Allah yardımcın olsun çok mu ayakta kaldın Allah korusun esirgesin vaktini beklesin inş
Aslında çoğu günümden daha rahat bir gün geçiriyordum. Sadece benim karakter olarak yavaşlığa hiç tahammülüm yok. Her işimi hızlı yaparım. Yürürken de sanırım çok hızlı yürümeye çalıştım belki de ondan olmuştur
çok şükür ya sevindim iyi haberlere dikkat et daha fazla bundan sonrasında
Artık hiç yürümesem yeridir
Umutvari
şu mesajı okuyup iyi olduğunu yazdığın mesajı okuyana kadar arada akla karayı seçtim canım geçmiş olsun ödüm koptu ya. allahtan iyi her şey yolundaymış. uzak olsun bir daha
Çok şükür Canımcımm aminnn
Şimdi gördüm canım çok şükür masaallah zamanında gelsin bebisler sağlıkla amin
İnşallah kuzucummm aminnn
Aman kuzum yat dinlen şu 35i geçelim en azından. Sadece wc kalk şu 2 gün. Geçmiş olsun çok şükür sorun yok. Sadece kolla kendini
Ya evet bi de ben gruptaki en küçük haftalardan biriyim. Daha 33+0 dün bugün
Selam kızlar grup iyice hareketlendi

Benim yine moralimi bozdular valla doğuracağım neredeyse ama bıktım her seferinde birşey duymaktan. 37+4 bugün cam sakurada kontrolüm vardi 23 Mayıs'ta gittiğimde 68 olcmusler femuru bugün 66 olcuyorlar bacak boyu kısa kilolu bir bebek işte genetik testlerin temiz çıkmıştı değil mi genetik birşey olabilir mi diyorlar hala dedim şekeri olan bebeklerde böyle olabilir diye okumuştum olabilir ama baya geride 3-4 güne doğuma cagiracagiz seni zaten dedi niye söylüyorsun o zaman 3-4 güne doğum yapacaksam ne bileyim işte 4.150 olmuş kilosu buda doğumda farkeder diyor 300-500 Gr dedi. Bende cam sakurada doğurmayacagimi söyledim o zaman randevu vermeye gerek yok dedi. Dr uma yazdım oda yarın gel dedi yarın sabah ona gideceğim tarihi kesinlestiririz galiba
Ya bu devlet hastaneleri ölçümleri gerçekten beni şok ediyor. Hadi kafayı ölçerken bi daire çizip öyle ölçüyorlar bi de kafa şu an hala yumuşak bir yapı, şekli değişebiliyor da femuru nasıl yanlış ölçtünüz acaba. Çok garipsiyorum bu durumu. Bence sen kendi doğum yapacağın doktorda devam et kuzucum. Sürekli moralini bozuyorlar durduk yere
Şükür bak aynı benim durum, kanamanın sebebinin bulamayıp göndermişlerdi. Rahim ağzı uzunluğu da iyiymiş. Zaten bir iki hafta sonra hadi artık ben hazırım moduna gireriz

Arada heyecan yaptıralım diyor herhalde bu bebişler
Ya hafta olarak çok erkenim daha. 33 e bugün girdik

o yüzden de çok korktum. Bi de 2 kilocuğuz henüz

bi ara nişan mı geldi acaba diye düşündüm ama kasılma vs hiç bi şey çıkmadı anlamadım bende
Ayy şükür canım benim daha hafta olarak çok erken çok korktum öyle ani kanaman olunca bir şey oldu sandım neyseki bizlere iyi haberlerle geldin bebişine de maşallah bak keyfi yerinde güzel güzel duruyor

Evet evet hani kasılma şikayetiyle falan gitsem neyse de kanama bana da şok etkisi yarattı. 3:. Hafta bi de

inşallah tekrarlamaz bebişim zamanını bekler.
Çok şükür kuzucum yaaa bugünü böyle kapattık inşallahhh
Benim bildiğim sezeryanlar 38 de yapılıyor genelde şimdi diyelim ben 37+2 de doğurdum bebek küvete alınıyor mu nasıl oluyor
Canım bebeğin gelişimi, kilosu ve nefes alışverişi iyiyse alınmıyor. Ama bugün yenidoğan yoğun bakım hemşiresi arkadaşım dedi ki 2500 kg dan eksik doğan bebeklerin yüzde 80-90 ını alıyoruz kuvöze dedi. Yani sadece nefes alıp vermesiyle ilgili bir durum değil. Mesela erken haftalarda ciğer geliştirici yapıldı ve ciğerleri gelişti ama kilosu beklenen gibi değil, yine alınabilirmiş.
Çok sevindim canım ters bir durum olmamasına. Önceki mesajını görünce merakta kalmıştım. Artık rahat bir nefes alabilirsin, beklesin minik 38. haftayı
İnşallah bekler kuzucummm.