Aslında çoğu günümden daha rahat bir gün geçiriyordum. Sadece benim karakter olarak yavaşlığa hiç tahammülüm yok. Her işimi hızlı yaparım. Yürürken de sanırım çok hızlı yürümeye çalıştım belki de ondan olmuştur
Artık hiç yürümesem yeridir
Çok şükür Canımcımm aminnn
İnşallah kuzucummm aminnn
Ya evet bi de ben gruptaki en küçük haftalardan biriyim. Daha 33+0 dün bugün
Ya bu devlet hastaneleri ölçümleri gerçekten beni şok ediyor. Hadi kafayı ölçerken bi daire çizip öyle ölçüyorlar bi de kafa şu an hala yumuşak bir yapı, şekli değişebiliyor da femuru nasıl yanlış ölçtünüz acaba. Çok garipsiyorum bu durumu. Bence sen kendi doğum yapacağın doktorda devam et kuzucum. Sürekli moralini bozuyorlar durduk yere
Ya hafta olarak çok erkenim daha. 33 e bugün girdik

o yüzden de çok korktum. Bi de 2 kilocuğuz henüz

bi ara nişan mı geldi acaba diye düşündüm ama kasılma vs hiç bi şey çıkmadı anlamadım bende
Evet evet hani kasılma şikayetiyle falan gitsem neyse de kanama bana da şok etkisi yarattı. 3:. Hafta bi de

inşallah tekrarlamaz bebişim zamanını bekler.
Çok şükür kuzucum yaaa bugünü böyle kapattık inşallahhh
Canım bebeğin gelişimi, kilosu ve nefes alışverişi iyiyse alınmıyor. Ama bugün yenidoğan yoğun bakım hemşiresi arkadaşım dedi ki 2500 kg dan eksik doğan bebeklerin yüzde 80-90 ını alıyoruz kuvöze dedi. Yani sadece nefes alıp vermesiyle ilgili bir durum değil. Mesela erken haftalarda ciğer geliştirici yapıldı ve ciğerleri gelişti ama kilosu beklenen gibi değil, yine alınabilirmiş.
İnşallah bekler kuzucummm.