynisindan sipariş vereyim die.galiba satıcı ayrılmış .çıkmıyor trendyolda.bende oğlumun kehribarini tamir ettirip kullancam artik.kolik için bsy diyemicem bnm oglanda kolik olmasına faydası olmadi..nazara çok inanirim ben.nazar ve diş için almıştım en çokta. Faydası oldu diyebilirim.Tek diş ağrısı için değil de, kolik, huzursuzluk, baş ağrısı vs. İyi geliyor bebeklere diyorlar. Nerden almıştınız hatırlıyor musunuz? Trendyolda baktım da bazılarının yorumlarında sahte diyorlar güvenemedim.
Sürekli mızmızlığı yok ama her döngüde uykusu gelince başlıyor mızmızlanması.20 dk bile uyusa yetiyor heralde.Uyandığında hiç yeni uyanmış gibi olmuyor cin gibi gözlerHuysuzlanmıyor mu? Tuna hem uyumuyor hem de huysuzlanıyor. Sinirleniyor. Ağlamasa uyumasın benim için sıkıntı yok.
Canım buzluktan çıkanı nasıl ısıtıyorsunuzBizim saatimiz yok canımkendisi ne zaman isterse emiyor yani ortalama 2 saat gibi göğüslerim aşırı dolu olmuyor sürekli emdiği için ile gittiğim günlerde buzluktan süt çıkarıyorum eşim bi 10-30-11 gibi içiriyor ben 1 de geliyorum hemen emziriyorum uyuyor zaten uyandığında bir daha emziriyorum uyuyacaksa tekrar emziriyorum öyle belirli bir saati yok açıkçası
Evet hem dar hem de kisa gelio artik. Bzmki bacagini tam uzatamiyo kivarmak zorunda kaliyo.Kızlar otokoltuk konuşulmuştu önerisi olan var mı ? Bir de bu bebek arabasının pusetini ne zaman kullanmayı bırakacağız ? Puset için maks kilo 13 diyor ama sanki artık dar oluyor gibi gelmeye başladı
Bizimki de saat başı uyanınca emziriyordum her seferinde eğer öyleyse daha da çok gazlanıyor yavrum yazıkKızlar bebişlerin her saat uyanmasının sebebini çözdüm en azından bizim ki tekrar gaz sancısıymış bu gece yatarken şurubunu verdim çocuk ağladıkça pırt pırt totosu dile geldi resmen osurup geri uyudu şaka gibi kaç gündür çözememiştim
Hamilelikte almıştım çok aşırı araştırmadım e bebeğe gidip almıştık eşimle önemli birkaç özellik vardı onlara dikkat etmiştik izofix, çarpışma testi vs. Prego 4088 StrongFix 0-36 kg aldım ben. Doğduğundan beri kullanıyoruz. Doğumu başka şehirde ailemin yanında yaptım, uzun yolda da kullandık şehiriçinde de, benim bebiş sevdiKızlar otokoltuk konuşulmuştu önerisi olan var mı ? Bir de bu bebek arabasının pusetini ne zaman kullanmayı bırakacağız ? Puset için maks kilo 13 diyor ama sanki artık dar oluyor gibi gelmeye başladı
Bizimkinin de bacakları çıkıyo ama o ilk bölümün arkasında 70 cm e kadar kullanılabilir diyor. Zaten onu çıkarıp denedim bi gün büyük geldi, poposu tam oturmuyor bacakları kısa kalıyor. Ama arabadan arabaya farkeder herhalde. Bizim daha vaktimiz varKızlar otokoltuk konuşulmuştu önerisi olan var mı ? Bir de bu bebek arabasının pusetini ne zaman kullanmayı bırakacağız ? Puset için maks kilo 13 diyor ama sanki artık dar oluyor gibi gelmeye başladı
Otokoltuk için bebeğin oturmaya başlaması lazım canım. Ya da en az puset kadar yatan bir şekle gelmesi lazım. Oğlumda 8 aylıkken geçmiştim.Kızlar otokoltuk konuşulmuştu önerisi olan var mı ? Bir de bu bebek arabasının pusetini ne zaman kullanmayı bırakacağız ? Puset için maks kilo 13 diyor ama sanki artık dar oluyor gibi gelmeye başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?