• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Kızlar dün tüm gün hastanedeydim. Karın ağrısı mide bulantısı ile gittim alttan elle muayene etti dr. Çok berbat bir deneyim di net sancı çıkmadı ama şimdi az evvel iç çamaşırımda pembemsi leke gelmiş nişan olabilir mi yoksa muayene ile alakalı bir şeymi acaba alttan ufak tefek baskı ve kasık ağrısı yaşadım ama dinlenince geçiyo

Kızlar doğum yaptım . Gebelik şekerim vardı bazılarınız hakim sürece . Günde dört defa insülin kullanmama ve diyet uygulamama rağmen maalesef bebekte hipoglisemi çıktı yani şekeri düşük olduğu için küvöze alındı . Bilirubin de yüksek çıktı. Canım çok sıkkın kendi acımı unuttum kapı her açıldığında getirecekler mi acaba diye bakıyorum. Bu şeker hiç ihmal edilmemesi gereken bişeymiş gerçekten. Hala vakti olanlar diyete sıkı sıkı sarılsın 😢
Hayırlı olsun canım azıcık sabır sonra her şey çok güzel olacak merak etme lütfen ❤️

Kızlar yarın 36+0 oluyorum ve korse ölçümü yapıp almak istiyorum ama çok kararsızım alanlar ne aldı almayı düşünenler ne düşünüyor help meeee 🥹
Hic ölçü almadım neden almadım fikrim yok canım ben m beden aldım yorumlara bakarak gelsin yorumları iletirim😂

Hic ölçü almadım neden almadım fikrim yok canım ben m beden aldım yorumlara bakarak gelsin yorumları iletirim😂
Owliyi biri önermişti onun açıklamasında 36. Haftada ölçün karnınızı yazıyordu ona göre beden seçin diye o yüzden bekledim bende işte ❤️

Kızlar doğum yaptım . Gebelik şekerim vardı bazılarınız hakim sürece . Günde dört defa insülin kullanmama ve diyet uygulamama rağmen maalesef bebekte hipoglisemi çıktı yani şekeri düşük olduğu için küvöze alındı . Bilirubin de yüksek çıktı. Canım çok sıkkın kendi acımı unuttum kapı her açıldığında getirecekler mi acaba diye bakıyorum. Bu şeker hiç ihmal edilmemesi gereken bişeymiş gerçekten. Hala vakti olanlar diyete sıkı sıkı sarılsın 😢
Sen şeker konusunda elinden gelini yaparak diyetine birebir uydun. Canını da sıkma. O bebiş o kapıdan gelecek merak etme annesi ❤️

Kızlar yarın 36+0 oluyorum ve korse ölçümü yapıp almak istiyorum ama çok kararsızım alanlar ne aldı almayı düşünenler ne düşünüyor help meeee 🥹
Owli sipariş verdim gelmesini bekliyorum, benimki 112 cm M sipariş verdim.
Sağlıkla analı babalı büyüsün canım inşallah kısa sürede küvözden çıkar 🙏🏻🧿
Kızlar dün tüm gün hastanedeydim. Karın ağrısı mide bulantısı ile gittim alttan elle muayene etti dr. Çok berbat bir deneyim di net sancı çıkmadı ama şimdi az evvel iç çamaşırımda pembemsi leke gelmiş nişan olabilir mi yoksa muayene ile alakalı bir şeymi acaba alttan ufak tefek baskı ve kasık ağrısı yaşadım ama dinlenince geçiyo
Google görsellere yazın nişan neye benziyor orada görüntü var (tiksinmezsen) çatı muayenesi sonrası pembe leke normalmiş

Eklentiler

• Screenshot_2025-06-11-16-18-43-550-edit_trendyol.com.webp
    Screenshot_2025-06-11-16-18-43-550-edit_trendyol.com.webp
    23 KB · Görüntüleme: 21
Owli sipariş verdim gelmesini bekliyorum, benimki 112 cm M sipariş verdim.

