Çok şükür canım benekler rahat olunca kafamız da rahat oluyorBnde öyle yapıyorum hemen ısınıyor zaten annem öyle diyor yani . Buzluktan da geceden çıkarıyorum dolaba koyuyorum sabaha erimiş oluyor.Korktuğum gibi olmadi ya iki gün işe gittim halletmiş annem
Ay ilk zamanlar çok zordu yenidoğanÇok şükür canım benekler rahat olunca kafamız da rahat oluyor
Bizim de öyle arabada çok huysuzlanıyor rahat edemiyor.Dışarıda bacakları sarkıyor daha uslu.Evet hem dar hem de kisa gelio artik. Bzmki bacagini tam uzatamiyo kivarmak zorunda kaliyo.
hiç bilmiyorum neyi ne kadar kullanacağızHamilelikte almıştım çok aşırı araştırmadım e bebeğe gidip almıştık eşimle önemli birkaç özellik vardı onlara dikkat etmiştik izofix, çarpışma testi vs. Prego 4088 StrongFix 0-36 kg aldım ben. Doğduğundan beri kullanıyoruz. Doğumu başka şehirde ailemin yanında yaptım, uzun yolda da kullandık şehiriçinde de, benim bebiş sevdi
Evet pusete Kuzey de sığmıyor bacakları aşağı sarkıyor. Ama diğerine geçmek için tam olarak oturması lazım diye biliyorum. Yani 5-6 aylıkken falan geçilecek galiba, yanlış mı biliyorum?
Ben de kontrol edeyim kaç cm yazıyor.Puset minderini mi çıkarıp denedinBizimkinin de bacakları çıkıyo ama o ilk bölümün arkasında 70 cm e kadar kullanılabilir diyor. Zaten onu çıkarıp denedim bi gün büyük geldi, poposu tam oturmuyor bacakları kısa kalıyor. Ama arabadan arabaya farkeder herhalde. Bizim daha vaktimiz var
bebek arabasında o parça da tam yatabilir diyordu sanki ama içini bile hatırlamıyorum nasıldı yatabilir mi bilmiyorumBnm kızım 6 kiloyu yeni geçti ama boy yönünden bacakları çıkıyor.15 20 gün önce cikardim normal arabaya geçiş yaptık ama puaette uyuduğu kadar normal arabasında uyumuyor .
Ben de ona yatırıyorum da artık tam oluyor neredeyse.Yatağına geçireceğim.Ama reflü devam ediyor yatağının altını yine yükseltmeye çalışırımKızlar bizim bebe hala reflü yataginds yatıyor normal yatağına gecmelimiyim
Sağol canımCanım benmari usulü ısıtıyorum demliğe suyu kıyuyırym kaynayınca üstüne tabak onun da üstüne süt poşetini koyıyırym tabağın ısısıyla ısınıyor eğer çok ağladıysa ve biberon vermem gerekiyorsa biberona sütü koyduktan sonra sıcak suya oturtuyorum benmari usulü olan en güzel yöntem besin değeri azalmıyor sütün
Bizim de çok zor. Doğum yaptım yapalı 2 kez oldu dahaKızlar sorması ayıp bu eşinizle halvet işini nasıl ne zaman yapıyosunuzbebeğin yanında yapamıyorum doğal olarak. yan odaya uyutup koyup kamerayı açıyorum gözüm kamerada odaklanmıyorum zaten aman sessiz, aman hemen olsun bitsin modundayım. Hem anne hem eş olmak çok zormuş ya. Zaten cinsel hayatımız sekteye uğradı hiç aklıma bile gelmiyo eşim söylemese. Siz ne durumdasınız?
Bebek arabası bizim kademeli.tam da yatıyor oturma pozisyonunda da kalıyor.istege bağlı.ama kızım sevmedi bı türlü.hafif eğimli yapıyoruz baksın gezerken die ama yokBizim de öyle arabada çok huysuzlanıyor rahat edemiyor.Dışarıda bacakları sarkıyor daha uslu.
