EvetKızlar doğum yardımı başvuru ekranında talep devam ediyor yazıyor. Sizin de mi öyle?
Evet evet canım eğer ki gaz damlası falan varsa vermeye devam et tamam mı ben bu gece neredeyse rahat bir uyku çektim çok çok az uyandı eskiye rağmen ve çocuğum sürekli gaz çıkardı geri uyudu. Bende sürekli emziriyordum yazık daha da karnı ağrıyordu belki de ama inşallah umutluyum bu gece daha rahat uyuyucaz. Darısı sana canım. 4.aya geçerken bağırsak sistemi olgunlaşmaya başlıyormuş tekrar gaz sorunları ortaya çıkabilir yazıyordu bende denemek için tekrar şuruba başladım çocuk rahatladı.Bizimki de saat başı uyanınca emziriyordum her seferinde eğer öyleyse daha da çok gazlanıyor yavrum yazık
Ben de deneyeyim. Bayadır vermiyordum artık kendi rahat yapıyor diye. Bağırsakları düzensiz zaten. Katı kakanın üstüne ishal gibi kaka yapıyor. Sürekli acaba yediğim mi dokundu, üşüttük mü diye düşünüyoruz. Ataktan olabilir.Evet evet canım eğer ki gaz damlası falan varsa vermeye devam et tamam mı ben bu gece neredeyse rahat bir uyku çektim çok çok az uyandı eskiye rağmen ve çocuğum sürekli gaz çıkardı geri uyudu. Bende sürekli emziriyordum yazık daha da karnı ağrıyordu belki de ama inşallah umutluyum bu gece daha rahat uyuyucaz. Darısı sana canım. 4.aya geçerken bağırsak sistemi olgunlaşmaya başlıyormuş tekrar gaz sorunları ortaya çıkabilir yazıyordu bende denemek için tekrar şuruba başladım çocuk rahatladı.
Bnm kızım 6 kiloyu yeni geçti ama boy yönünden bacakları çıkıyor.15 20 gün önce cikardim normal arabaya geçiş yaptık ama puaette uyuduğu kadar normal arabasında uyumuyor .Kızlar otokoltuk konuşulmuştu önerisi olan var mı ? Bir de bu bebek arabasının pusetini ne zaman kullanmayı bırakacağız ? Puset için maks kilo 13 diyor ama sanki artık dar oluyor gibi gelmeye başladı
Dene canım bende artık rahat yapıyor diye vermeyi bırakmıştım. Atakla karışık gaz sancısı ilacı verince farkı anlayacaksınBen de deneyeyim. Bayadır vermiyordum artık kendi rahat yapıyor diye. Bağırsakları düzensiz zaten. Katı kakanın üstüne ishal gibi kaka yapıyor. Sürekli acaba yediğim mi dokundu, üşüttük mü diye düşünüyoruz. Ataktan olabilir.
Gaz damlası kullanmıyorum bi ilk doğduğu zamanlar kullanmıştım sonra bıraktım. Aslında gece uykuları çok güzel ama bazı geceler saat 2den sonra sabah uyanma saati altı buçuğa kadar saat başı kalkıyor. Bende sütüm azalıyor heralde doymuyor diye düşünmüştüm ama her gece olmuyor bazı geceler böyle. Bence senin dediğin gibi demek ki o ara gaz sancısı giriyor, dur bakayım yine öyle olduğunda emzirmeyip karnına masaj yapıp bacaklarını hareket ettireyim nasıl olacak. Teşekkürler canımEvet evet canım eğer ki gaz damlası falan varsa vermeye devam et tamam mı ben bu gece neredeyse rahat bir uyku çektim çok çok az uyandı eskiye rağmen ve çocuğum sürekli gaz çıkardı geri uyudu. Bende sürekli emziriyordum yazık daha da karnı ağrıyordu belki de ama inşallah umutluyum bu gece daha rahat uyuyucaz. Darısı sana canım. 4.aya geçerken bağırsak sistemi olgunlaşmaya başlıyormuş tekrar gaz sorunları ortaya çıkabilir yazıyordu bende denemek için tekrar şuruba başladım çocuk rahatladı.
Evet ya gaz sancıları başladı yine. Bnde ise başladım sabahları saydığımız sütü ısıtıp veriyor annem bizde dedik acaba biberon mu gaz yapıyor durmuş süte alışkın değil o muEvet evet canım eğer ki gaz damlası falan varsa vermeye devam et tamam mı ben bu gece neredeyse rahat bir uyku çektim çok çok az uyandı eskiye rağmen ve çocuğum sürekli gaz çıkardı geri uyudu. Bende sürekli emziriyordum yazık daha da karnı ağrıyordu belki de ama inşallah umutluyum bu gece daha rahat uyuyucaz. Darısı sana canım. 4.aya geçerken bağırsak sistemi olgunlaşmaya başlıyormuş tekrar gaz sorunları ortaya çıkabilir yazıyordu bende denemek için tekrar şuruba başladım çocuk rahatladı.