Sağlıkla analı babalı büyüsün canım inşallah kısa sürede küvözden çıkar 🙏🏻🧿

Google görsellere yazın nişan neye benziyor orada görüntü var (tiksinmezsen) çatı muayenesi sonrası pembe leke normalmiş
Canım yayım çok teşekkür ederim galiba bende onu alacağım ama sen 35+ mi ölçtün 36+ mı benim o kısımda kafam çok karıştı ( hani bi hafta önde gibi oluyor ya artılar ben onu tam anlayamadım)

Kızlar az evvel kontrolden geldim. 33+2 olduk bugün ama karın çevresi tam 36+2 yani 3 hafta önde dedi doktorum şekerden etkilenmiş gibi duruyo dedi. Dahiliye için randevu baktım tam 15 gün sonraya bulabildim.16 mayıstaki kilom ile de aynıyım bu arada ama stres panik evham hepsi hat safhada 🥺🤧
evet leydim takip yapıyodum ve kilo da hiç almayınca rahatlamıştım yolunda herşey diye ama bugün öyle dedi iki hafta var daha dahiliye de o zamana kadar nasıl olur bilmiyorum. Hani şuan insülin başlanacaksa iki hafta var daha
Merhaba, bende de gebelik şekeri var da şuan 32+2deyim. Şimdiye kadar hep birkaç gün geriden geldi ama bu saatten sonra etkilenir mi bilmiyorum. Sizin bebiş hep önde miydi?

Canım yayım çok teşekkür ederim galiba bende onu alacağım ama sen 35+ mi ölçtün 36+ mı benim o kısımda kafam çok karıştı ( hani bi hafta önde gibi oluyor ya artılar ben onu tam anlayamadım)
Pazar ölçtüm 35+2 idi, aşırı büyümüyor karnım XL bana fazla büyük geldi korse iyice sıkıştırdın diye M seçtim 😅 1-2 günde cm oynamadı gerçekten

Çabucak iyileşirsiniz de gelir inş bebişin. Bazen ne kadar dikkat etsek de bizim elimizden bir şey gelmiyor maalesef. Sen canını sıkma Allahın izniyle en kısa sürede sağlığına kavuşur 🙏🏻

Canım kızlar :KK36:
Bu saate kadar bakamadım yazamadım. Hakkınızı helal edin. Bu kadar saat yokluk yapmaya da hakkımız olmadığı bi dönemde. :KK23:

Uzun zamandır görüşmediğim yakın arkadaşım spontane çağırdı. Oraya gittim. Kahvaltı güya, ama daha bu saat oldu şimdi geldim eve.

Bunca saat konuşmuşum. Yine de sözlerimiz yarım kaldı. Bir iç döküş oldu. Buraya yazamadığım şeyleri de anlattım. Ağladım, yedim, sonra yine ağladım.. :KK61:bi seans gibi. Allah iyi dostları her daim var etsin. 💙

Namazı kılayım. Yazılanları okuyacağım hemen. İns doğuran yoktur :anneadayı:

Evet 36. Haftada doğum yaptım. Sadece bilirubin yüksek diye söylendi tam değeri bilmiyorum. 3 kilo 550 gram doğdu haftasına göre baya yüksekti kilosu da . Doktorum şekerden kaynaklı olabileceğini söyledi hipogliseminin . Sütüm de gelmedi henüz muhtemelen stres yaptığım için. Biraz rahatladım yazdığını okuyunca , teşekkür ederim. Ne kadar sürer sence bu küvöz süreci yani gebelik şekeri bilirubin seviyelerini bu kadar etkiliyor mu ?
Canım bebeği hipoglisemiden mi yoksa bilirubinden dolayı mı kuvöze aldılar dr herhangi bir şey söyledi mi ? Maşallah kilosu gayet iyi. Benim bildiğim bilirubin genelde prematürelerde daha sık görülüyor ama bu durum zaten yok. Bir de anne ile bebek arasında kan grupları farklıysa oluyor diye biliyorum. Bilirubin bu sebeplerle yükselmiştir. Ya da dümdüz işte yenidoğan sarılığıdır. Bebek beslendikçe düşer kendiliğinden 🌺 sen yanına mama almış mıydın ? Sütün yoksa mama ile beslesinler zaten ister hemşireler mamayı. Bebiş mutlaka beslensin. İnşallah toparlayacaktır. Şimdi güçlü olman gerekiyor en çok seni hissedecek senin enerjin hem sana hem ona güç verecek. Hem de senin sütün gelecek bu sayede 🥰 çok şükür ikiniz de iyi durumdasınız