hiç bilmiyorum neyi ne kadar kullanacağızPregoda oturur gibi olmuyor o zaman.Yatar gibi pozisyonu mu var
Ben de kontrol edeyim kaç cm yazıyor.Puset minderini mi çıkarıp denedin
bebek arabasında o parça da tam yatabilir diyordu sanki ama içini bile hatırlamıyorum nasıldı yatabilir mi bilmiyorum
Evet oturur gibi değil, iki modu var. Ben şu an yatar gibi olanı kullanıyorum baya yatay puset gibi aynı. Hemen düğmesi var zaten basınca daha dik oluyorhiç bilmiyorum neyi ne kadar kullanacağızPregoda oturur gibi olmuyor o zaman.Yatar gibi pozisyonu mu var
Kızlar sorması ayıp bu eşinizle halvet işini nasıl ne zaman yapıyosunuzbebeğin yanında yapamıyorum doğal olarak. yan odaya uyutup koyup kamerayı açıyorum gözüm kamerada odaklanmıyorum zaten aman sessiz, aman hemen olsun bitsin modundayım. Hem anne hem eş olmak çok zormuş ya. Zaten cinsel hayatımız sekteye uğradı hiç aklıma bile gelmiyo eşim söylemese. Siz ne durumdasınız?
Bizim de 3 kez oldu, adam kurudu vallababaannesine veriyoruz o zaman yapıyoruz. Yoksa bebiş aynı evdeyken yapamam kafam dolu ve hep oraya odaklı olur. Ama dediğin çok doğru hem anne hem eş olmak çok zor. Şu an zaten hafif bir lohusa depresyonundayım o yüzden cinsellik pek fazla gündemimizde değil
Bizim de çok zor. Doğum yaptım yapalı 2 kez oldu dahakızım uyusa oğlum uyumaz gece 11e kadar.e o saatten sonra duş alması bana zor geliyor.o yüzden valla zorlanıyoruz
Bebek arabası bizim kademeli.tam da yatıyor oturma pozisyonunda da kalıyor.istege bağlı.ama kızım sevmedi bı türlü.hafif eğimli yapıyoruz baksın gezerken die ama yok
Valla benimde aklıma gelmiyor çocuktan sonra hayatım nekadar çok değişti ben değiştim hep bir yorgunluk içindeyim tam o işi yapacak oluyoruz bebek ağlıyorKızlar sorması ayıp bu eşinizle halvet işini nasıl ne zaman yapıyosunuzbebeğin yanında yapamıyorum doğal olarak. yan odaya uyutup koyup kamerayı açıyorum gözüm kamerada odaklanmıyorum zaten aman sessiz, aman hemen olsun bitsin modundayım. Hem anne hem eş olmak çok zormuş ya. Zaten cinsel hayatımız sekteye uğradı hiç aklıma bile gelmiyo eşim söylemese. Siz ne durumdasınız?
Ayrıca kilolarimla kendimi çok çirkin hissediyorum cilve naz yapamıyorum ondan isteğim yok belkideBizim de 3 kez oldu, adam kurudu vallaallahıma çok şükür anlayışlı o konuda ama onun içten içten beklentide olduğunu bilmek bile huzursuz ediyo beni. Babanneye annaneye de bırakamıyorum. Babaanne zaten para verseniz bakmam dedi bi kere şakasına. Ölsem ona bırakmam. Annem de uzak. Arkadaşımla konuştum bebek beşikteyken aynı odada yapıyorlarmış valla inanamadım. Belki normali odur onu da bilmiyorum ama çok rahatsız edici geliyo bana. Bu lohusa depresyonu sonradan olabilen bişeyse galiba bana da geldiler bu ara. Tam her şey rutine biniyo rahatlıyoruz dediğim anda 4. Ay uyku sorunları, atakları vs hepsi üst üste geldi. Pazartesi işe başlıcam. Her şey tepetaklak oldu sanki. Napıcaz böyle vallahi bilemiyorum