Bence artık geriye açlıklarına alıştılar çünkü benim kızım gece bir kere emiyor bir de sabaha karşı acıkıyor hatta 6-7 saat hiç uyanmadan uyan bebekler var bu saat başı uyanmalar kesinlikle gaz Allah'ım başa döndükGaz damlası kullanmıyorum bi ilk doğduğu zamanlar kullanmıştım sonra bıraktım. Aslında gece uykuları çok güzel ama bazı geceler saat 2den sonra sabah uyanma saati altı buçuğa kadar saat başı kalkıyor. Bende sütüm azalıyor heralde doymuyor diye düşünmüştüm ama her gece olmuyor bazı geceler böyle. Bence senin dediğin gibi demek ki o ara gaz sancısı giriyor, dur bakayım yine öyle olduğunda emzirmeyip karnına masaj yapıp bacaklarını hareket ettireyim nasıl olacak. Teşekkürler canım
Biz sabah akşam gaz damlası kullanıyoruz bayadir canımEvet evet canım eğer ki gaz damlası falan varsa vermeye devam et tamam mı ben bu gece neredeyse rahat bir uyku çektim çok çok az uyandı eskiye rağmen ve çocuğum sürekli gaz çıkardı geri uyudu. Bende sürekli emziriyordum yazık daha da karnı ağrıyordu belki de ama inşallah umutluyum bu gece daha rahat uyuyucaz. Darısı sana canım. 4.aya geçerken bağırsak sistemi olgunlaşmaya başlıyormuş tekrar gaz sorunları ortaya çıkabilir yazıyordu bende denemek için tekrar şuruba başladım çocuk rahatladı.
Pusettr sıcakta çok sıkılıyor bizimkideKızlar otokoltuk konuşulmuştu önerisi olan var mı ? Bir de bu bebek arabasının pusetini ne zaman kullanmayı bırakacağız ? Puset için maks kilo 13 diyor ama sanki artık dar oluyor gibi gelmeye başladı
Arabada nasıl yaptın peki canım pusettsizOtokoltuk için bebeğin oturmaya başlaması lazım canım. Ya da en az puset kadar yatan bir şekle gelmesi lazım. Oğlumda 8 aylıkken geçmiştim.
Bebek arabasının pusetini hiç kullanmadım bu sefer. Direkt ana kucağı aparatına koymaya başladım bebişi.
Bizimkide öyle canım ben dereotu yiyorum ondan mı acaba diyordumBen de deneyeyim. Bayadır vermiyordum artık kendi rahat yapıyor diye. Bağırsakları düzensiz zaten. Katı kakanın üstüne ishal gibi kaka yapıyor. Sürekli acaba yediğim mi dokundu, üşüttük mü diye düşünüyoruz. Ataktan olabilir.
Bizde bakıyoruz karar veremedim besafe markası nasıl bilen varmiKızlar otokoltuk konuşulmuştu önerisi olan var mı ? Bir de bu bebek arabasının pusetini ne zaman kullanmayı bırakacağız ? Puset için maks kilo 13 diyor ama sanki artık dar oluyor gibi gelmeye başladı
Masaj da ise yarıyor canım dün gece 10dan fazla osurdu saymayı unuttumGaz damlası kullanmıyorum bi ilk doğduğu zamanlar kullanmıştım sonra bıraktım. Aslında gece uykuları çok güzel ama bazı geceler saat 2den sonra sabah uyanma saati altı buçuğa kadar saat başı kalkıyor. Bende sütüm azalıyor heralde doymuyor diye düşünmüştüm ama her gece olmuyor bazı geceler böyle. Bence senin dediğin gibi demek ki o ara gaz sancısı giriyor, dur bakayım yine öyle olduğunda emzirmeyip karnına masaj yapıp bacaklarını hareket ettireyim nasıl olacak. Teşekkürler canım
Evet ya gaz sancıları başladı yine. Bnde ise başladım sabahları saydığımız sütü ısıtıp veriyor annem bizde dedik acaba biberon mu gaz yapıyor durmuş süte alışkın değil o muAllah'ım formu okuyunca hepimizde bı gazdır gidiyormus demek
Biraz başa döndük ama buda geçici inşallah aminBence artık geriye açlıklarına alıştılar çünkü benim kızım gece bir kere emiyor bir de sabaha karşı acıkıyor hatta 6-7 saat hiç uyanmadan uyan bebekler var bu saat başı uyanmalar kesinlikle gaz Allah'ım başa döndük
Canım benmari usulü ısıtıyorum demliğe suyu kıyuyırym kaynayınca üstüne tabak onun da üstüne süt poşetini koyıyırym tabağın ısısıyla ısınıyor eğer çok ağladıysa ve biberon vermem gerekiyorsa biberona sütü koyduktan sonra sıcak suya oturtuyorum benmari usulü olan en güzel yöntem besin değeri azalmıyor sütünSürekli mızmızlığı yok ama her döngüde uykusu gelince başlıyor mızmızlanması.20 dk bile uyusa yetiyor heralde.Uyandığında hiç yeni uyanmış gibi olmuyor cin gibi gözler
Canım buzluktan çıkanı nasıl ısıtıyorsunuz
Bnde öyle yapıyorum hemen ısınıyor zaten annem öyle diyor yani . Buzluktan da geceden çıkarıyorum dolaba koyuyorum sabaha erimiş oluyor.Canım benmari usulü ısıtıyorum demliğe suyu kıyuyırym kaynayınca üstüne tabak onun da üstüne süt poşetini koyıyırym tabağın ısısıyla ısınıyor eğer çok ağladıysa ve biberon vermem gerekiyorsa biberona sütü koyduktan sonra sıcak suya oturtuyorum benmari usulü olan en güzel yöntem besin değeri azalmıyor sütün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?