Canım bebeği hipoglisemiden mi yoksa bilirubinden dolayı mı kuvöze aldılar dr herhangi bir şey söyledi mi ? Maşallah kilosu gayet iyi. Benim bildiğim bilirubin genelde prematürelerde daha sık görülüyor ama bu durum zaten yok. Bir de anne ile bebek arasında kan grupları farklıysa oluyor diye biliyorum. Bilirubin bu sebeplerle yükselmiştir. Ya da dümdüz işte yenidoğan sarılığıdır. Bebek beslendikçe düşer kendiliğinden 🌺 sen yanına mama almış mıydın ? Sütün yoksa mama ile beslesinler zaten ister hemşireler mamayı. Bebiş mutlaka beslensin. İnşallah toparlayacaktır. Şimdi güçlü olman gerekiyor en çok seni hissedecek senin enerjin hem sana hem ona güç verecek. Hem de senin sütün gelecek bu sayede 🥰 çok şükür ikiniz de iyi durumdasınız
Şekerden alındığını söyledi mama istemediler önceden hastane temin ediyor diye söylemişlerdi ama bana sütümün gelmesi için şekerli gıdalar tüketmem gerektiğini söyledi hemşire . Komposto gibi şeyler istediler kayınvalidem getirdi az önce . Bebek biraz toparlayınca getireceklermiş emmeyi denemesi gerek süt daha kolay gelir dedi aynı hemşire. Bekliyoruz öylece🙏

Ya işte aynısı. Benim de vajinal ultrason yapmışlardı ertesi gün pembe leke geldi. Ben de nişan diye düşünüyorum ama ultrasonla ilgili de olabilir. Asistan çok sertti malesef ultrason yaparken.. dün de spekulum taktılar. Bugün de leke gelmeye devam ediyor sarı pembe arası. Acaba zarar mı gördü rahim ağzı, nişan mı , toksa plesentadan dolayı mı çözemiyorum malesef

Kız valla bunların stresi beni dogurtacak😂
Buranın acili sen gel sen otur sen yat sen kalk askeriye gibi hahahahaha
Aman ya cam ve sakura o yönden iyi muayene odasına girmeye çalışana bı fırça atıyorlar herkes sırasını bekliyor sakince, şöyle hazirlan haber ver diyor hazırlanıp haber veriyorum perdenin arkasından gelip bakıyor bitti gitti 😂😂

Şekerden alındığını söyledi mama istemediler önceden hastane temin ediyor diye söylemişlerdi ama bana sütümün gelmesi için şekerli gıdalar tüketmem gerektiğini söyledi hemşire . Komposto gibi şeyler istediler kayınvalidem getirdi az önce . Bebek biraz toparlayınca getireceklermiş emmeyi denemesi gerek süt daha kolay gelir dedi aynı hemşire. Bekliyoruz öylece🙏
Oyyy annesi o senin yanına gelsin senin sütün gelir hemen inşallah merak etme 🥰 birbirinize iyi geleceksiniz ♥️

Canım kızlar :KK36:
Bu saate kadar bakamadım yazamadım. Hakkınızı helal edin. Bu kadar saat yokluk yapmaya da hakkımız olmadığı bi dönemde. :KK23:

Uzun zamandır görüşmediğim yakın arkadaşım spontane çağırdı. Oraya gittim. Kahvaltı güya, ama daha bu saat oldu şimdi geldim eve.

Bunca saat konuşmuşum. Yine de sözlerimiz yarım kaldı. Bir iç döküş oldu. Buraya yazamadığım şeyleri de anlattım. Ağladım, yedim, sonra yine ağladım.. :KK61:bi seans gibi. Allah iyi dostları her daim var etsin. 💙

Namazı kılayım. Yazılanları okuyacağım hemen. İns doğuran yoktur :anneadayı:
Var bı bebisimiz oldu, bı gittin neler kaçırdın dön gel hemen lütfen :KK51:

Ya işte aynısı. Benim de vajinal ultrason yapmışlardı ertesi gün pembe leke geldi. Ben de nişan diye düşünüyorum ama ultrasonla ilgili de olabilir. Asistan çok sertti malesef ultrason yaparken.. dün de spekulum taktılar. Bugün de leke gelmeye devam ediyor sarı pembe arası. Acaba zarar mı gördü rahim ağzı, nişan mı , toksa plesentadan dolayı mı çözemiyorum malesef
Tam olarak aynı asistan dr o kadar kaba ve sertti ki hatta eve gelir gelmez ilk işim cimere şikayet etmek oldu. Ama aynı lekelenme ve sancı beni çok tedirgin ediyo sana da çok geçmiş olsun

Back
X