Ben eski hayatımı çok özlüyorum hep düşünüyorum eski hayatım ne kadar rahat, konforlu, güzelmiş. Şimdi Kuzey uyurken vakit bulsam bile kafam hep dolu ve bu doluluk bir ömür sürecek. Tabii ki çok şükür sağlıklı, çok tatlı bir bebeğim var bu düşüncelerim onu sevmediğim anlamına gelmiyor. Ama stressiz rahat bir şekilde film izleyip kahve içtiğim günleri özledim. Geçen hafta psikoloğa gitmeye başladım, bakalım her şey daha iyi olur inşallahBizim de 3 kez oldu, adam kurudu vallaallahıma çok şükür anlayışlı o konuda ama onun içten içten beklentide olduğunu bilmek bile huzursuz ediyo beni. Babanneye annaneye de bırakamıyorum. Babaanne zaten para verseniz bakmam dedi bi kere şakasına. Ölsem ona bırakmam. Annem de uzak. Arkadaşımla konuştum bebek beşikteyken aynı odada yapıyorlarmış valla inanamadım. Belki normali odur onu da bilmiyorum ama çok rahatsız edici geliyo bana. Bu lohusa depresyonu sonradan olabilen bişeyse galiba bana da geldiler bu ara. Tam her şey rutine biniyo rahatlıyoruz dediğim anda 4. Ay uyku sorunları, atakları vs hepsi üst üste geldi. Pazartesi işe başlıcam. Her şey tepetaklak oldu sanki. Napıcaz böyle vallahi bilemiyorum
Hahahah beni anlattın bı an ben mi yazdım dedim. İki çocuk olunca oda olmuyor pek gerçiKızlar sorması ayıp bu eşinizle halvet işini nasıl ne zaman yapıyosunuzbebeğin yanında yapamıyorum doğal olarak. yan odaya uyutup koyup kamerayı açıyorum gözüm kamerada odaklanmıyorum zaten aman sessiz, aman hemen olsun bitsin modundayım. Hem anne hem eş olmak çok zormuş ya. Zaten cinsel hayatımız sekteye uğradı hiç aklıma bile gelmiyo eşim söylemese. Siz ne durumdasınız?
Uykuya dalarken verince alıyorlar. Bende Çarşamba başladım ise hiç biberon vermemiştim. Annem ilk baş almak istemedi dedi sonra kavga dövüş almış yarım saatte amca bitirmişBen de ona yatırıyorum da artık tam oluyor neredeyse.Yatağına geçireceğim.Ama reflü devam ediyor yatağının altını yine yükseltmeye çalışırım
Sağol canımBugün buzluktan çıkarıp denedim ama biberonu ağzına koyduğum gibi midesi bulanmış gibi yapıp atıyor.Emziğe de öyle yapıyor tutturamıyorum.Başlarda ne versem tutuyordu
Bı video çıkmıştı karşıma yabancı bı çift komik olsun diye çekmişler bulursam atayım. Erkek çocuklar uyudu hadi diyor kadında işim var bulaşık çamaşır ev vs erkek diyo ki ben yaparım tmm diyor kadın adam iki saat temizlik yaptıktan sonra yatağa yatıyor kadın hadi diyor adam sakın bana dokunma uyucam diyorbabaannesine veriyoruz o zaman yapıyoruz. Yoksa bebiş aynı evdeyken yapamam kafam dolu ve hep oraya odaklı olur. Ama dediğin çok doğru hem anne hem eş olmak çok zor. Şu an zaten hafif bir lohusa depresyonundayım o yüzden cinsellik pek fazla gündemimizde değil
Hem odaklanma hem istek sorunu var bende de. Kilodan vs çekinmiyorum onlar kendilerine baksın, içimizden insan çıkardık olacak o kadarValla benimde aklıma gelmiyor çocuktan sonra hayatım nekadar çok değişti ben değiştim hep bir yorgunluk içindeyim tam o işi yapacak oluyoruz bebek ağlıyoreskisi gibi odaklanamiyorum veya istek yok
Bi noktada rahatlıcaz da durumun özeti bu videoBen eski hayatımı çok özlüyorum hep düşünüyorum eski hayatım ne kadar rahat, konforlu, güzelmiş. Şimdi Kuzey uyurken vakit bulsam bile kafam hep dolu ve bu doluluk bir ömür sürecek. Tabii ki çok şükür sağlıklı, çok tatlı bir bebeğim var bu düşüncelerim onu sevmediğim anlamına gelmiyor. Ama stressiz rahat bir şekilde film izleyip kahve içtiğim günleri özledim. Geçen hafta psikoloğa gitmeye başladım, bakalım her şey daha iyi olur inşallah
Kaynanana deseydin ayy bende çok meraklıyım sana baktırmayaLafa bak ya şaka adı altında söylemiş istediğini.
Rutin diye bir şey uzun bir süre olmayacak sanırım 4.ay atağı bitecek bu sefer dişler başlayacak, o bitecek başka bir şey ayy düşündükçe fena oluyorum
He ya bide benim dikişlerim ağrıyor sanki göbeğim hala uyuşuk gibi. Kolay mı ya üç ay önce koca çocuk çıktıAyrıca kilolarimla kendimi çok çirkin hissediyorum cilve naz yapamıyorum ondan isteğim yok belkide
Yok ya oğlum 5 yaşında evet zorlukları var ama bebekkenki gibi asla değil odasında uyuyor kendi yemek yiyor sosyallesince birileri ile oynuyor falan ama bebiş daha zor sürekli emme altını değiştirme derdini anlatamaz vs. Yani zamanla geciyir 5 yaş çok uzun bı süre gibi gelebilir ama ikinci bebeği olanlar bana katılacaktir zman var ya su gibi bı bakmışsınız üstünden yıllar geçmişBen eski hayatımı çok özlüyorum hep düşünüyorum eski hayatım ne kadar rahat, konforlu, güzelmiş. Şimdi Kuzey uyurken vakit bulsam bile kafam hep dolu ve bu doluluk bir ömür sürecek. Tabii ki çok şükür sağlıklı, çok tatlı bir bebeğim var bu düşüncelerim onu sevmediğim anlamına gelmiyor. Ama stressiz rahat bir şekilde film izleyip kahve içtiğim günleri özledim. Geçen hafta psikoloğa gitmeye başladım, bakalım her şey daha iyi olur inşallah
Kaynanana deseydin ayy bende çok meraklıyım sana baktırmayaLafa bak ya şaka adı altında söylemiş istediğini.
Rutin diye bir şey uzun bir süre olmayacak sanırım 4.ay atağı bitecek bu sefer dişler başlayacak, o bitecek başka bir şey ayy düşündükçe fena oluyorum
Kızlar sorması ayıp bu eşinizle halvet işini nasıl ne zaman yapıyosunuzbebeğin yanında yapamıyorum doğal olarak. yan odaya uyutup koyup kamerayı açıyorum gözüm kamerada odaklanmıyorum zaten aman sessiz, aman hemen olsun bitsin modundayım. Hem anne hem eş olmak çok zormuş ya. Zaten cinsel hayatımız sekteye uğradı hiç aklıma bile gelmiyo eşim söylemese. Siz ne durumdasınız?
Ay bu konuya ben de dahil olmak istedim hep senin mesajları alıntılamışım ama hepsini okudum. Bizde salona uyuttuk. Bizimde 3 kez olduBizim de 3 kez oldu, adam kurudu vallaallahıma çok şükür anlayışlı o konuda ama onun içten içten beklentide olduğunu bilmek bile huzursuz ediyo beni. Babanneye annaneye de bırakamıyorum. Babaanne zaten para verseniz bakmam dedi bi kere şakasına. Ölsem ona bırakmam. Annem de uzak. Arkadaşımla konuştum bebek beşikteyken aynı odada yapıyorlarmış valla inanamadım. Belki normali odur onu da bilmiyorum ama çok rahatsız edici geliyo bana. Bu lohusa depresyonu sonradan olabilen bişeyse galiba bana da geldiler bu ara. Tam her şey rutine biniyo rahatlıyoruz dediğim anda 4. Ay uyku sorunları, atakları vs hepsi üst üste geldi. Pazartesi işe başlıcam. Her şey tepetaklak oldu sanki. Napıcaz böyle vallahi bilemiyorum
Evet ya bu videoyu gördüm eşime de gösterdim çok güldük ama bi yandan ben içimden ağladımBi noktada rahatlıcaz da durumun özeti bu video
Bizde rutin yapamıyoruz malesef uyursa sukrediyozBen eski hayatımı çok özlüyorum hep düşünüyorum eski hayatım ne kadar rahat, konforlu, güzelmiş. Şimdi Kuzey uyurken vakit bulsam bile kafam hep dolu ve bu doluluk bir ömür sürecek. Tabii ki çok şükür sağlıklı, çok tatlı bir bebeğim var bu düşüncelerim onu sevmediğim anlamına gelmiyor. Ama stressiz rahat bir şekilde film izleyip kahve içtiğim günleri özledim. Geçen hafta psikoloğa gitmeye başladım, bakalım her şey daha iyi olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?